Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@jarunka13 tak to určitě máš pravdu, že je zdraví nejdůležitější. Když mi zaváděli malou, říkali mi, že mi zavádí 100 procentně zdravou holčičku
No, ale po poslední návštěvě mi doporučili biochemický screening v 1.trimestru. Tak jdu 20.8. u nás ve Znojmě to naštěstí dělají, tak nemusím do Brna. Věřím, že to dobře dopadne a že tam jdu jen pro jistotu, že je vše v pořádku.
@marenkaF ahojky urcite dam vedet sice vysledky budou az skoro za mesic ale neco mi urcite reknou moc ti drzmim palce at ti ta krev dopadne dobre dej vedet zitra pa
@zulil ahojky, mooooc dekuji, taky jsem to netusila, az do nedavna, uplne jsem koukala, ze je to mozne
. Snad bude u me vse v poradku a nebudu mit nejake komplikace
, musim se pry chvili setrit, jen pro jistotu. Dekuji kocko ![]()
@Monika1987 neboj se, bude to v poradku. Chteji mit jen jistotu, proto te tam posilaji, ale urcite se nemusis bat
.Tak to mas dobre, ze te vysetri i u vas, aspon se nepotahnes az do Brna, drzim pesticky, ale niceho se neboj, bude to dobre, myslim na tebe ![]()
@jarunka13 Moc ti děkuji Jarunko, jsi moc hodná
Ty hlavně pěkně odpočívej a šetři se a zase napiš papa ![]()
@Monika1987 nemas zac, ty se taky brzy ozvy jak jsi na tom a jak si to uzivas
papa
@jarunka13 naaaadhera! Jsem rada, ze Ti nakonec vse dobre dopadlo ![]()
Mne nejspíš čeká ET příští tyden, z PGS nám vyšlo jedno krásné embryjko, takže pokud tělo nebude protestovat a vse bude ok, tak asi pondělí nebo úterý, uz se tesiiiiiim!!! ![]()
@Petitchat ahojky, dekuji moooc, jsi hodna. Neboj se, urcite to pujde.Tak to uz mas taky za chvilku, tyden a je to tu.
Budu ti drzet pesticky, aby to slo jak po masle ![]()
@jarunka13 mně se Dr. Hromadová zeptala, jestli to chci vědět. Prý většina to vědět chce. Já jsem při jedné návštěvě ještě před KETem zahlídla pohlaví všech 3 embryí v papírech, když jimi Dr. listovala. Tušila jsem, že vezmou to první v pořadí. Bylo to 1:2 a vzali opravdu to první.
Na screening jdu pro jistotu taky. Oni to doporučí, prostě se tím jistí. A my vlastně budeme taky klidnější.
@Adona-i me se nikdo nezeptal, jestli to chci vedet
.Jak tam pujdu za 14 dni, tak se na to zeptam a bude. Takze cekas holcicku nebo chlapecka? Nech me hadat…chlapecka? ![]()
Ahojte holky tak tehotna nejsem, vzaly mi krev na imuno a dalsi ivf jedine s genetikou
@marenkaF ahoj puso, moc me to mrzi, opravdu moc. Prala jsem ti to ze srdce.
.A co ti rekli? Jak budete pokracovat ted?
@jarunka13 no 2.9. mame jet na konzultaci ohledne imuna a pak jedine planovat ivf s genetikou ale to bude urco velka ceny rikala neco ze tu genetiku hradi pojistovna ze to stoji ale 50 000 tak nevim mam strach z ceny co by rekla a nevim jestly si brat dalsi pujcku
@marenkaF me je to tak lito
, pojistovna to proplaci, coz je dobre a ta cena asi bude velka, ale myslim, ze byste do toho meli jit, vim, ze se me to lehce rika, ale zase cekat, to bych uz asi nevydrzela. Nemate moznost si pujcit u rodiny nebo tak nejak? Bezte na tu konzultaci a nechte si udelat rozpis castek co by kolik stalo a uvidite. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.