1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
132
7.9.14 09:29

@Petitchat ahojky to mi meli spermiogram v poradku ale o jinem vysetreni embrijek nam nerikali no zatim zadne priznaky nemam mam strach ze to zase nevyjde :,( a to nam pokazde zavadeli dve jestli se to nepovede tak urcite jdu do repromedy prijde mi ze se o vas staraji lip i vam toho vic reknou a vysvetli a co ty jak je pocitujes nejak tehu nebo to snasis dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
7.9.14 09:33

@marenkaF ahojky musim verit jinak toho psychyatra budu potrebovat taky :zed: ale zatim nic nepocituji ze by se neco menilo asi je jeste brzy a co ty jak jsi na tom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
7.9.14 09:35

@zulil ahojky! Kolikaty den jsi po et? Zádný priznaky nehledej, ja zádný nemam do ted :D nemít pozitivni testy, urcite bych neřekla, ze jsu těhotná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
7.9.14 09:41

@Petitchat no teprve treti myslela jsem ze jsi mela priznaky jak jarunka boleni bricha a spineni ja uz zacinam blaznit je to posledni ket a pak az za rok dalsi ivf kdyby to nevyslo ty jsi nemela fak ani jeden priznak nebo nejakou zmenu napr boles prsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
7.9.14 09:47

@zulil ne, akorát v den plánované menstruace me bolelo dost bricho, jako bych to měla dostat..taky jsem to náležitě obrecela…ale nedostala jsem nic..ani kapicka krve..jako od 5. Dne od KETu jsem byla dost unavená a zvýšenou teplotu jsem měla..ale přešlo to plynule do virozy s kterou ted zápasim..prsa nebolej, v břichu občas pichne, nevolnosti žádné..chutě stejný, žeru furt stejně, tzn. hodne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
7.9.14 09:52

@Petitchat tak budu doufat ze to dopadne to je dobry ze je ti stejne kamoska zvracela az do tretiho mesice a chodis do prace nebo jsi na neschopence

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
7.9.14 10:20

@zulil kvuli te viroze jsem ted na neschopence, jinak chodím do prace..mam sedavy zaměstnaní.. Takze se to dá.. Ale uvidime jak to bude dal :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
7.9.14 12:45

@zulil ahoj ja jsem na tom celkem dobre, vyrovnavam se s tim a dnes jsem si privezla pritele z nemocnice domu tak to bude zas o neco lepsi :D budu drzet palecky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
7.9.14 14:27

@marenkaF ahoj kocko, tak konecne uz ho mes doma, to je dobre :potlesk:.Doufam, ze je to vsechno dobre a je mu lip :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
7.9.14 15:16

@marenkaF tak to je super ze uz ho pustili ted ti to bude utikat rychleji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
8.9.14 14:01

@jarunka13 @zulil ahojte holky jo je to tet lepsi :D akorat s nim to lepsi neni pujdem to zkusit asi na plnej invalidni, nerada aby me za par let skoncil na voziku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
8.9.14 14:20

@marenkaF to me moc mrzi, ze mu neni lepe :(, ale jak rikas, radeji at je doma, nez aby se stalo neco spatneho. Aspon se o tebe muze starat :), bude ti varit, postara se o damacnost, budes to kit dobre :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
8.9.14 16:58

@jarunka13 no stou domacnosti teda nevim je rad ze si uvari kafe :D jinak me volaly z brna ze ostatni krevni testy mam ok :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
8.9.14 17:16

@marenkaF tak to jsme na tom stejne :lol:, jeste ze ti nasi kluci maji nas.Tak to je dobre, ze mas ty testy ok, to hned potesi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
8.9.14 18:09

@marenkaF ahojky to je mi lito ze se to nezlepsilo, ale mas pravdu radeji at je doma nez aby to dopadlo spatne tak ted si to otocite ty se budes starat o manzela pak se mu to urcite zlepsi a on se bude starat o tebe az budes tehu aspon ti to bude rychleji utikat to cekani to je skveli ze testy ti dopadli dobre ted budes vedet ze jsi ok a dopadne to dobre na me dnes vlezla nejaka vyroza zacina me bolet v krku a neni mi moc dobre doufam ze to bude zitra lepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.