Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@jarunka13 no ma castecnej duchod ale ma zada cim dal horsi ani na operaci nemuze od mala ma pootocenej hrudnik, silnou skoliozu a otocenou lopatku tet mu zjistily ze ma vyhrezly 3 plotynky z toho jedna je skoro 2 cm venku tak musi na tyden do nemocnice na kapacky aby nemel bolesti uz nemuze poradne chodit na jednu nohu..ja jako ne moc dobrej ridic doufam ze vubec v utery dojedu do toho Brna mam to ale 50 km a pekne se bojim
@marenkaF aje, tak to me moooc mrzi
, to neni moc dobre.Tak hlavne at se drzi a neboli ho to a hlavne at se setri. A nemuze s tebou nekdo v to utery jet? At nejedes sama. A muzu se zeptat od kud jsi? Jestli to teda chces rict ![]()
@jarunka13 prekecavam sestru tak asi pojede semnou ja jsem z bystrice nad pernstejnem
@marenkaF tak to by byla hodna, kdyby jela s tebou
, to mas opravdu vetsi kousek od Brna, to ja bych teda sama nejela, ukecej ji na cokoladu, to by ted mohlo v jejim stavu zabrat ![]()
@jarunka13 tak dnes me pro sestru prijel zimni chumdelatej fusak pro mimco tak je spokojena a pojede semnou ![]()
@marenkaF tak to je super, to je dobre, ze pojede s tebou
, je, ja uz bych taky chtela nakupovat, tech vecicek je tolik, ze clovek nevi kterou driv ![]()
@jarunka13 to jo a jak je to vsechno tak malicky to je bozi kdyz nekam jdu a na neco koukam tak uplne usiram ![]()
Ahojte kocky copak delate??? ja polehavam mam kocovinu z caje ![]()
@marenkaF ahoj kocko, my jsme dneska byli nakupovat
.Jsem si udelala trosku radost a koupila si neco malo na sebe. Prosim te, uz ten caj nepij, at ti neni spatne ![]()
Ahojky holky tak jsem dnes byla na ultrazvuku a vse je ok i ta sliznice je v poradku nastesti takze v pa pujdu na ket snad embryjka budou musim doufat ze budou v poradku a co vy jak je
@zulil je ahojky, tak to gratuluji a jsem rada za tebe
, neboj se, budou a budou v poradku, uvidis. Dobre to dopadne, budu ti drzet pesticky a mooooooc na tebe myslet ![]()
@jarunka13 tak to ne pekny neni nad to si udelat tak peknou radost
@zulil super budu drzet palce snad se me brzo pritel vrati abych vas tady mohla zas pekne sledovat ![]()
@marenkaF neboj se, vrati se brzy, prece te nemuze nechat samotnou doma.Ten muj me taky v pondeli odjizdi, jede na skoleni, ale nastesti jen na tri dny, tak tu taky budu sama ![]()
@jarunka13 snad to utece zvlast kdyz nastupuju na odpoledni smenu tak zas tak doma sama nebudu ![]()
@jarunka13 @marenkaF dik moc jste moc hodni a kde mas pritele on je porad v nemocnici?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.