Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@marenkaF sikulka, vis jak na to
, jen at si nemysli.Ale neboj se, bude mu po tobe hodne mooooc smutno, oni to chlapi nereknou, ale jsou jak male deti ![]()
Pro dnesek se rozloucim, jdem hlidat malou neterinku, rodice si chcou jit uzit vecer, tak ji mame na krku ![]()
Holky, ja nic moc..od rana bulim..su presvedcena, ze to dostanu co nevidet…dnes jsem 8.den a ty bolesti jsou celkem presvedcivy..celou noc jsem litala na zachod, jelikoz jsem mela pocit, ze uz to prislo ![]()
@Petitchat ahoj kocenko, jeste neplas, neboj se. Muzes mit takovy pocit, ale vubec to tak nemusi dopadnout. Jeste neves hlavu. Pockej do utery, pak si udelej test a uvidis.Budu na tebe myslet, drzet pesticky a cekat ty nejnejnejlepsi zpravy ![]()
@jarunka13 dekuji, Jarunko za povzbuzeni
..to vis, ze stale doufam, ale tak nejak min a min..bolej me dost vajecniky..no behem dneska a zitrka si myslim, ze se ukaze, jestli bude ci nebude mit cenu testovat ![]()
@Petitchat berunko, moc bych ti to prala, vim jak se citis
dej tomu jeste sanci.Ja to mela taky tak, taky jsem to citila, jak kdyby to melo prijit, z niceho nic to prestalo a 12 den se to tam objevilo //, jeste doufej
jsem s tebou.
Holky, ja vím, ze su hrozná a ze by se to nemelo, ale udělala jsme si test z odpolední moci a je tam duch! neraduju se, jeste neni z čeho..ale po více jak dvou letech snažení jsem poprvé viděla ducha na tehotensthem testu!! ![]()
@Petitchat ANO ANO ANO, ja ti to rikala
a ted uz bude jen silit, uvidis.Ja jsem tak rada i za tebe
, blahopreji moooooc
![]()
@jarunka13 Jarunko, dekuju..ted doufam o něco vic…ale bojím se bojím se..uz te plne chápu, jak si plasila, ted je rada na me ![]()
@Petitchat neboj se, jak se to tam ukazalo, tak uz to tam zustane a bude jenom silnejsi
, testuj kazdy druhy den a uvidis.Mam velkou radost ![]()
@jarunka13 Jj, ode dneska mam nejspíš novej koníček- tehotensky testy
doufam, ze ta potvora cervena neprijde!!doufam, ze jsem něco nepodelala s tím svým dnešním psychovanim..fakt jsem probulela celej den a uz jsem skoro běžela pro cigára do trafiky..tak moc jsem si byla jista, ze nic… ![]()
@Petitchat neboj se, ms nedorazi.Jsi stejna citlivka jak ja, ja jsem taky brecela, kdyz se me tam ta druha carka ukazala, ale na druhou stranu, se nam nemuze nikdo divit
, je to logicke a prirozene ![]()
@Petitchat kocko nestresuj a bud v klidu, je parada ze mas ducha hlavne aby silil,,
Jinak vam holky preji krasny tyden a jen pozitivni myslenky ja tu tet tak tyden nebudu tak pa
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.