1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
57
28.9.14 20:37

Ano, taky jsem měla KET. Pamatuji si, že si mluvila o tom, že chlapečka mít nemůžeš. Ani nevíš, jak mě to mrzí, to jsi si od toho dubna teda zkusila :( Budu na tebe myslet, aby ti to tenokrát už vyšlo. Je to tak nespravedlivé na tom světě. Určitě dej vědět, jak si dopadla na krvi. U mě se 2 čárky oběvily později a ještě ta druhá tak slabá, já sem testovala asi od 8 dne, každý den :) To byla zásoba testů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
28.9.14 20:51

A kolikátý den se ti oběvil dušík? Já jdu ve čtvrtek na krev, tak hned písnu, nejhorší je to čekání v 7 hod na krev a pak tam čekám 4 hod na výsledek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
28.9.14 20:57

Myslím, že to bylo 11tý den, ale než jsem šla na krev, tak to bylo furt stejné, vůbec to nesílilo. Však, já která jsem si poctivě hlídala všechny termíny v repromedě, jsem se frajerka dořítila na krvev až po 12té hodině, přehlídla jsem na kartičce první čas v 7. Ve 12 měla být konzultace jak to dopadlo :) Tak na mě koukali jak na tele, já se ještě dohadovala, že du dobře :oops: Nakonec mi to vzali ještě ten den a v 16.00 jsem měla výsledek… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
28.9.14 21:01

No já jsem skončila s testama 9 den, už netestuju bylo sněhobílo. Tak budu ještě doufat.Jak ses cítila, bolelo tě něco, mě absolutně nic, jako bych nikde nebyla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
28.9.14 21:11

Mě nebolelo vůbec to zavádění, jen to trochu jakoby štíplo a potom mě bylo tak normálně, jen si pamatuji jeden den, to jsem měla šílené křeče, které byly jak u měsíčku. Podle mě to máme každá trochu jinak. Já mám třeba teď furt nějaké bolesti v podbřišku, podle doktorky je vše ok, ale kolikrát je to docela síla, ˇutěšuji se tím, že to je napínaní dělohy:-) Ve středu mám další kontrolu, tak už se na ni moc těším. Kačko, tak se zatím měj, jdu se vykoupat. Zatím papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
28.9.14 21:16

Jasně opatruj se a neboj, to jen rostete papapapa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
29.9.14 07:36

Je holky! To je náhodicka, ze ste se zde našly! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
29.9.14 12:34

Jak je ten svět a internet malí :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
29.9.14 19:10

Holky mohu se zeptat? Zitra picham naposledy gonal, naposledy strikam synarel a pichnu si v devet nejaky ovirele-neco takovyho. Doktorka mi predepsala utrogestan, mam pocit ze rikala ze to zatim plikovat nebudu, kdy tedy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
29.9.14 19:26

@kratjana ja utrogestan brala po OPU a potom po transferu a budu ho brát az do konce 12. tydne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
29.9.14 21:13

@kratjana ahojky, ja taky tak. Zavadela jsem ho po OPU a uzivas ho do konce 12 tydne tehotenstvi. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
29.9.14 22:04
:potlesk: :palec: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
2.10.14 15:16

@Lucanka ahoj to mě mrží my se teda snažily 3roky a stejná diagnoza. A vyšlo na poprvé a musela jsem ředit krev abych nepotratila. Brala jsem dost dlouho vitamíny a léky v těhu ale vyplatilo se ted máme 7měsíčního prcka. Přeji at je další zavedení uspěšné :srdce: a jste těhotná :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
2.10.14 15:40

Ahoj holky, tak jsem dneska byla na krvy a 3KET se nezdařil, probýrám s holkama na jedné diskuzi Embrioglue gel, který se prý dává při transferu, připlácí se za to, ale šokuje mě, že mi to v Repromedě nenabýdli po tolika nezdarech :nevim: zvišuje to úspěšnost, embrijko seprý přilepí k děloze při transferu aby neodplulo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.14 16:15
@skubanek 86 píše:
Ahoj holky, tak jsem dneska byla na krvy a 3KET se nezdařil, probýrám s holkama na jedné diskuzi Embrioglue gel, který se prý dává při transferu, připlácí se za to, ale šokuje mě, že mi to v Repromedě nenabýdli po tolika nezdarech :nevim: zvišuje to úspěšnost, embrijko seprý přilepí k děloze při transferu aby neodplulo

Ahojky to mě mrzí..drž se. :hug:
Ten embryoglue automaticky nenabízí jelikož není prokázaná studie o tom, že zvyšuje úspěch. Kamarádka ho měla minulý měsíc při ET a nezadařilo se.
A vím o dvou dalších, je to spíš takový podpůrný prostředek ale úspěch není zaručen.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.