1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
539
30.8.14 19:58

@marenkaF sikulka, vis jak na to :D, jen at si nemysli.Ale neboj se, bude mu po tobe hodne mooooc smutno, oni to chlapi nereknou, ale jsou jak male deti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
30.8.14 20:00

Pro dnesek se rozloucim, jdem hlidat malou neterinku, rodice si chcou jit uzit vecer, tak ji mame na krku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
30.8.14 20:01

@jarunka13 tak papa a peknou noc s neteri :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
31.8.14 10:13

Holky, ja nic moc..od rana bulim..su presvedcena, ze to dostanu co nevidet…dnes jsem 8.den a ty bolesti jsou celkem presvedcivy..celou noc jsem litala na zachod, jelikoz jsem mela pocit, ze uz to prislo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
31.8.14 10:27

@Petitchat ahoj kocenko, jeste neplas, neboj se. Muzes mit takovy pocit, ale vubec to tak nemusi dopadnout. Jeste neves hlavu. Pockej do utery, pak si udelej test a uvidis.Budu na tebe myslet, drzet pesticky a cekat ty nejnejnejlepsi zpravy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
31.8.14 12:30

@jarunka13 dekuji, Jarunko za povzbuzeni :hug:..to vis, ze stale doufam, ale tak nejak min a min..bolej me dost vajecniky..no behem dneska a zitrka si myslim, ze se ukaze, jestli bude ci nebude mit cenu testovat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
31.8.14 12:35

@Petitchat berunko, moc bych ti to prala, vim jak se citis :( dej tomu jeste sanci.Ja to mela taky tak, taky jsem to citila, jak kdyby to melo prijit, z niceho nic to prestalo a 12 den se to tam objevilo //, jeste doufej :hug: jsem s tebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
31.8.14 15:27

Holky, ja vím, ze su hrozná a ze by se to nemelo, ale udělala jsme si test z odpolední moci a je tam duch! neraduju se, jeste neni z čeho..ale po více jak dvou letech snažení jsem poprvé viděla ducha na tehotensthem testu!! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
31.8.14 15:31

@Petitchat ANO ANO ANO, ja ti to rikala :hug: a ted uz bude jen silit, uvidis.Ja jsem tak rada i za tebe :*, blahopreji moooooc :potlesk: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
31.8.14 15:32

@jarunka13 Jarunko, dekuju..ted doufam o něco vic…ale bojím se bojím se..uz te plne chápu, jak si plasila, ted je rada na me :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
31.8.14 15:40

@Petitchat neboj se, jak se to tam ukazalo, tak uz to tam zustane a bude jenom silnejsi :D, testuj kazdy druhy den a uvidis.Mam velkou radost :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
31.8.14 17:09

@jarunka13 Jj, ode dneska mam nejspíš novej koníček- tehotensky testy :D doufam, ze ta potvora cervena neprijde!!doufam, ze jsem něco nepodelala s tím svým dnešním psychovanim..fakt jsem probulela celej den a uz jsem skoro běžela pro cigára do trafiky..tak moc jsem si byla jista, ze nic… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
31.8.14 17:44

@Petitchat neboj se, ms nedorazi.Jsi stejna citlivka jak ja, ja jsem taky brecela, kdyz se me tam ta druha carka ukazala, ale na druhou stranu, se nam nemuze nikdo divit :hug:, je to logicke a prirozene :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
31.8.14 21:25

@Petitchat kocko nestresuj a bud v klidu, je parada ze mas ducha hlavne aby silil,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
31.8.14 21:26

Jinak vam holky preji krasny tyden a jen pozitivni myslenky ja tu tet tak tyden nebudu tak pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.