Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@marenkaF ahoj kocko, u me zatim dobre, v patek jdu zase na ultrazvuk, tak uvidime jak se to vyviji.Mam porad hlad a chute na sladke jak nikdy. Jeste treba v deset vecer jim
, to uz se me dlouho nestalo. A co ty jinak? Uz zase chodis do prace? A v to zari to mate jak v repromede?
Ahoj holky, u me nic noveho… V sobotu mame KET a pak dva tydny čekání pred sebou… ![]()
Ahoj holky, tak nám to nevyšlo. Miminko se přestalo vyvíjet v 9tt.
Pgd byla naše poslední naděje. Už nevím, co dál:-(
@Adona-i
to je mi lito…a na co ste měli PGD?, my mame pgs a pouze jednu jedinou bojovnici..mam strach ale snažím se to nepripoustet…
Ahojky holky tak zitra de dozvim vysledky mam celkem strah aby mi neco nenasli na ty sliznici ale porad spinim rikali ze jen 4dny a uz je to tyden tak jsem zvedava. Holky na co jsou ty pgs a pgd a co to znamena nam nic takoveho nerikali
@zulil je to geneticky screening embryji…pgs je na správný pocet chromozonu a pgd na určitou vadu/nemoc…takhle to chápu ja…nabídli nám ho v Repromede automaticky..platí nám to pojišťovna
jsou to nervy navíc..ale pevne doufáme…
@Petitchat pgd jsme měli kvůli opakovaný m potratům. Jeste mame mrazacky, ale bojim se do toho znovu jit.
@Petitchat kdyz jdu na ket tak vzdy volam ten den jesli se embrijko chytlo a jestli mam dojet tak to delaji nejaky testy nebo to je ze prezije rozmrazeni nejak se v tom stracim
@Monulek taky jsi měla zamlklé? Jak jste postupovali dál? Asi to tu je, ale nechce se mi to hledat.
@zulil pro pgs je treba 5 denní blastocysty…ty se zkontroluji a zamrazi..pak se ceka na vysledky..my čekali skoro 3 tydny, takže transfer probíhá v následujícím cyklu, kdyz je vse ok…toto vysetreni mame kvuli špatne morfologii spermii…je to speciální geneticky vysetreni
@Adona-i my zas mame pouze jedno embryjko…takže to bude bud a nebo..a určo pgd? nebylo to pgs?
@Petitchat tak to se musim zeptat proc nam to nenabidli kdy mame po tretim ketu a nic to muzou byt i nekvalitni embria? rikam si kdyby byli tak mi ket neudelaji nebo jim je to jedno
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.