1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
539
3.9.14 22:05

@Petitchat neboj, to utece, zitra uz ctvrtek a pak patek a je to tu. Pocitej s tim, ze az ti doktorka rekne, ze pusinku mas v brisku, tak budes plakat, ja se malem rozbrecela :hug:, je to krasny pocit, kdyz ti ji ukazou.Ja brecela doma a porad tomu nemohla verit :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
3.9.14 22:06

@Petitchat jo a na tu zahu je pry dobre nealko pivo a nekomu zabira i cola, ale s tou opatrne, moc ji pit nesmis :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
3.9.14 22:58

Ahojte devcata, tak imuno dopadlo dobre, v pondeli si mam volat skrz jeste nejaky vysledky,,,ale na dalsi ivf nepujdem pritelovy se zda byt moc dat za pul roku do toho 100 000 asi ma pravdu prvne poplatime dluhy a pak uvidime na vic je na te neschopence tak moc penez nemame, ptala jsem se zda by to slo na splatky a oni ze ne :( jinak jsem se objednala k psychiatrovi aby me dal nejaky prasky na uklidneni treba to pomuze kdyz budu klidnejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
4.9.14 09:40

@marenkaF ahoj kocko, to je dobre, ze to imuno vyslo fajn. Uplne vas chapu, tolik penez opravdu neni sranda, je to moc. :,( Ja bych ti tak rada nejak pomohla :hug: Je to na psychiku opravdu zatez, se ti nedivim, ze tam jdes, ale jak rikas, kdyz budes vic v klidu, treba to pomuze. Mooooc me to mrzi :(, hlavne se drz a rikej si, ze jednou to vyjde, driv nebo pozdeji, ale vyjde to :hug:, moc na tebe myslim :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
4.9.14 11:15

@jarunka13 nakonec jsem sla na neschopenku ode dneska.. I kdyz je to jen nachlazeni, raději to vklidu vylezim..v noci mi bylo celkem blbe, tak nechci nic zanedbat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
4.9.14 11:19

@marenkaF Marenko, alespon, ze to imuno je vporadku…moc me mrzí, ze to mate tak narocny :( drz se! Tělo bude mít dost času si odpočinout a nabrat nové sily na dalsi pokus, který urcite dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
4.9.14 11:52

@Petitchat to delas jen dobre, opravdu to neni sranda. Mohlo by se to zhorsit a kdovico pak.Jen pekne lez, pij cajicky a odpocivej :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.14 12:44
@marenkaF píše:
Ahojte devcata, tak imuno dopadlo dobre, v pondeli si mam volat skrz jeste nejaky vysledky,,,ale na dalsi ivf nepujdem pritelovy se zda byt moc dat za pul roku do toho 100 000 asi ma pravdu prvne poplatime dluhy a pak uvidime na vic je na te neschopence tak moc penez nemame, ptala jsem se zda by to slo na splatky a oni ze ne :( jinak jsem se objednala k psychiatrovi aby me dal nejaky prasky na uklidneni treba to pomuze kdyz budu klidnejsi

A co zkusit levnější variantu než Repromedu? Kamarádka chodí na obilňák a oproti nám platí polovinu hlavně za stimulanty
jinak máš pravdu na nervy je to nápor!!

• Citovat
  • Upravit
1303
4.9.14 22:22

@jarunka13 @Petitchat holky ste zlaty, no chvyly pockam tet jsem do sebe dost latovala ruzny prasky tak at se mi telo procisti, na vic pritel je na toom spatne asi budem zadat o cely duchod, mam i ten pocit ze vse snasi hur jak ja uz do repromedy nechce, budu na vas myslet a hlavne se opatrujte :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
4.9.14 22:25
@Anonymní píše:
A co zkusit levnější variantu než Repromedu? Kamarádka chodí na obilňák a oproti nám platí polovinu hlavně za stimulanty
jinak máš pravdu na nervy je to nápor!!

ahoj no ja se obilnaku bojim ale pritel me taky rikal ze jeho kamarad ma odtud ditko ja teda za stymulanty moc neplatim jen ty vykony jako icsi a picsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
4.9.14 22:36

@marenkaF kocenko, to me s pritelem moc mrzi :,(.Ja se mu ani nedivim, ze do repromedy uz nechce, taky bych byla asi hodne nastvana, chapu ho az moc. Uvidite casem, jak na tom budete, budu na vas mooooc myslet a drzet pesticky, at je lip :hug: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
5.9.14 09:35

@jarunka13 dekuji,v pondeli budu volat skrz dalsi vysledky tak jim rovnou reknu ze na dalsi nepujdu a uvidime treba budu mit casem prekvapeni co si budem vykladat ten proces okolo ivf je taky na psychiku narocny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
5.9.14 09:35

@Petitchat ahoj kocko, dneska si urcite jedes pro vysledky krve a na ultrazvuk :D :potlesk:, drzim pesticky, aby bylo vse v poradku.Pak se ozvy, jak ti to dopadlo, myslim na tebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
5.9.14 09:41

@marenkaF ahoj puso, uplne te chapu.Jsi strasne statecna, nevim jak bych to davala ja :*.Neboj se, on ten cas tak strasne rychle leti, ze se nenadejes a hudete planovat dalsi.Ted si aspon odpocines, prijdes na jine myslenky a bude lip :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
5.9.14 09:43

@jarunka13 vsak ty by si byla taky statecna :D tet jsem rada za praci alespon se odreaguji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.