Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@jarunka13 no jinde moznost nemame tata si chce vzit pujcku ze me to zaplati ale to po nich nemuzu chtit, a to plati cely pojistovna nebo pulku z te genetiky hradis
@marenkaF aha, tak to jo, to je od nej hezke, taky bych to po nem takhle nechtela.Tu genetiku hradi celou pojistovna, tak aspon na neco je ![]()
@marenkaF No Jj, genetiku celou hradí pojišťovna, trosku se divím, ze vám ji nenabidli hned, nám to dali celkem automaticky… A i když to jsou celkem stresy s tou genetikou…jsme za ni rádi, zatím…moc me mrzí, ze ti to nevyslo…všechny musime doufat, ze jednou to klapne… ![]()
@marenkaF ahojky to je mi moc lito vim co ted prozivas ja jsem na tom uplne stejne o genetice nam ani nerikali a to imuno je co? Musime doufat ze se nam to podari ale stejne je to divne mame za sebou tri kety jsme zdravi a nedarise to no ja jsem zvedava co mi reknou zitra a co zjisti cetla je se tam poznaji srusty miomy i rakovina tak mam velky strah a ke vsemu ty rizika ohledne ty operace nejradci bych na to nesla. Nechcete zkusit nejakou statni kliniku v Jihlave je pry celkem jsem o ni uvazovala to by jste meli lacinejsi a meli by jste dva nazory
@jarunka13 @Petitchat ja tu genetiku chtela ale oni mi ji odmitly ze sme zdravi a jak to dopadlo
@zulil jo uz jsem premyslela ze bych sla i jinam. jinak to imuno je ze me braly krev a tam zjisti treba jestly nejsem alergicka na pritelovo sperma
@marenkaF aha, mno je pravda, ze manžel ma horší spermiogram, tak možná proto nám ho dali…nicméně ze tři testovaných embryjek, bylo jen jedno zdravé… A to na me čeká…
@Petitchat hlavne aby se zakouslo a to testujou vsechny oplodneny vajicka?
@marenkaF My měli pgs vysetreni.. A to se testujou jen 5denni blastocysty, takže je prodlouzena kultivace…jsou to nervy…z 16 odebraných vajicek,11 oplodnenejch, 3 to zvládli do stadia blastocyst,1 zdravé embryjko z toho…narocnejsi to je v tom, ze dlouho nevíš, jestli vůbec proběhne KET ( zdravá embryjka zamrazi a zavedou dalsi cyklus, když je vse ok)…ale stále doufám, ze se to vyplatí… ![]()
@Petitchat pane jo aby me neco zbylo ja mela pres 20 vajicek oplodnilo se jich 20 a po pk zustala jen 3
@marenkaF to je pravé to horsi no
nikdy nevis a musíš doufat..ja ted cekala pres dva tydny, než mi vůbec řekli vysledek a nevěděla jsem jestli ket bude nebo budu stimulovat nanovo
takže i když mame jen jedno..radost i tak byla velká
@marenkaF uvidis, ale zrovna včera jsem si rikala, ze pokud by nám to treba 2× v Repromede nevyšlo, určitě bych zkusila jinou kliniku…
@Petitchat taky bych to klidne zkusila jinde ale netusim kde je toho moc
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.