Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ano, taky jsem měla KET. Pamatuji si, že si mluvila o tom, že chlapečka mít nemůžeš. Ani nevíš, jak mě to mrzí, to jsi si od toho dubna teda zkusila
Budu na tebe myslet, aby ti to tenokrát už vyšlo. Je to tak nespravedlivé na tom světě. Určitě dej vědět, jak si dopadla na krvi. U mě se 2 čárky oběvily později a ještě ta druhá tak slabá, já sem testovala asi od 8 dne, každý den
To byla zásoba testů.
A kolikátý den se ti oběvil dušík? Já jdu ve čtvrtek na krev, tak hned písnu, nejhorší je to čekání v 7 hod na krev a pak tam čekám 4 hod na výsledek.
Myslím, že to bylo 11tý den, ale než jsem šla na krev, tak to bylo furt stejné, vůbec to nesílilo. Však, já která jsem si poctivě hlídala všechny termíny v repromedě, jsem se frajerka dořítila na krvev až po 12té hodině, přehlídla jsem na kartičce první čas v 7. Ve 12 měla být konzultace jak to dopadlo
Tak na mě koukali jak na tele, já se ještě dohadovala, že du dobře
Nakonec mi to vzali ještě ten den a v 16.00 jsem měla výsledek… ![]()
No já jsem skončila s testama 9 den, už netestuju bylo sněhobílo. Tak budu ještě doufat.Jak ses cítila, bolelo tě něco, mě absolutně nic, jako bych nikde nebyla ![]()
Mě nebolelo vůbec to zavádění, jen to trochu jakoby štíplo a potom mě bylo tak normálně, jen si pamatuji jeden den, to jsem měla šílené křeče, které byly jak u měsíčku. Podle mě to máme každá trochu jinak. Já mám třeba teď furt nějaké bolesti v podbřišku, podle doktorky je vše ok, ale kolikrát je to docela síla, ˇutěšuji se tím, že to je napínaní dělohy:-) Ve středu mám další kontrolu, tak už se na ni moc těším. Kačko, tak se zatím měj, jdu se vykoupat. Zatím papa ![]()
Holky mohu se zeptat? Zitra picham naposledy gonal, naposledy strikam synarel a pichnu si v devet nejaky ovirele-neco takovyho. Doktorka mi predepsala utrogestan, mam pocit ze rikala ze to zatim plikovat nebudu, kdy tedy?
@kratjana ja utrogestan brala po OPU a potom po transferu a budu ho brát az do konce 12. tydne ![]()
@kratjana ahojky, ja taky tak. Zavadela jsem ho po OPU a uzivas ho do konce 12 tydne tehotenstvi. ![]()
@Lucanka ahoj to mě mrží my se teda snažily 3roky a stejná diagnoza. A vyšlo na poprvé a musela jsem ředit krev abych nepotratila. Brala jsem dost dlouho vitamíny a léky v těhu ale vyplatilo se ted máme 7měsíčního prcka. Přeji at je další zavedení uspěšné
a jste těhotná ![]()
Ahoj holky, tak jsem dneska byla na krvy a 3KET se nezdařil, probýrám s holkama na jedné diskuzi Embrioglue gel, který se prý dává při transferu, připlácí se za to, ale šokuje mě, že mi to v Repromedě nenabýdli po tolika nezdarech
zvišuje to úspěšnost, embrijko seprý přilepí k děloze při transferu aby neodplulo
@skubanek 86 píše:
Ahoj holky, tak jsem dneska byla na krvy a 3KET se nezdařil, probýrám s holkama na jedné diskuzi Embrioglue gel, který se prý dává při transferu, připlácí se za to, ale šokuje mě, že mi to v Repromedě nenabýdli po tolika nezdarechzvišuje to úspěšnost, embrijko seprý přilepí k děloze při transferu aby neodplulo
Ahojky to mě mrzí..drž se. ![]()
Ten embryoglue automaticky nenabízí jelikož není prokázaná studie o tom, že zvyšuje úspěch. Kamarádka ho měla minulý měsíc při ET a nezadařilo se.
A vím o dvou dalších, je to spíš takový podpůrný prostředek ale úspěch není zaručen.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.