1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
539
16.9.14 20:31

@zulil dela se pgd nebo pgs.Je to vysetreni, aby se zjistilo jestli je embryjko zdrave nebo ne. I kdyz jsem se tu od nekterych holek docetla, ze to vysetreni meli a stejne to nedopadlo dobre :,(, ale kdybych mela volit, urcite bych to vysetreni chtela. Proplaci to pojistovna asi kolem 50 tisic to stoji a ta sance je podle me urcite vetsi, ze se to podari.Zkus se na to zitra zeptat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
16.9.14 20:48

Jj taky nám dělali pgs a take bych to chtela znovu kdyžtak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
16.9.14 23:11

@Petitchat ahoj mame rozelu pestrou :D tak alespon nejaky mimco mam doma :D jsem rada ze je u vas vse v poho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
16.9.14 23:14

@zulil ahojky ja a pritel mame vsechny testy ok a taky nam to 3× nevyslo pritel uz do repromedy nechce rikal ze pokavad to budem jeste nekdy zkouset tak jinde byl nastvanej jak nam rikaly ze mame ukazkova embrijka jak jsou krasny a pak nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
17.9.14 05:21

Ahoj holky, my máme za sebou taky tři pokusy a nic, ještě máme jedno embryjko zmražené, takže asi tak za měsíc se chystáme na poslední pokus, ale zatím se mi do toho nechce, tři neúspěšné pokusy za sebou mne odradily. Absolvovali jsme všechna vyšetření a krom toho že má manžel pomalejší spermie a já nepravidelnou ms jsme v pořádku a embryjko nám taky vyšetřovali a taky to bylo pokaždé ok. Tak fakt nevím. A jinak těm co se to povedlo moc gratuluju a přeju ať je vše v pořádku, a taky vám to děvčata závidím :( už se snažíme 4 roky… Tak snad jednou se to povede. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
17.9.14 18:56

@Lucanka to me moc mrzí :( drzim palce at to priste uz urcite vyjde! Imunologii Ti dělali? Tak moc bych to všem prala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
17.9.14 19:34

Ahojky holky tak krev potvrdila ze tehu nejsem. Ptala jsem se proc se to nepoedlo po tolika pokusech kdyz vse je ok a rekli mi ze embryjka byli az nadmerne dobre a ze nevi pak jsem se ptala na ty testy a rekli mi ze nas poslou na genetiku do decky nemcnice a ze to trvsa mesic a pak se uvidi jestli by ty esty delali moc jsem je nepochopila vam vysetrovali ty embryjka ne nebo i vas a pak to nejak rychle zamluvili takze skoro nic nerekli spis se divili ze to nevyslo jsem stoho vyrizena tak jsem si myslela ze to vyjde a nic a urcite vim ze znovu na ivf tam uz nepujdem jeste tady ctu a ta imunologiie je co za vysetreni? @Lucanka mi uz se taky snazime 4roky a taky jsem pry zdravi to je fakt zajimave ze to nejde drzim ti palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
17.9.14 19:46

@zulil nám dělali genetiku z krve- karyotyp. Jestli je jeste nějaký dalsi gen. vysetreni nevim :nevim: plus ten PGS embryi, kde se vlastně kontroluje, jestli embryjka mají správný pocet chromozonu..se docela divím, ze vam to nenabidli..nám to asi po mohlo..protože ze 3 embryji bylo zdravé pouze jedno…imunologie by měla například zjistit, jestli si tvoje tělo netvoří protilátky na spermie nebo embryo…to nám nedělali teda..ale jestli to chápu, v Repromede dávají jako prevenci tohodle ten Prednison…ale přesně opravdu nevim.. :nevim: achjo..moc me to mrzí.. To mi přijde opravdu nejhorší..kdyz přesně neví, co je špatně..my to měli jasny..docela tragickej spermiogram, ale alespon jsme věděli, na čem jsme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
17.9.14 20:00

@zulil ahoj kocko, mooooc me to mrzi, ze to nevyslo :,(, je divne, ze nevi cim to je, ze se to nedari.My jsme na tom s tim vysetrenim jak Petitcha, delali nam to stejne a take po tom vysetreni nam zustalo jen jedno zdrave. A kam budete chtit, ted chodit? Nedivim se vam, ze budete chtit car vymenit, asi bych to udelala taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
17.9.14 20:17

Mi meli 14embryjek a stoho 9dobrych ktery se vyvyjeli nechapu proc nam to nenabidli kdybych to vedela driv ze se nejaky takovy testy delaji :zed: celkem mi prijde ze nam to nerekli schvalne aby z toho meli prachy.asi do repromedi ale kdyz marence to taky nenabidli a pak helios jeste nevime půujdem az pristi rok tak uvidime :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
17.9.14 20:19

@marenkaF to jsme na tom stejne uz premyslite kam pujdete? a jak se drzis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
17.9.14 20:36

@zulil a muzu se zeptat, kam chodis ted? Taky jsem slysela, ze helios je dobry. S repromedou jsem byla spokojena, ale opravdu zalezi jak kdo, je opravdu dost holek, ktere s repromedou nejsou spokojene, proste kazdy ma ten nazor jiny, musite si to poradne rozmyslet a nelitovat potom, ze jste tam sli. Slysela jsem, ze i reprofit neni spatny, ale na to moc recenzi neni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
18.9.14 09:07

@zulil to jeste nevim kam pujdu stejne musim nejakou dobu pockat na tohle ivf jsem mela pujceny a z neschopenky co jsem mela se to splaci blbe :( a pak nez nasetrim to bude dalsi rok v haji :( s tema malyma platama je to na prd. jinak nevim kam pujdem jestly do reprogenesis. jinak to snasim celkem dobre co jsem nastoupila do prace ale obcas me to prepadne ze bych jen brecela mam strach ze uz se ze me stava zahorkla zenska nastesti pristi tyden jdu k psychiatrovi tak snad me da neco na nervy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
18.9.14 15:00

Petitchat: ano to už nám taky dělali, myslím že už jsme prošli vším možným. Jediné co ještě zkusím tak je ta akupunktura před transferem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
18.9.14 15:11

@Lucanka ahojky, moc me to mrzi, ze vam to tak dopadlo.Na te akupunkture byla jedna s tehle diskuze a zaplatila za to 2500 kc a nepomohlo ji to.Snad tobe to pomuze :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.