Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Petitchat ahojky kocko, porad stejne
, leky nejak nezabiraji, porad krvacim a to lezim poctive.Moje doktorka ma dovolenou, tak nevim co ted.Asi v pondeli zavolam do repromedy i kdyz tam uz nechodim.Mam pocit, ze to bude klasicka menstruace. Googlim to, ale nic jsem k tomu nenasla. Bolesti mam totiz jak pri normalni menstruaci.Moc doufam, ze to bude dobre ![]()
@jarunka13
uuuf, hlavně odpocivej, znám min. Dvě maminky co krvacely cele tehotenstvi..byly celou dobu na rizikovým..ale vse dobre dopadlo..moc me to mrzí, dokážu si představit, jak Ti je.. Kdyby te náhodou nechtěli vzít v Repromede..objednej se semka..http://www.gynfit.cz tam chodím ja a jsou tam všech moc hodni a mili..drz se, holka ![]()
@Petitchat dekuji za pomoc kocko, jsi zlata
, ze tak na me myslis.Jen doufam, ze to nebudu opravdu potrebovat
.Snad se to nejak srovna. A co ty, jak se citis a jak ti je?
Co dela mimisek?
@jarunka13 ja furt stejne..necejtim skoro nic, sem tam me pichne..v noci bolely prsa malinko..a su unavená furt..ale jinak se cítím spis netehotne, což me občas taky znervozni..ve ctvrtek su objednána pravě k te doktorce..do poradny..tak uvidime.. Dneska jsem byla na oslavě narozenin kamarádky a uz jsem doma.. Přeci jenom bez piva a cigaretky me to vysedavani v hospodách moc nebere
hlavně at vse dobre dopadne..nám obema ![]()
@Petitchat ja to taky tak mela, ze prvne jsem necitila nic moc a pak to prislo. Neboj se, jeste si to poradne uzijes.Taky jsem mela to pichani v podbrisku.To se ti ani nedivim, ze jsi tam nevydrzela, taky bych sla asi brzy domu, ale je pravda, ze od te boby, co zacali u me ty nevolnosti a zvraceni, tak jsem na cigaretu a na vinko nebo na pivo vubec nemela chut
. Urcite nam ro dopadne dobre, musime jen verit ![]()
Ahojte těhulky
, tady se někomu nechce spát? No mě taky nějak ne. Poslední dobou toho moc nenaspím, ani čaj z meduňky nezabírá. Pořád se budím, převaluji. Jak jste psali o těch křečích a bolestech, taky mě pořád někde píchá, někdy je to dost silné. Ve středu mám komtrolu, už se dost těším.. Jak píše Jarunka, musíme věřit, že nám to všem dobře dopadne ![]()
@Monika1987 ahojky Moni, ja uz asi pujdu spinkat.Ja usnu rychle, ale zase se hodne v noci budim a na dnesek jsem mela v noci velke krece v brisku.Co my zensky vsechno musime snaset
, ale bude to stat za to, uvidite.Taky se tesim na kazdou kontrolu, az uvidim malou
, je to krasny pohled. Drzte se holky ![]()
@jarunka13 No, to máš svatou pravdu, taky si říkám, že ženská odnese všehno
Já byla zvyklá spát na břichu, což teď už nejde, příjde mi, že mám dost velké bříško, docela dost už jsem nabrala:-) Těhotenské kalhoty mám už od 12tého týdne
Ale jak říkáš, bude to stát za to
Tak ti přeji dobrou a hlavně klidnou noc. ![]()
@Monika1987 to me ani nerikej, ja uz si taky musela vymenit kalhoty, vsechny me byli male
ani jsem tomu nemohla verit.ale me je to jedno, at si naberu kolik chci, hlavne aby vse bylo jak ma, v poradku ![]()
Ahoj holciny. Ve stredu jdu na odber… chtela jsem se zepzat za co vsechno budu jeste platit a kolik. Chteli bychom picsi. Zepta se me tam nekdo co chci? zatim chodim jen ke gyndarce.
Ahojky, kukám na vaši diskuzi a jestli můžu připojím se, jsem taky Repromeďačka. Já už si moc nepamatuju kdy a kolik jsme za co platili, ale pro všechny případy jsme byli vždy vyzbrojení platební kartou
Nejsem sice po 1 IVF, ale po 2 IVF a 3 KETU 18.9.2014 takže jsem dnes 10 den. Neboj, na všem se s tebou domluví, četla jsem tu něco o proplácení PGS, mi ho měli taky, ale jak na potvoru ho moje pojišťovna nehradí. Dá se nechat embrijka vyšetřovat po 1,to stojí 7000 kč, ale musíš čekat, až se uvolní místo na platě + zamražení. Jinak dohromady a hned je to pěkná částka. Ale jestli jsi VZP, tak to máš super. Určitě si je nech vyšetřit, jestli ti to nabídnou. ![]()
@skubanek 86 jj vzp.. no toz su zvedava co nam nabidnou. Chodis do prace nebo mas neschopenku? Ja ted byla doma se zadama ale od zitrka si moji nescopenku prebira moje gyndarka.. kdy budes testovat? Tfuj tfuj a at je dalice
![]()
@skubanek 86 ahojky, muzes se pripojit, nemusis se ani ptat
. Nevim jak je to mozne, ale ja u vzp nejsem a vysetreni pgs jsem taky mela zadarmo.
treba je to tim, ze je tam pritel, jinak si to hedokasi vysvetlit.
Já jsem doma už od srpna, byla jsem na 2 KETU a ten nevyšel, tak celou dobu maródím a šli jsme hned do dalšího. Jak na potvoru mi skrachovala firma, takže se nemám kam vrátit. Já už tele testovala od 6 dne a samozdřejmě nic, včera jse mbyla 9 den a to jsem měla poslední test a byl zase negatyvní. Už testovat nebudu, jdu ve čtrvtek na krev a to budu vědět 100 % jak jsme dopadli. Strašně bych si přála, aby to konečně vyšlo. Zkusily jsme před tímto transferem vše možné, fizioterapii, kapačku intralipidu a akupunkturu, tak nevím kde jezakopaný pes. ![]()
@skubanek 86 treba to jeste vyjde.Me se to na testu ukazalo az 11 den, uz jsem taky myslela, ze nic z toho nebude a ejhle, pak se to ukazalo ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.