Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@zulil nene vezu ho tam v pondeli
uz tet jsem ho varovala ze zitra ma domaci vezeni a budu se snim celou nedelu loucit ![]()
@marenkaF ajo, ja zapomnela, ze uz jdes zase do prace, tak to ti urcite bude utikat. A na jak dlouho si jde asi lehnout? Ze mu preji, at je mu lepe a at mu to tam rychle utika a sestricky ho nezlobi ![]()
@jarunka13 mel by tam jet na tyden, no jo sestricky uz me provokuje ze se musi oholit a navonet ze az tam budou ty mlady aby zapusobil a pekne se o nej staraly ![]()
@marenkaF klasicky chlap
aspon, ze je mu do smichu, tak at to tam ten tyden vydrzi
@jarunka13
musim ho utahat aby nemel reci kolem tech sestricek
pry to je jediny co ho tam tesi
@marenkaF on te jenom skadli, neboj, prijde tam a bude tam sama stara a skareda sestricka, uvidis. Zakon schvalnosti ![]()
@jarunka13 bych se mu smala nastesti je tak stydlivej ze by pred babou utekl, me to s nim taky trvalo citlivka ![]()
@marenkaF tak to musis aby nezapomnel
ale chlapi delaj jak jsou silni a pak jak dojde na vec tak se boji vic nez zenska
tak at mu to dobre dopadne a prezije tu nemocnicni stravu kdyz mas na odpoledne tak to mas pravdu ze ti to utece rychle prijdes a pomale pujdes spat to utece jak voda
@marenkaF tak to mas dobry, jeste ze tak
.A to bude lezet u vas nebo ho vezes jinam?
@zulil jo to utece, no s tou stravou taky nevim on moc neji je jak anorekticka tak jsem mu nakoupila sladkosti ty on muze ![]()
@jarunka13 do Noveho mesta na Morave nastesti to je jen ale 15 km
@marenkaF takmto je super, rekni ze mu udelas nejaky den prepadovku a hned si to s tema sestrickama rozmysli ![]()
To je jak ja ja jsem ziva jen na sladkym a jogurtech maso nejim vubec ale to je zajimave u chlapa ten muj by furt jedl jen rizky a maso
@jarunka13 to urcite uz jsem mu naplanovala navstevy
moje mamca rikala taky ze se za nim pojede podivat ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.