1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
539
27.8.14 20:15

@marenkaF to jo, sice tam jeste neni nic moc videt, ale i tak me to potesilo, ze uz jeden obrazek mam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
27.8.14 20:16

@kratjana hele, ja kourila…ale tak tyden pred stimulaci jsem se na to vyprdla…jako, jestli to na to ma vliv nevím, hodne ženskejch kouři dal i s ivf a vyjde jim to..ale ja proste proto chtěla udělat maximum, to ze to je k*rva těžký Ti asi nemusím zmiňovat :mrgreen: plus bych nechtela, aby mi to treba pak vycital manžel/zaprisahlej nekuřák…ted uz skoro dva měsíce nekourim…mno takze tak..celkem to jde..občas bych si cigarko dala, ale za par minut to prejde..po tom utrousi mi je celkem soufl, tak je chuť mensi… A jak tak o tom mluvím, tak bych si dala jednu malou cigaretku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
27.8.14 20:16

@jarunka13 krásný, Jarunko! :hug: su moc rada, ze je vse vporadku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
27.8.14 20:18

@marenkaF drzim palce, at jsou vysledky vporadku a můžete začít nanovo :hug: ja stále cekam..prvni testování provedu v utery…bricho me boli jako každej mesic pred ms..tak nevím no.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
27.8.14 20:19

@Petitchat dekuji kocko :hug:, to jsi teda dobra, ze jsi prestala kourit, klobouk dolu :potlesk:, jsi sikulka, opravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
27.8.14 20:21

@Petitchat me taky tak bolelo, jak pri menstruaci, neboj se bude to tam a budes brecet jako ja :) :hug: a az nam napises, ze se povedlo, tak budu brecet i ja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
27.8.14 20:22

@jarunka13 Jeee děkuji, slo to celkem hladce.. :) furt me boli bricho..mam takovej neblahej pocit, ze to nevyslo… :( dnes jsem 4. Den po ket- a nevím zda cítím tehotenstvi, utrous či ms…proste mazec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
27.8.14 20:24

@jarunka13 dekujiii..kezby… :hug: v utery zkusím..ruka svrbi na testování uz ted..ale ne a ne a nesmim :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
27.8.14 22:03

@Petitchat to me povidej, ja to taky nemohla vydrzet a testovala jsem uz 8 den a nic, byla jsem zklamana a kdyz se to tam objevilo 12 den :dance:, byla js3m jak oparena, dopadne to dobre, neboj se, verim tomu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
27.8.14 22:06

@jarunka13 :hug: vsak budu určo informovat! V utery dam vedet pak..na vikend jedu pryč, tak to treba rychleji utece :) a co ty japak se cítíte, holky? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
27.8.14 22:16

@Petitchat urcite pisni, budu na tebe moooc myslet a drzet pesticky. :hug: rani nevolnosti, dneska jsem se probudila a tak tak jsem dobehla na zachod :D, doktorka me poradila colu, v mire a ze to hude dobre, tak uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
27.8.14 22:20

@jarunka13 jeeee, tak to si uzivas, ale to bude brzo dobry.. :) uvidis :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
27.8.14 22:23

@Petitchat snad mas pravdu, dekuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
28.8.14 13:23

Tak devcata v utery vam nebudu moc dat vedet jak jsem dopadla jelikoz pritel v pondeli nastupje do nemocnice a a bere si sebou notas :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
28.8.14 13:26

@marenkaF ahojky, neeeeeeeeeee. :,( Tak budes muset jit k sestre nebo k brachovi!!! Doufam, ze to s chlapem neni vazne! :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.