1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
539
9.8.14 16:03

@marenkaF ahojky, jeste poradne nevim, v pondeli jdu na dalsi ultrazvuk a uvidim co ukaze :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
9.8.14 16:06

@jarunka13 doufam ze se presune tam kam ma a vse bude ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
9.8.14 16:08

@marenkaF snad jo, problem byl v tom, ze jsem spinilaasi 7 dni, tak se to doktorce nezdalo, zvedla me naplasti ze 3 na pet a uz je to dobre, tak nevim. Celkem se bojim tam v pondeli jit, mam strach ze spatnych zprav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
9.8.14 16:12

@jarunka13 to si teda spinila dlouho no snad bude vse dobre hlavne dej vedet jak si dopadla ja zitra budu 12 den zkusim znovu testik ale ma pocit ze to vajicko opet v sobe snad uz ani nemam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
9.8.14 16:23

@marenkaF taky seme to zdalo divne, proto ma podezreni na mimodelozni :,(, mam v zivote smulu, ale bohuzel nejsem na tom takhle sama. Urcite dam vedet, jdu tam o pul jedne, tak pak hned napisu. Neboj se, uvidis, ze to ta zitra bude.Ja tomu verim a ty musis taky verit :hug: hned pak napis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
9.8.14 16:29

@jarunka13 taky napisu ale fakt uz to mu nedavam ani kapku nadeje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
9.8.14 16:30

@marenkaF ale dej, ja taky neverila a vyslo to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
9.8.14 16:31

@marenkaF nebo jinak receno, ukazalo se to tam :( spatne, ale bylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
9.8.14 16:32

@jarunka13 no uz si pomale hledam info o iui ze by jsme to zkusily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
9.8.14 16:35

@marenkaF o tom jsem si jeste necetla, nevim co to obnasi :nevim:, jdu se mrknout na net

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
9.8.14 17:43

@marenkaF tak jsem si to procetla a pravdepodobnost, ze se to povede, jen 8-15% :nevim:.Ale nepremyslej nad tim, nebude to potreba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
10.8.14 17:55

@marenkaF @jarunka13 ahojky holky tak jsem byla vcera na ultrazvuku sliznice vypada pry dobre ale stejne mi to chce udelat takze jdu ve st na odber a kratkou narkozu pry pod mikroskopem je videt vic no ta doktorka na ultrazvuku rikala ze to neni potreba a crha se rozhodl tak uvidime mam s toho strach aby mi neco nenasli budou to posilat i na hystologii. zitra na vas budu myslet na obe urcite se tam ukazi dve carky musis doufat jeste je nadeje a ta kontrola musi taky dopadnou dobre uvidis zitra napises ze je to v poho a embrijko je tam kde ma byt :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
10.8.14 18:04

@zulil ahoj kocko, tak aspon budes mit jistotu, neboj se nenajdou tam nic a bude to vsechno ok. Dekuji, snad se uhnizdilo tam kde ma, ale nejsem si jista, mam spatny pocit. Urcite zitra napisi jak jsem dopadla. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
11.8.14 13:27

Ahoj holky, tak uz to mam za sebou.Dnes me pani doktorka rekla, ze je vse v poradku a ze jsem tehotna :D, porad tomu nemuzu nejak uverit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
11.8.14 14:33

@jarunka13 tak to je super!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.