Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@marenkaF ahojky, jeste poradne nevim, v pondeli jdu na dalsi ultrazvuk a uvidim co ukaze ![]()
@marenkaF snad jo, problem byl v tom, ze jsem spinilaasi 7 dni, tak se to doktorce nezdalo, zvedla me naplasti ze 3 na pet a uz je to dobre, tak nevim. Celkem se bojim tam v pondeli jit, mam strach ze spatnych zprav.
@jarunka13 to si teda spinila dlouho no snad bude vse dobre hlavne dej vedet jak si dopadla ja zitra budu 12 den zkusim znovu testik ale ma pocit ze to vajicko opet v sobe snad uz ani nemam
@marenkaF taky seme to zdalo divne, proto ma podezreni na mimodelozni
, mam v zivote smulu, ale bohuzel nejsem na tom takhle sama. Urcite dam vedet, jdu tam o pul jedne, tak pak hned napisu. Neboj se, uvidis, ze to ta zitra bude.Ja tomu verim a ty musis taky verit
hned pak napis.
@jarunka13 taky napisu ale fakt uz to mu nedavam ani kapku nadeje
@marenkaF nebo jinak receno, ukazalo se to tam
spatne, ale bylo
@jarunka13 no uz si pomale hledam info o iui ze by jsme to zkusily
@marenkaF o tom jsem si jeste necetla, nevim co to obnasi
, jdu se mrknout na net
@marenkaF tak jsem si to procetla a pravdepodobnost, ze se to povede, jen 8-15%
.Ale nepremyslej nad tim, nebude to potreba.
@marenkaF @jarunka13 ahojky holky tak jsem byla vcera na ultrazvuku sliznice vypada pry dobre ale stejne mi to chce udelat takze jdu ve st na odber a kratkou narkozu pry pod mikroskopem je videt vic no ta doktorka na ultrazvuku rikala ze to neni potreba a crha se rozhodl tak uvidime mam s toho strach aby mi neco nenasli budou to posilat i na hystologii. zitra na vas budu myslet na obe urcite se tam ukazi dve carky musis doufat jeste je nadeje a ta kontrola musi taky dopadnou dobre uvidis zitra napises ze je to v poho a embrijko je tam kde ma byt ![]()
@zulil ahoj kocko, tak aspon budes mit jistotu, neboj se nenajdou tam nic a bude to vsechno ok. Dekuji, snad se uhnizdilo tam kde ma, ale nejsem si jista, mam spatny pocit. Urcite zitra napisi jak jsem dopadla. ![]()
Ahoj holky, tak uz to mam za sebou.Dnes me pani doktorka rekla, ze je vse v poradku a ze jsem tehotna
, porad tomu nemuzu nejak uverit.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.