1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
539
20.8.14 13:38

@marenkaF ahoj kocko, u me zatim dobre, v patek jdu zase na ultrazvuk, tak uvidime jak se to vyviji.Mam porad hlad a chute na sladke jak nikdy. Jeste treba v deset vecer jim :nevim:, to uz se me dlouho nestalo. A co ty jinak? Uz zase chodis do prace? A v to zari to mate jak v repromede?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
20.8.14 18:38

Ahoj holky, u me nic noveho… V sobotu mame KET a pak dva tydny čekání pred sebou… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
20.8.14 18:42

Ahoj holky, tak nám to nevyšlo. Miminko se přestalo vyvíjet v 9tt.
Pgd byla naše poslední naděje. Už nevím, co dál:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
20.8.14 18:48

@Adona-i :( to je mi lito…a na co ste měli PGD?, my mame pgs a pouze jednu jedinou bojovnici..mam strach ale snažím se to nepripoustet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
20.8.14 18:53

Náš František který má za 14dní 6měsícu. Vyšel na první KET :srdce: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
20.8.14 18:53

Ahojky holky tak zitra de dozvim vysledky mam celkem strah aby mi neco nenasli na ty sliznici ale porad spinim rikali ze jen 4dny a uz je to tyden tak jsem zvedava. Holky na co jsou ty pgs a pgd a co to znamena nam nic takoveho nerikali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
20.8.14 19:00

@zulil je to geneticky screening embryji…pgs je na správný pocet chromozonu a pgd na určitou vadu/nemoc…takhle to chápu ja…nabídli nám ho v Repromede automaticky..platí nám to pojišťovna :) jsou to nervy navíc..ale pevne doufáme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
20.8.14 19:01

@vercaamartin fešák nadhernej! Dekujiii za motivační foto! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
20.8.14 19:24

@Adona-i Mne pgd taky nepomohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
20.8.14 19:26

@Petitchat pgd jsme měli kvůli opakovaný m potratům. Jeste mame mrazacky, ale bojim se do toho znovu jit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
20.8.14 19:28

@Petitchat kdyz jdu na ket tak vzdy volam ten den jesli se embrijko chytlo a jestli mam dojet tak to delaji nejaky testy nebo to je ze prezije rozmrazeni nejak se v tom stracim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
20.8.14 19:28

@Monulek taky jsi měla zamlklé? Jak jste postupovali dál? Asi to tu je, ale nechce se mi to hledat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
20.8.14 19:33

@zulil pro pgs je treba 5 denní blastocysty…ty se zkontroluji a zamrazi..pak se ceka na vysledky..my čekali skoro 3 tydny, takže transfer probíhá v následujícím cyklu, kdyz je vse ok…toto vysetreni mame kvuli špatne morfologii spermii…je to speciální geneticky vysetreni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
20.8.14 19:36

@Adona-i my zas mame pouze jedno embryjko…takže to bude bud a nebo..a určo pgd? nebylo to pgs?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
20.8.14 19:37

@Petitchat tak to se musim zeptat proc nam to nenabidli kdy mame po tretim ketu a nic to muzou byt i nekvalitni embria? rikam si kdyby byli tak mi ket neudelaji nebo jim je to jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.