1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1303
13.8.14 18:46

@Monika1987 chtela jsem se zeptat je pravda ze kdyz delaji pdg tak vi co to je za pohlavi???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
13.8.14 18:47

@marenkaF To mám v plánu…odpočívat. Dnes jsem vysadila už všechny léky co jsem brala, tak doufám, že to třeba není z toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
13.8.14 18:52

@marenkaF No, já jsem na tom byla, doktorka mi říkala celou dobu PGD a v papírech sem koukala mam PGS, ale asi je to stejné :nevim: Jinak ano, řekli mi pohlaví, viděla jsem to na stole u doktorky ve výsledkách. Dokonce mi i řekla pohlaví embrijka, které neprošlo testem. Měla jsem páreček, chlapeček neměl vyvinutý nějaký chromozom a holčička byla v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
13.8.14 18:53

@Monika1987 aha tak ty uz si bez leku??? treba to bude tim jen si telo musi zvyknut a bude to ok a co cekate???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
13.8.14 18:55

@Monika1987 stejne to nechapu ze to tak brzo poznaji takze od zacatku to vite to je taky fajn to uz muzes pomale pokukovat po vecech :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
13.8.14 18:56

@marenkaF holčičku, jj bez léku ty se berou do 12tého týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
13.8.14 18:59

@Monika1987 aha tak to uz pak jen beres treba ten femibion? a na kdy mate termin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
13.8.14 19:03

@marenkaF Přesně, teď už mám jen vitamíny. Termín mám 24 února. Jsem ráda, že už neberu ten prednison, pěkně jsem pro něm nakynula. Samozdřejmě, že kdybych musela, brala bych ho dál, jen mi vůbec neseděl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
13.8.14 19:05

@Monika1987 ja co beru leky tak jsem taky pekne pribrala, je to se me termin bude dobre pamatovat v ten termin ma narozky ma tchyne se zetakem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
13.8.14 19:10

@marenkaF :D No vidíš to, třeba se trefím :) Taky mi nabízeli ten program, jak si v něm byla, ale nesplňovala jsem BMI :D, Jinak celý cyklus mě stál asi cca 12kg nahoře :) ale nelituji toho, jen musím nakoupit nové věci, nic mi není. Každý mi říká, jak je to na mě už vidět :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
13.8.14 19:58

@Monika1987 je mela bmi o neco malo vyssi tak jsem koukala ze me do nej daly,,ja uz mam taky tak 9 kg na hore ale co pro mimco to udelam a stejne bych narostla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
14.8.14 12:55

Ahoj holky, tak dnes jsem byla na ultrazvuku a jeste stále nevím datum KET, znova se mi vytvořily spousty folikul s vajickama, takže v sobotu řeknou datum.. Jinak jsem také zahledla pohlaví našeho nejkrásnější ho embryjka :) dojetím jsem se rozplakala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
14.8.14 12:58

@Petitchat ahoj teda ty si napinava a co to bude???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
14.8.14 13:04

@marenkaF Je to holcicka :D nejzdravejsi a nejstatecnejsi…zbyla embryjka měla nějakou chybku na chromozonech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
14.8.14 13:06

@Petitchat je tak to je pekny tak budu drzet pesti at je holka silna a poradne se zahryzne :D :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.