1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
539
7.10.14 11:12

@Petitchat ahoj kocko, snad to bude lepsi.Zase se to vratilo, tak jsem jela na pohotovost do bohunicke nemocnice a tam si me pro jistotu nechali dva dny na pozorovani. Trosku se to uklidnilo, ale porad tak nejak spinim. Zjistili, ze tam mam hematom. Takze musim jen lezet a nic nedelat, klid na luzku. Dneska odpoledne jedu konecne ke sve doktorce, jsem zvedava, co ona me rekne. V nemocnici me udelali i ten screening, dopadl dobre a na krev, na vysledky budu volat zitra.Snad bude vse brzy v poradku :(.Kazde 3ano se probouzim a mam strach, co se zase stane.Ale musim myslet pozitivne a nemit cerne myslenky :).Neboj se, 14 dni utece jak voda a bude to tady :D je to krasny pohled :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
7.10.14 11:24

@Petitchat a co jinak? Jak snasis tehotenstvi? Uz mas nevolnosti? Doufam, ze se dari dobre a nemas zadne komplikace :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
7.10.14 20:19

@jarunka13 tak to su rada, ze to mas malinko lepsi :hug: je to napínavý vid? Ja dobry, chodím normos do prace, jsem jen unavenejsi, ale jinak vse ok..nevolnosti nemám a asi uz ani mít nebudu :) občas jen v brisku pichne..chuť mam na vsechno a nejvíc na sladký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
7.10.14 20:31

@Petitchat tak to je fajn, ze je ti dobre.Ta unava prejde, me uz to taiy prechazi.Uz nestavam tak pozde :D S tim sladkym me povidej, ja ho normalne moc nejedla a ted nevim co driv si dat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
15.10.14 12:32

Ahoj holky, japak se mate všechny? :mavam: ja jsem ted do 7.11. Na neschopence..dost me bolelo bricho z toho sezení u počítače..ale jinak to jde..za 2 tydny mame NT screening, tak se uz ted nemuzu dočkat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
17.10.14 22:41

@Petitchat ahojky kocko, ono i to sezeni asi neni moc dobre :( aspon si doma pekne odpocines. Hlavne nezapomen na screeningu si rict o fotecku, ja blbec byla v nemocnici tak vynervovana, jestli je vsechno v poradku, ze jsem si o ni nerekla a zadnou nemam :,(.Budu drzet pesticky, at te brisko neboli a je vse jak ma. Hlavne odpocivej a uzivej si to :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
17.10.14 23:27

@jarunka13 ahooj Jarunko! Uz je to snad dobre..neschopenku si zatím užívám..ja uz mam fotecky dvě! :) a jak ty vse v pořádku? Krvaceni je pryč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
17.10.14 23:33

@Petitchat urcite jsou krasne fotecky. :* Na tom screeningu dostanes fotecku v 3D a to je aspon neco :) Ja jeste porad polehavam, krvaceni uz ustupuje, uz jen spinim, ted se modlim, aby se to nevratilo :,(,ale snad uz budu mit klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
17.10.14 23:38

@jarunka13 a bylas na tom screeningu na Veveri? to je moc dobre, ze je to lepsi, drzim palce at se to nevrátí.. :palec: a co bříško? Uz mas? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
18.10.14 10:59

@Petitchat na Veveri jsem nebyla, udelali me ho v nemocnici kdyz jsem tam lezela a dokonce me vysel o 300 kc min nez na Veveri :lol:.Sice jsem uz tam byla objednana, ale zavolala jsem tam a zrusila to :).Snad uz to bude dobre, jeste citim takove ty tlaky, jak kdyz se ma menzes dostavit, ale asi to k tomu patri :nevim:.To vis, ze uz brisko mam :potlesk:, jeste tyden a budu koncit 4 mesic.Uz jsem pribrala 5 kilo, ale to je jen tim, ze jen lezim a nic nesmim delat :,(.A co ty a brisko? Taky roste? Me se zacalo zvetsovat uz asi pred mesicem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
18.10.14 11:32

@jarunka13 tak hlavně ze screening vyšel dobre :hug: neco se mi pod triem rýsuje, ale je to spis jeste spek..mam furt hlad :D vsak poradně odpocivej, moje kamarádka ma taky rizikový a krvaci..ale taky zatím vse vypada ok..to víš, ze jsem z toho screeningu nervozni..trosku me uklidňuje, ze jsme měli to pgs..tak snad..ale klidnější budu az po tom..než se nadějes, tak budeš mi půlku za sebou :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
18.10.14 11:40

@Petitchat oni ten screening delaji ve dvou programech, ten jeden vysel spatne, ale jen o nejake jedno procento a je to pra zastaraly program. V tom druhem, to vyslo suprove, pry se nemusim obavat. Rikala jsem doktorovi, ze jsme meli pgs vysetreni a on rikal, ze je to uplne v poraeku, ze se nemusim niceho bat.Kdyz jsem se ho ptala, jestli nemam jit na odber plodove vody, pro jistotu, tak rikal, ze neni potreba, ze by to neresil.Tak jsem byla hned klidnejsi :palec: Drzim kamaradce pesticky, at to nic neni a at jsou oba v poradku :hug:.Neboj se, ono to brisko uz poroste, jeste chvil7cku a bude tam.Ja jsem se s tim jidlem, uz trosku zmirnila.Pres den moc nesnim, ale je pravda, ze padne pul desata vecer a ja nevim co bych si dala nejdriv :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
18.10.14 16:39

@jarunka13 tak to joo…hlavně, ze je vse ok.. :palec: jsem na to dost zvedava..jsem objednána k panu Dr. Vlasinovi, našla jsem jo na internetu a vypada to, ze je dost znamej..mluvil i v televizi, tak jsem zvedava :D uz aby to bylo, po tomhle screeningu to hned oznamim v praci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
18.10.14 16:43

@Petitchat tak ten je pry nejlepsi a ma hlavne i prijemne vystupovani a chovani k pacientkam. :potlesk: A jak to budes mit dal s tou praci? Chces chodit normalne do prace? Co kdyz ti to sezeni nebude zase vyhovovat? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
18.10.14 17:54

@jarunka13 mno furt nad tím přemýšlím..asi tomu jeste dam šanci, ale uz je v praci upozorním, ze kdyz to nepůjde, tak proste budu na neschopence..hlavně jim to tam musim říct..aby mohli hledat nějakou náhradu za me..ale to az po screeningu..uvidime, jak to vse bude:) ale doma je mi zatím dobre..věnuju je po sto letech jen sama sobě a manželovi a je to příjemná změna..pred tím jsem pracovala opravdu hodne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.