1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
14.11.14 13:54

@kratjana
Netvrdím, že je lepší ale já k ní mám větší důvěru. Stará se o mě od začátku co podstupujeme IVF (srpen 2013) až do nynějška. Kdykoliv potřebuju poradit napíšu mail, odpověď je během dne na mailu..prostě mi víc sedí. Tokarevu jsem měla jen na UTZ a podruhé na OPU ale bohužel nedokáže to tak fajn vysvětlit jako Hromadová. Navíc jí i trochu špatně rozumím.
Na KET můžeš vlastně hned pokud se nepodařil první pokus.Jak začneš MS objednáš se na 10.-12. den na kontrolní UTZ a podle toho se naplánuje transfer.

• Citovat
  • Upravit
539
14.11.14 14:01

@kratjana ja mam stejny nazor.Me taky sedla vic Hromadova. Tokarevu jsem mela jen pri jedne konzultaci a taky jsem ji moc nerozumela. Vzdycky kdyz jsem potrebovala, tak me Hromadova podrzela a poradila, mela jsem z ni moc dobry pocit.Byla takova kamaradska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
14.11.14 14:03
@Anonymní píše:
@kratjana
Netvrdím, že je lepší ale já k ní mne důvěru. Stará se o mě od začátku co podstupujeme IVF (srpen 2013) až do nynějška. Kdykoliv potřebuju poradit napíšu mail, odpověď je během dne na mailu..prostě mi víc sedí. Tokarevu jsem měla jen na UTZ a podruhé na OPU ale bohužel nedokáže to tak fajn vysvětlit jako Hromadová. Navíc jí i trochu špatně rozumím.
Na KET můžeš vlastně hned pokud se nepodařil první pokus.Jak začneš MS objednáš se na 10.-12. den na kontrolní UTZ a podle toho se naplánuje transfer.

Tak to jsi me uklidnila ze muzu jit hned. Kolik tam stoji ket? 7500? Uz jsme za to dali 50000. tokareve taky nejak nerozumim. Je ket lepsi v nativnim cyklu nebo stimulovanem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
14.11.14 14:07

Ale vubec sem nemela pocit ze by se hromadova podilela na tom zavedeni, prisla tam laorantka s tim embryem-dala to do me a odesla. hromadova jen prihlizela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.14 14:16

@kratjana
No KET stojí 7500 kč což je na české poměry docela drahé ale co naděláme..
taky nás to čeká v lednu, musíme pošetřit :mrgreen:
my do druhého IVF taky daly i s naftou kolem 50-ti tisíc.
Já měla KET v nativním cyklu a myslím, že je to lepší i MuDr.mi to doporučila.
Já Ti ani nevím ale mě zaváděla Hromadová, laborantka donesla, předala jí to a ta tam embrouše šoupla..

• Citovat
  • Upravit
1516
14.11.14 14:16

@kratjana No při všech KETECH jsem nic necítila, jen mě sem tam pichlo, jinak fakt nic, taky ani jeden nevišel. Každý KET jsem měla Tokarevu a byla na mě vždy moc hodná a milá, je pravda, že jsem ji málo rozuměla :lol:,ale jinak je fajn.Jo,ty peníze jsou fakt mazec, mi už za ty pokusy daly víc jak trojnásobek a miminko furt nikde.Jak říkáš, testovat nebudu až 14 den, nikdy jsem to nevydržela a pak jsem z toho byla na prášky. Moc ti držím palce, snad se dočkáme obě dvě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
14.11.14 14:27

Tak to ja se radejizeptam chlapa, byl tam se mnou a treba jsem blbe videla. Jsou to hrozny prachy. A ten stimulovanej cyklus vyjde na koluk? Myslim za leky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
14.11.14 14:29
@skubanek 86 píše:
@kratjana No při všech KETECH jsem nic necítila, jen mě sem tam pichlo, jinak fakt nic, taky ani jeden nevišel. Každý KET jsem měla Tokarevu a byla na mě vždy moc hodná a milá, je pravda, že jsem ji málo rozuměla :lol:,ale jinak je fajn.Jo,ty peníze jsou fakt mazec, mi už za ty pokusy daly víc jak trojnásobek a miminko furt nikde.Jak říkáš, testovat nebudu až 14 den, nikdy jsem to nevydržela a pak jsem z toho byla na prášky. Moc ti držím palce, snad se dočkáme obě dvě :hug:

Trojnasobek kolika? Skubanku kolik mas ivf a ketu? A jaky je problem u vas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
14.11.14 14:37

@kratjana No trojnásobek jak ty, já mám 2 IVF a 4 KETY, museli jsme mít PGS vyšetření a to naša pojišťovna nehradí, takže už nás to stálo přes 160 000kč, já vím že je to neuvěřitelné, ale pravda je bohužel taková. Tohle byl náš poslední mrazáček a jestli to nevijde, budem to muset nechat osudu. Já mám nízké AMH a partner hrozný spermio, navíc máme v embrijkách špatné chromozomy, proto to vyšetření PGS. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
14.11.14 14:47

Tak to je sila. Nam nastesti pojistovna proplaci pgs. Mame spatne spermio, ja bych mela byt ok. Vysetrovali nam osm embryek s pgs a sest jich dopadlo dobre. AMH je co? Ja doufam ze vam to vyjde, protoze jako, to bych asi nedala. Hrozny toto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
14.11.14 14:54

@kratjana No nám poprvé vyšetřovali 3 embrijka a z toho bylo 1 zdravé. Při druhém IVF vyšetřovaly 5 embriek a byly zdravé 3.AMH je zbývající hladina, nebo počet vajíček v ženském těle, jestli to píšu dobře. Proto jsem měla vysoké dávky Gonalu 450 jednotek. Pořád nechápou, proč se prcek nechytí, když je zdraví a vyšetřený. Prej je to něco, co nedokážou vysvětlit. Už jsme z toho všeho unavení, ale musíme myslet pozitivně, jednou se to štěstí na nás musí usmát :andel: Tobě to určo vyjde, hlavně se nestresuj :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
14.11.14 15:01

Ja to taky nechapu, premyslim nad tim kazdy den. Embryo se dostane do patyho dne, je po vysetreni pgs a pak se mu nelibi v deloze, najednou to vzda…nechapu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
14.11.14 15:12

@kratjana Na to je prej medicína pořád krátká, já jsem vyzkoušela i akupunkturu, kapačku intralipidu, fizioterapii, asi si z nás dělá příroda srandu, ale já ji stejně jednou obelstím :pankac: Podařilo se nám 2 x otěhotnět přirozeně před IVF, což doktorka řekla, že to s našima výsledkama není vůbec možný, ale vždy se prcek dostal jen do 7tt, měla jsem to i potvrzené od doktora, takže pořád mám malinkou naději, že to jednou vijde i přirozeně. Odrazíme se ode dna, začnem baštit vitamíny, kapky a bylinky a to by bylo aby se to nepovedlo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
14.11.14 21:00

Ahoj holky :mavam:, chysta se nekdo ted na ket?? ja jdu zacatkem prosince, tak snad to vyjde :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
14.11.14 22:13
@kelynka píše :mavam:, chysta se nekdo ted na ket?? ja jdu zacatkem prosince, tak snad to vyjde :roll:

Ahoj ja jsem deset dni po ketu a test bilej :'( je zo me 1.ivf et nebyl- bylobvysetreni pgs, im se to pozdrzelo, ak ze jsem mela az ket. Chtela bychjit v prosinci na dalsi, tak snad mi nereknou az v lednu. Kdy jdes? Co uz mas zasebou? A proc ivf? U nas spatny jen spermio.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.