1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1516
2.10.14 16:31

Jo to jsem taky četla, ale zkusili jsme všechno, intralipid, akupunkturu, fizioterapi a nic nezabralo, tak bych chtěla vyzkoušet ještě tohle, snad to nebude v Repromedě problém :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
2.10.14 18:20

Skubanek 86 ahojky mi mame za sebo 1ivf a 4krat ket ten gel jsme meli 3krat a ani jedno se to nepovedlo takze to takovy zazrak neni teda aspon podle me zkusenosti.uz taky nevime co dal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
2.10.14 18:28

@zulil Mi máme 2 IVF a toto bude 4 KET, pak už končíme. Zkouším si hledat informace o pěstounství, i když vlastní dítě mít třeba nebudem, tak bez dětí nechceme zůstat, strašně rádi by jsme chtěli dát šanci na normální život i cizímu děťátku, které by bylo naše. :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
2.10.14 19:36

@skubanek 86 delali vam testy napr genetiku rikali nam ze je mozny ze mam spatny vajicka a ze bych musela mit darovany ale ze se to pozna s ty genetiky a jeste nejaky vysetreni a nepremyslela jsi spis o adopci malyho miminka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
2.10.14 19:56

JJ genetiku máme v pořádku, o adopci jsme taky uvažovali, ale nejsme manželé, na pěstounskou být manželé nemusíme, přemýšlela jsem, jestli to nejde udělat tak, že by jsme měli děťátko v pěstounské a pak ho zkusit adoptovat, kdyby se bio rodiče vzdali práva. Samozdřejmě svadba se dá udělat mrknutím oka, ale nevím, jestli tam není udaná určitá doba, kterou musíme být manželé? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
3.10.14 15:52

@skubanek 86 ahojky to nevim jak dlouho by jste museli byt manzele a ty se nechces vdavat byt jak princezna jeden den ja se vdavala minuli rok a klidne bych se vdavala znovu ty saty a ta atmosfera bylo to uzasny ja bych volila urcite adopci nedovedla bych si predstavit treba za 5let nekomu dite dat stim bych se tesko smirovala proto adopci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
3.10.14 16:27

@zulil Ahojky,no náš sen je vzít se někde sami dva, třeba v itálii, ale mamku by to mrzelo, naše rodina je taková trošku divoká a já bych chtěla mít ve svatební den klid a by to bylo jen o nás dvou, ne o 50 lidech, kteří si na všechno stěžují a po tajnu strkají dobroty do tašky :P bohužel někteří členové takový jsou. Navíc už na svatbu nemáme peníze, ty IVF nás úplně vysály. O adobci přemýšlíme, musím zajíd na úřady a pořádně se na vše poptat. I kdyby se nám tento poslední pokus povedl, tak už nemáme mrazáčky a mít adoptovanáho sourozence by bylo pěkné, takže jdem do toho. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
3.10.14 18:42

@skubanek 86 takovou svatbu, Ti schvaluju :) verim tomu, ze občas je to lepsi než ten blázinec okolo..my svatbu dělali víceméně jen kvuli rodině.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
3.10.14 19:24

@Petitchat JJ,taková svadba ve dvou a nejlepší kamarádka za svědka, pro mě úplný sen :dance: jen ten můj se nemůže po 8 letech nějak vymáčknout, ještě jsem nebyla požádána o ruku, prej až nastane ten správný čas a až to prý nebudu čekat :lol: :lol: kecka a tak stále čekám a čekám, jsem mu říkala, aby ho pak na starý kolena nepředběhl nějaký lázeňský švihák :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
3.10.14 20:39

@skubanek 86 hele to mu mymu to taky trvalo..asi dva roky jsem do nej hucela :) a pak to přišlo opravdu v okamžiku, kdy jsem to uz vůbec necekala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
5.10.14 19:01

@skubanek 86 ahojky to by bylo super nekde na plazi to bych brala taky nebo v Benatkach ja cekala taky dlouho nez me pozadal jsme spolu od mich 15let a brali jsme se kdyz mi bylo 26let mi jsme meli skolo 60lidi skoro vsechno byli pribuzni no mas pravdu mi mame zase ten typ pribuznych ze kdyby jsme je nepozvali tak nas pomluvi ale najdou se i ti kteri pomluvili i tak moc rychle ten den utekl ale uzili jsme si ho a ty jeste jdes na IVF nebo mas jeste embryjka ze pises jeste o jednom pokusu nejak se v tom stracim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
5.10.14 19:32

@zulil Ahojky,máme ještě jednoho mrazáčka, na celé IVF už nejdu, je to finančně náročné a už na to nemáme peníze a ani sýlu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
5.10.14 20:15

@skubanek 86 to je jeste sance :D musis myslet pozitivne uvidis ze to posledni se chyti a kdy na to pujdes moc ti to preji mi jdem zitra na genetiku tak jsem zvedava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
5.10.14 20:24

Musím počkat na další měsíčky, vychází to na půlku listopadu, teď se snažím dát trošku do kupy. Strašně ráda bych byla optimistická, ale mám tak velký strach a pocit že to zas nevijde :( ta genetika jedobrá věc, neboj, budeš mít jistotu žejste oba zdraví :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
7.10.14 07:56

@jarunka13 ahoj Jarunko, tak jak? Moc jsem držela palce, je to lepsi uz? :)

Ja ted mam pred sebou 2 tydny čekání na ten biochemický screening…a do poradny az 7.11.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.