Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@jarunka13 píše:
@oskárek59 ahojky, opravdu se budou stehovat? Tak to je sila a nevis kam?
Někam v Brně, věděla jsem i kam ale už jsem to zase zapomněla ![]()
Holky, hlásím ze dnešní čárka je silnější jak vcera dnes jsem taky měla očekávaný nástup ms- nic, menstruacni bolesti, co me strašily, jsou pryč..jsem desne unavená, ale jako fakt desne! Chvíly mam zvýšenou teplotu, ale jinak mi nic neni…a teda ehhm mam zacpu…musim vykoumat, co s im.. mno pres den chci spát a budim se ve 4 rano..nevím, jestli je to priznak, ale pro me velkyho space je to v každým případe netypicky
@vercaamartin Jj, souhlas s holkama..paní Hromadkova je příjemná..ale ja si nemuzu stěžovat ani na Tokarevu, vždy na nás byla mila.. Vse bez problemu..embryjko nám taky transfer ozvala ona..
@oskárek59 nevadi, nic se nedeje. Stejne se to brzy od nekoho dozvime ![]()
@jarunka13 @oskárek59 pokud to bude blíže do centra budem jediné rádi.. ![]()
@Petitchat ahojky, ja to rikala
, moc ti to preji. O tom spanku a unave, me ani nemluv, celi dny jen lezim a jsem unavena. Kazdy den vztavam kolem pul jedenacte
, v noci jsem 2× na zachode, no hruza. A pockej, budes unavena jeste vic ![]()
@Petitchat to ja teda ne, ted to mam za rohem, bydlim kousek od repromedy ![]()
@jarunka13 ajo..my to mame pres cele Brno ale to je celkem fuk…
mno ta únava je silena..to nevím, jestli me v praci budou takhle chtit
dekujiii, koceno ![]()
@Petitchat ono je to v podstate jedno kde budou
.Me pani na recepcy v repromede rekla, ze ta unava je diky tem hormonum a pani doktorka to potvrdila.Kdyz jsem mluvila s mamkou, tak ta rikala, ze ona teda tak ospala a unavena nebyla, ze byla cila az az. Kamosky co maji deti, tak si taky nevybavuji, ze by nektera to taky tak mela, uvidime casem, jak na tom budeme
.Ale jak me vsichni rikaji, jenhezky spinkej a odpocivej, at se ma Kristynka dobre
.A ty jsi se pri transferu ptala, jestli to bude holka nebo kluk? Nebo ti to rekli sami? Me nikdo nic nerekl, ja se musela zeptat sama.
@jarunka13 ja to viděla omylem v papírech na stole, jak to Hromadkova držela v ruce
ja bych spala vkuse, akorát ted se budim uz kolem 5. Rano..ted uz se chystám taky do pelechu..rano zas testuju
dobrou noc Jarunko, su vyrizena ![]()
@Petitchat dobrou kocenko a hezky se vyspinkej a rano at je zase silnejsi ![]()
@vercaamartin ahoj ja mam tokarevu ale nejlepsi podle me je hromadova
Holky, tak aby to nebylo az tak jednoduchý, tak jsem nachlazena..škrabanec jev krku, horečku dikybohu nemam…četla jsem ze to je celkem běžný na zacatku..tak snad to bude ok..
prolejvam se tehotensky čajem a horký citronem s medem..doufam, ze budu brzo v cajku! japak se mate vy? Marenko, co to imuno?
@Petitchat ahojky, neuoufej, ja jsem taky byla nachlazena a nejak to samo preslo. U me caje nehrozi, vypiji ho a hned musi ven, nedela me to dobre.Taky bych chtela vedet jak MarenkaF dopadla, ale ona se ted asi tyden nedostane k internetu. Psala to asi v sobotu ![]()
@jarunka13 ajooo vlastně…ja zatím nevolnosti nemam, jen me občas rano pálí zaha..a dnešní novinka je bolest prsou
jinak ok, uz aby byl patek..chci vedet, ze je tam, kde ma bejt…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.