Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@jarunka13 no tak jeste zkusim zavolat mistrovi jestly me v praci strpi kdyz si budu brat dovoleny na kontroly a pak bych si kdyz tak udala vylet do brna a ukoncila to v repromede me rekly ze musim prijet kuly neschopence pred koncem mesice a pak znova toho druhyho na konzultaci
@marenkaF tak to je blbe, ze tam musis takhle dvakrat
, to nema logiku. Anebo nani zustan a mas klid ![]()
@marenkaF @jarunka13 ahojky holky tak jsem si volala na ty vysledky sliznice a rekli mi jen ze je vse poratku a ze mam 12den cyklu dojit na ultrazvuk a kdyz bude vse ok tak bych sla na 4ket nechapu ze mi nic vic nerekli sice jsem volala po telefonu tak snad mi neco reknou v sobotu budu mit 10den tak tam pojedu abych si nemsela brat volno.Tak ted budu jen doufat at je vse poradku a hlavne posedni embryjka. A co vy?
@zulil ahoj kocko, treba to nechteli opravdu rozebirat po telefonu a reknou ti to az osobne.Jsem moc rada, ze ti to dobre dopadlo.Budu drzet pesticky, aby se to povedlo a moooooc. U me zatim dobre, jen ted celi vikend, je me spatne a uz chytam nevolnosti…
@jarunka13 pane jo to ty nevolnosti mas fakt brzo
ja v patek pojedu do brna necham se uschopnit a pujdu do prace uz jsem natesena doma me uz hrabe.tak hlavne bud v klidu ![]()
MarenkaF taky jsem si to myslela, ze je to nejak brzy, ale cetla jsem, ze to ten 7 tyden je normalni a ja uz zacinam osmi tyden, tak se uz nedivim.Me uz taky pomalu hrabe, tak vim jak se citis, kazdy den porad skoro to stejne, tak se nedivim, ze se tesis do prace.
@jarunka13 ahojky no snad mas pravdu a reknou mi k tomu vic dekuji za podporu no doufam ze to dopadne dobre musim doufat jinak se zblaznim jesli se to nepovede snad ti ty nevolnosti prejdou brzy mam to vyhodu aspon nepriberes kdyz je ti blbe to mela kamoska a jeste zhubla ale ty bylo zle dlouho snad ti to prjede brzo a budes si uzivat tehu moc ti to preji co ja bych za to dala
@zulil neboj se, urcite ti to pak reknou, opravdu takove veci asi po telefonu nechteji probirat.Kez bych aspon zhubla neco, porad jen zeru a zeru, kdo vi, kam to az povede. Neboj se, taky si to za chvilicku budes uzivat, uvidis, taky bych ti to moc prala, aby ti to uz vyslo.
Ahojky, tak cyklus mame od pojistovny schvaleny, a ted hura na to… takze…kdy jste si braly neschopenku?
@Petitchat a budu za chvilku jak kulicka a uz se ani nepohnu
@kratjana ahoooj! ja měla neschopenku 2 dny pred opu a pak tyden po opu vajicek..ted jsem den po KETu a mam dovcu v pondeli a utery a pak zpátky do prace..ale hodně podle me záleží, jakou práci děláš…ja sedím na zadku, takze neni duvod zůstávat doma..kdyz mi nic neni… ![]()
@kratjana ahojky, ja mela neschopenku pri cele stimulaci, pri odberu vajicek az po ket. V neschopence pokracuji, protoze se nam to povedlo na prvni pokus a na neschopence zustanu az do konce. Prace na prd a velke nervy v praci.
Prodavam v trafice v kaufu, chodim na dvanactky a nekdy i ten stres. Hlavne kdyz uz tam jsem sama.
@kratjana jo, tak na to bych se asi vyprdla…ja mam v práci i fajn kolegy, takze je mi tam fajn..doma trochu silim ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.