Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@marenkaF to teda nevim, ja bych se asi zblaznila, to verim, v praci na to aspon nemyslis. A co pritel, kdy se ti vrati?
@jarunka13 taky jsem si myslela ze se zblaznim ale ta prace me pomohla, bala jsem se ze v praci budou vsici za mnou list a vyptavat se ale nastesti ne
pritele me stad pusti v nedeli to ma mit rano posledni kapacku tak uz jsem vymyslela obidek co mu uvarim
teswim se az ho pomazim ![]()
@marenkaF tak to je dobre, ze ti daji pokoj a jestli ne, tak rekni a ja si to s nima pujdu vyridit
. To se nedivi, ze uz se tesis, az se vrati, je to dlouha doba.Ja byla taky v sedmem neby, kdyz se mi ted vratil po trech dnech
. Ja mu uvarila bram. knedliky, zeli a masicko ![]()
@jarunka13 děkuji Jarunko
vse je vporadku zatím..viděla jsem tečku dnes a hcg mame 1060
dalsi utz mame 16., tak snad vse vydrzi… ![]()
@Petitchat
, ja to vedela, ze to tak dopadne. Neboj se, vse bude v poradku, jen se zatim trosku setri, nic moc nedelej, odpocivej. Mooooc ti gratuluji, nejlepsi zprava za celi den, moc ti to preji.
![]()
@jarunka13
dekujii Jarunko.. Su desne moc rada, ale az naskočí srdíčko, tak budu klidnejsi
nemuzu se dočkat dalšího ultrazvuku…jsu v posteli ted, ale nachlazeni pole ujme pomalu…ale sama Hromadkova mi naznačila dnes, ze neschopenka by byla nejlepsi, musim si to vse nechat projít hlavou…nepočítala jsem s tím, ze bych to v praci započala tak brzo.. ![]()
@Petitchat tomu rozumim, ja kdyz jsem poprve videla jak bije srdicko, tak jsem nemohla udrzet slzy a to doopravdy.Je to nadherne to takhle videt
.Ja teda na neschopence jsem a jsem za to rada.Ja na tvem miste bych si ji asi ze zacatku vzala. Staci jen chvilka a uvidis jak na tom casem budes
@marenkaF @jarunka13 ahojky holky tak mam ket za sebou tak ted jen musim doufat musi to konecne vyjit marenka s tim obilnakem maji pravdu ja tam chodim je lacinejsi ale mam 4ket a nic tak nevim kde jsou lepsi treba o tech vysetreni mi ani nerekli a kdyz jsem se dnes ptala jestli se da zjistit pohlavy tak mi rekli ze to stoji moc penez a vy jste rikali ze vam to rekli ze
@zulil ahoj kocko, tak budu mooooc drzet pesticky, aby to uz konecne vyslo. Hlavne odpocivej a nenamahel se moc, myslim na tebe
.Ja s obilnakem zkusenosti nemam, ale co jsem cetla, tak je to tak jak to rikas, je levnejsi, ale bohuzel ty vysledky nejsou moc pozitivni.Ale nemuzu to moc posuzovat, opravdu nevim.Ale neboj se, ted uz to vyjde ![]()
Dekuji za podporu musi to vyjit jinak se zblaznim no zarazilo me to s tim pohlavim fakt ti to rekli jen tak nic neplatila a jak je tobe uz dobry nebo je ti porad spatne
@zulil oni to uz opravdu vi, ale nerekli me to.az jsem se na to zeptala, tak me pani doktorka rika a chcete to vedet? Tak jsem rekla, ze ano a ona, co byste chteli aby to bylo, tak jsem rekla, ze je to jedno, hlavne aby bylo zdrave. Rikala, to je nejdulezitejsi, cekate holcicku. Takze v repromede ti to opravdu reknou
Jj, ja jsem to zahlidla omylem v těch papírech, co měla doktorka pred sebou…jinak se me ptali pri transferu, jestli to chci vedet ![]()
To je fakt zajimave me rikali ze to stoji hodne penez to vysetreni a ze se to ani moc nedela nebo oni to nedelaji tak je vydet jak tam lzou me to jen tak zajimalo samozrejme ze nejdulezitejsi je zdravi ![]()
@zulil Jj, nám to doporučili kvuli špatné morfologii spermii a proplatila to VZP, nás pohlavi nezajímalo ani..potřebovali jsme embryjko se správným počtem chromozomu…a ze 3 pouze jedno bylo ok, takze jsme byli za to vysetreni moc radi.. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.