Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@marenkaF ahoj kocko, uzij si ten tyden, v praci to prezij a v utery at ti to dobre dopadne, budu na tebe moooooooc myslet. A jak to pujde, tak se ozvy, papa ![]()
@jarunka13 jasne budu se snazit, kdyz tak si zajdu nekam na navstevu dopoledne a zkusim dat echo ![]()
@marenkaF ahoj!! Dekujii, uz jsem se trosku uklidnila, ale děsnej den to byl..uz asi 4. Den nemuzu spat..takze su celkem dost podrazdena…budu informovat, v patek mam jít na krev..budu na Tebe myslet, dej v utery určo vedet! ![]()
@Petitchat tak to budu drzet palce a neboj to vyjde hlavne bud v klidu a nevysiluj ![]()
Ahoj příští rok si chci do Repromedy zajet pro druhé mimi.Byla jsem u KOUKALA ale když tam není nevím ke kterému lékaři jít. Koho byste mi doporučily prosím pokud jste byli moc spokojené ![]()
@vercaamartin ahojky, to je hezke
.Ja chodila k primari Veselemu a pak k doktorce Hromadove.Oba jsou skveli, ale Hromadova je uzasna, na tu nedam dopustit. Urcite bych sla k ni.Ma skveli pristup a jednala se mnou jako s kamaradkou. Mluvili jsme o vsem, opravdu skvela
Náš Faník bude mít 6 měsícu díky Repromedě máme konečně ditko. Tyhle Vánoce budou nejužasnější
![]()
@vercaamartin to je uzasne
, ja ted koncim druhy mesic tehotenstvi, taky diky repromede
je to krasny pocit
Ahoj @jarunka13 a ahoj holky, tak jak se mate?? Jarunko, tak jak to u tebe probíhá?? Já se omlouvám, že jsem tu nebyla tak dlouho, ale nečekaně jsem jela k babičce na návštěvu, a tak se mi tam líbilo, že jsem tam zůstala 14 dní:-D Chodili jsme do lesa..no prostě paráda. Jinak na tom ultrazvuku na ty vady jsme dopadli výborně, malá je v pořádku. Můžu říct, že to byl zažitek, viděla jsem malou tak krásně..a jak je živá, furt kopala nožičkama, doktorka ji nemohla ani změřit ![]()
@Monika1987 ahoj kocko, ja si rikala, kde jsi?
Aspon jsi delala babicce radost, to je hezke.Je, to ti zavidim, ze jsi malou tak videla a ze to dopadlo dodre, to je super
.Ja uz se tam taky objednavala a jdeme tam na zacatku rijna, tak jsem na to taky zvedava ![]()
@jarunka13 Já bych tam šla klidně ještě jednou
Bohužel můj byl na montáži, tak semnou šla teta a bylo to tak dojemné
Máš se na o těšit:-) Dostala jsem pár foteček a mrzí mě, že mi moje doktorka dala tak mála info před vyšetřením, nevěděla jsem, že je možnost nahrát vyšetření na dvd, ale nevadí už..9.10 mám kardio, tak snad už můj bude u toho.
@Monika1987 ja budu mit chlapa v praci, ale nastesti si vezme dovcu, tak pujde se mnou.Jsem na to strasne zvedava. Kamoska tam byla pred mesicem, tak se ji musim zeptat co se tam vsechno delo, abych byla pripravena.Jsem zvedava, jak ta nase veveruska bude vypadat.
mam jen jeden obrazek ![]()
@vercaamartin
za mě taky doporučuji Mudr. Hromadovou je bezvadná a odpoví ti fakt na vše, já si s ní i dopisuju mailem když se na něco zapomenu zeptat.
Jo holky a víte, že se Repromeda bude příští rok stěhovat??
@oskárek59 ahojky, opravdu se budou stehovat? Tak to je sila a nevis kam?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.