Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Petitchat ahoj kocko, snad to bude lepsi.Zase se to vratilo, tak jsem jela na pohotovost do bohunicke nemocnice a tam si me pro jistotu nechali dva dny na pozorovani. Trosku se to uklidnilo, ale porad tak nejak spinim. Zjistili, ze tam mam hematom. Takze musim jen lezet a nic nedelat, klid na luzku. Dneska odpoledne jedu konecne ke sve doktorce, jsem zvedava, co ona me rekne. V nemocnici me udelali i ten screening, dopadl dobre a na krev, na vysledky budu volat zitra.Snad bude vse brzy v poradku
.Kazde 3ano se probouzim a mam strach, co se zase stane.Ale musim myslet pozitivne a nemit cerne myslenky
.Neboj se, 14 dni utece jak voda a bude to tady
je to krasny pohled ![]()
@Petitchat a co jinak? Jak snasis tehotenstvi? Uz mas nevolnosti? Doufam, ze se dari dobre a nemas zadne komplikace
![]()
@jarunka13 tak to su rada, ze to mas malinko lepsi
je to napínavý vid? Ja dobry, chodím normos do prace, jsem jen unavenejsi, ale jinak vse ok..nevolnosti nemám a asi uz ani mít nebudu
občas jen v brisku pichne..chuť mam na vsechno a nejvíc na sladký
@Petitchat tak to je fajn, ze je ti dobre.Ta unava prejde, me uz to taiy prechazi.Uz nestavam tak pozde
S tim sladkym me povidej, ja ho normalne moc nejedla a ted nevim co driv si dat ![]()
Ahoj holky, japak se mate všechny?
ja jsem ted do 7.11. Na neschopence..dost me bolelo bricho z toho sezení u počítače..ale jinak to jde..za 2 tydny mame NT screening, tak se uz ted nemuzu dočkat ![]()
@Petitchat ahojky kocko, ono i to sezeni asi neni moc dobre
aspon si doma pekne odpocines. Hlavne nezapomen na screeningu si rict o fotecku, ja blbec byla v nemocnici tak vynervovana, jestli je vsechno v poradku, ze jsem si o ni nerekla a zadnou nemam
.Budu drzet pesticky, at te brisko neboli a je vse jak ma. Hlavne odpocivej a uzivej si to ![]()
@jarunka13 ahooj Jarunko! Uz je to snad dobre..neschopenku si zatím užívám..ja uz mam fotecky dvě!
a jak ty vse v pořádku? Krvaceni je pryč?
@Petitchat urcite jsou krasne fotecky.
Na tom screeningu dostanes fotecku v 3D a to je aspon neco
Ja jeste porad polehavam, krvaceni uz ustupuje, uz jen spinim, ted se modlim, aby se to nevratilo
,ale snad uz budu mit klid.
@jarunka13 a bylas na tom screeningu na Veveri? to je moc dobre, ze je to lepsi, drzim palce at se to nevrátí..
a co bříško? Uz mas? ![]()
@Petitchat na Veveri jsem nebyla, udelali me ho v nemocnici kdyz jsem tam lezela a dokonce me vysel o 300 kc min nez na Veveri
.Sice jsem uz tam byla objednana, ale zavolala jsem tam a zrusila to
.Snad uz to bude dobre, jeste citim takove ty tlaky, jak kdyz se ma menzes dostavit, ale asi to k tomu patri
.To vis, ze uz brisko mam
, jeste tyden a budu koncit 4 mesic.Uz jsem pribrala 5 kilo, ale to je jen tim, ze jen lezim a nic nesmim delat
.A co ty a brisko? Taky roste? Me se zacalo zvetsovat uz asi pred mesicem ![]()
@jarunka13 tak hlavně ze screening vyšel dobre
neco se mi pod triem rýsuje, ale je to spis jeste spek..mam furt hlad
vsak poradně odpocivej, moje kamarádka ma taky rizikový a krvaci..ale taky zatím vse vypada ok..to víš, ze jsem z toho screeningu nervozni..trosku me uklidňuje, ze jsme měli to pgs..tak snad..ale klidnější budu az po tom..než se nadějes, tak budeš mi půlku za sebou ![]()
@Petitchat oni ten screening delaji ve dvou programech, ten jeden vysel spatne, ale jen o nejake jedno procento a je to pra zastaraly program. V tom druhem, to vyslo suprove, pry se nemusim obavat. Rikala jsem doktorovi, ze jsme meli pgs vysetreni a on rikal, ze je to uplne v poraeku, ze se nemusim niceho bat.Kdyz jsem se ho ptala, jestli nemam jit na odber plodove vody, pro jistotu, tak rikal, ze neni potreba, ze by to neresil.Tak jsem byla hned klidnejsi
Drzim kamaradce pesticky, at to nic neni a at jsou oba v poradku
.Neboj se, ono to brisko uz poroste, jeste chvil7cku a bude tam.Ja jsem se s tim jidlem, uz trosku zmirnila.Pres den moc nesnim, ale je pravda, ze padne pul desata vecer a ja nevim co bych si dala nejdriv ![]()
@jarunka13 tak to joo…hlavně, ze je vse ok..
jsem na to dost zvedava..jsem objednána k panu Dr. Vlasinovi, našla jsem jo na internetu a vypada to, ze je dost znamej..mluvil i v televizi, tak jsem zvedava
uz aby to bylo, po tomhle screeningu to hned oznamim v praci ![]()
@Petitchat tak ten je pry nejlepsi a ma hlavne i prijemne vystupovani a chovani k pacientkam.
A jak to budes mit dal s tou praci? Chces chodit normalne do prace? Co kdyz ti to sezeni nebude zase vyhovovat? ![]()
@jarunka13 mno furt nad tím přemýšlím..asi tomu jeste dam šanci, ale uz je v praci upozorním, ze kdyz to nepůjde, tak proste budu na neschopence..hlavně jim to tam musim říct..aby mohli hledat nějakou náhradu za me..ale to az po screeningu..uvidime, jak to vse bude:) ale doma je mi zatím dobre..věnuju je po sto letech jen sama sobě a manželovi a je to příjemná změna..pred tím jsem pracovala opravdu hodne..
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.