Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@jarunka13 sestra nekde cetla ze po 3 mesici nevolnosti konci a zvraci porat musi furt jest je taky rok po bandazi zaludku tak jak se 2 hod nenaji tak ji je zle
@marenkaF ty jo, mama me rikala, ze to brzo prejde, tak uvidim, kazda to ma proste jinak a snasi to jinak.Tak to sestremnezavidim, ze je ji porad spatne, ale je zdravejsi jist kazde dve hodiny nez se nacpat ![]()
Devcatka, dnes je mi nějako smutno…boli me břicho a zada jak pred ms..vidím to celkem pesimisticky…mam dojem, ze minulej mesic, kdyz jsem brala utrous, jsem se cítila vic těhotná než tedkon… ![]()
@jarunka13 Jj, taky beru..ale minulej mesic jsem ho brala po opu..a měla jsem nality prsa a taaak..ted vůbec nic..poboliva me bricho a zada..jinak nic..vím, ze je asi brzo..ale i tak..brala bych alespoň jeden tehotenskej priznak pro povzbuzení ![]()
@Petitchat neboj se, ono se to teprve ukaze, uvidis.Me zazali bolet prsa taky az pozdeji a kdyz jsem testovala, tak se to tam ukazalo az 12 den ato jsme vsechny mysleli, ze uz z toho nic nebude. Vyckej jeste tyden a uvidis ![]()
@jarunka13
ja viiiim…testnu nejdřív za tyden..příští tyden mame výročí svatby.. Myslím, ze bychom si zasloužili darecek.. ![]()
@Petitchat beru v klidu me bolelo bricho taky a zada a tenkrat jsem i spinila a to se me uchytlo akorat ja mela problem ze me se vajicko pak nevyvijelo ale ty mas pgd ne? tak to u tebe nehrozi
@Petitchat tak to je krasne, to musi vyjit, gratuluji k vyroci
, ja dostala malou zase k narozeninam
. Uvidis, ze to vyjde, tak nejak to citim v kostech ![]()
@marenkaF dekujii
furt doufam no, je dobre, ze jdu zitra do prace..začíná me slusne hrabat z toho všeho… ![]()
@marenkaF muze se stat asi vsechno, vzpomen si na anodu, ta tu psala, ze vetretim mesici se ji prestalo vyvijet a byl konec a to pgd mela taky
.Bojim se, co potka me, nikdy opravdu nevis
@Petitchat ja vim, ale nemuzu si pomoct
uz jsem takova. A ty mas zakazano se ted stresovat ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.