Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@jarunka13 ahojky chodime na obilnak poslala me tam gynekolozka. Musime to fak dobre promyslet kam pujdem ale ono to bude vsude asi stejne
@zulil ahojky, asi mas pravdu, ono zalezi opravdu na koho narazis, jak se k vam budou doktori chovat.Ale slysela jsem, ze tan Obilnak je opravdu nejhorsi ![]()
Ahoj holky, dneska jsem byla na ultrazvuku. Videla jsem prdelku celou, hlavicku, rucicky, nozky
, jsem uz v 12 tydnu.Uz mam vysadit leky a uz je nebrat. Vysledky jsou vsechny v pořádku, akorad mam vysoky tlak, tak se musim objednat do nemocnice na vysetreni a uvidime, tak doufam, ze to dobre dopadne. ![]()
@jarunka13 píše:
Ahoj holky, dneska jsem byla na ultrazvuku. Videla jsem prdelku celou, hlavicku, rucicky, nozky, jsem uz v 12 tydnu.Uz mam vysadit leky a uz je nebrat. Vysledky jsou vsechny v pořádku, akorad mam vysoky tlak, tak se musim objednat do nemocnice na vysetreni a uvidime, tak doufam, ze to dobre dopadne.
doufam ze to taky zaziju
v patek jsem zacla pichat gonal a vcera a dnes mam ciry vytok jako pri ovulaci. Tj dobre? Ja se tak ojim ze to nevyjde, zacinam byt nervozni. ![]()
@kratjana neboj se, musis verit a myslet pozitivne a urcite to dobre dopadne.Ja teda vytok nemela, ale treba je to normalni, pokud si ale nejsi jista, tak si radeji zavolej do caru, at mas jistotu
.Budu ti drzet pesticky, at se dari a hlav e at se to povede ![]()
Ted po pondelni navsteve u doktorky vlastne ani nevim kdy gudu mit transfer. Kdyz jsem byla jen na konzultaci a pro gonal tak nam rikala ze vzp jako jedina pojistovna proplaci tu genetiku embrya, ale ze by se transfer zdrzel o dalsi cyklus. Ted kdyz jssem tam byla tak rikala neco jao ze snad na transfer pujdeme uz ted- bez toho vysetreni. Nak sem ji nepochopila. Ani sem se ji nezeptala jak to mysli, nevim proc. Toz jsem zvedava, hlavne at je pozitivni test.
Az pujdu na odber co vse budu platit? A co pri transferu?
![]()
@kratjana pokud muzes, trvej na tom vysetreni embrya, je to lepsi.Po odberu a po transferu jsem platila uz jen leky, jestli si teda dobre pamatuji, ale ovsem to bylo zasw v tisicikorunach a ne ve stovkach ![]()
@jarunka13 ja zatim platila 2× gonal a synarel+1000zaloha pro repromedu ci co. Chodim zatim jen ke sve gyndarce ktera s nimi spolupracuje, do repromedy jdu az na odber… ja sem myslela ze ta genetika emryi se plati, ale pry vzp to proplaci, az se mi omu nechce verit. No nechapu proc otocila. Zitra se ji zeptam. Ceho se taky bojim- zacla sem pichat v patek a v pondeli rano sem pry mela na jedne strane 8 a na druhe 5 vajicek. Snad to neni moc, abych zitra nemela 30, to by byl urcite nejaky ten syndrom..:'( uz chci jit na odber ![]()
@kratjana píše:
@jarunka13 ja zatim platila 2× gonal a synarel+1000zaloha pro repromedu ci co. Chodim zatim jen ke sve gyndarce ktera s nimi spolupracuje, do repromedy jdu az na odber… ja sem myslela ze ta genetika emryi se plati, ale pry vzp to proplaci, az se mi omu nechce verit. No nechapu proc otocila. Zitra se ji zeptam. Ceho se taky bojim- zacla sem pichat v patek a v pondeli rano sem pry mela na jedne strane 8 a na druhe 5 vajicek. Snad to neni moc, abych zitra nemela 30, to by byl urcite nejaky ten syndrom..:'( uz chci jit na odber
Buď v pohodě já měla na odběr 34 vajíček ![]()
a na to vyšteření trvej je dobré zavádět vyšetřené embryjko
@kratjana aha, tak to mas jinak, to jsem nevedela, zeto jde udelat tak jakto masty s gyndarkou.Ja chodila porad jen do repromedy.Tu genetiku opravdu proplaci pojistovna, delato kolem 45.000, ted si nejsem presne jista, me to taky propltila pojistovna a byla jsem jen rada.To mas teda pekny pocet vajicek
.Kdyz si nebudes s necim jista, hned se ptej, od toho tu doktori jsou a musi ti dat vysvetleni.Ja se taky ptala ![]()
@jarunka13 moc gratuluju
ja dnes měla kontrolu v Repromede a vse vporadku, mimi roste srdicko buši a zitra se objednávam ke svoji doktorce konečně ![]()
@Petitchat dekuji moooooc
.Tak to rada slysim, ze je vse v poradku
Ja jdu zitra rano na ten tlak, tak uvidime
..Drz se a hlavne, at jde vse jak ma a uzivas si to ![]()
@jarunka13 dekujii
hrozne to utíká vsechno..ted uz chodím normálně do prace a ty dny neuvěřitelně letej..dnes se oběd nám k te své doktorce a budu netrpělivě očekávat dalsi kontrolu! Drzim palce, at to s tlakem neni nic vážného! ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.