1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1303
21.8.14 13:49

@jarunka13 teda to je uplnej dojak bych asi odchazela s brekem, to je pomale jak louceni s rodinou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
21.8.14 13:53

@jarunka13 Ahoj Jarunko, neměla jsem přístup k pc, tak teď pročítám příspěvky a pěkně sem se vyděsila a teď ze mě spadlo 100kg, když jsem se dočetla, že jste v pořádku :hug:. Ještě, že to tak dobře dopadlo..uffff.
Já se chystám dnes v 17,00 na to vyšetření na ty vady, tak jsem pěkně už vystrašená, přítel je v zahraničí na montáži, tak musím jít sama :(. Večer napíšu, jak jsem dopadla a Vám mooc gratuluji k holčičce :dance: a že jste nakonec v pořádku a pevně věřím, že to tak už zůstane :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
21.8.14 13:57

@marenkaF to teda jo, taky jsem koukala jak jsou mili, ale moc me to potesilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
21.8.14 13:59

@jarunka13 tak hlavne se setri a bud v klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
21.8.14 14:06

@Monika1987 ahoj kocenko, dekuji moc, ja si rikala, kde jsi :hug:.Neboj se, urcite ti to dneska dobre dopadne, to uz je jen rutina :lol: a to ze jdes sama, nevadi.On te podrzi chlap z ciziny a bude na tebe mooooc myslet. Samozrejmne, ze ja taky na tebe budu myslet :hug:, pak se ozvy, jak jsi dopadla, to dostanes asi i 3d snimek ultrazvuku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
21.8.14 14:07

@marenkaF to teda budu, budu jen lezet a nic delat :lol:, to se budu mit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
21.8.14 16:25

@jarunka13 ty plasilko!!! :lol: su moc rada..jsem si včera říkala, ze to snad ani neni možný! ani nevíš jak su rada, holceno :srdce: opatruj te se s Kristynkou…kdyz vse bude ok, tak taky budeme mít holcicku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
21.8.14 16:32

@Petitchat dekuji kocko, moc si toho cenim :hug: jsi zlato, urcite se budeme opatrovat, neboj se vyjde ti to, kdyz to vyslo me, tak musi i tobe :hug:,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
23.8.14 10:40

Zdar holceny, tak jsem po KETu… Takže tedkon jen cekam…cítím, ze tam je něco jinak…ale treba to jsou jen zařazeny prdy :D jak se mate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
23.8.14 10:57

@Petitchat ahoj kocko, tak ted jenom lezet, odpocivat a hodne papat.Zkus chilli omacky, ty me pomohli, i celi ananas si dej a jejakeho tunaka.Je to v techto dnech zdrave. Drzim pesticky, aby se zakouslo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
23.8.14 11:46

@jarunka13 dekujiii, jo to ja papám rada.. To problém nebude :D a co ty? Vse ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
23.8.14 11:56

@Petitchat tak to je dobre, jsi sikulka. U me zatim dobre, jen se me posledni dobou chce nejak zvracet.Ale to prekonam, doufam, ze i nadale to bude dobre :D. Hlavne se drz a odpocivej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
23.8.14 11:57

@jarunka13 to je dobre, Jarunko!!!to je super znamení! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
23.8.14 12:02

@Petitchat snad mas pravdu, ale jeste nemam vyhrano :(, kdyz si uvedomim co tu napsala adona, co ji potkalo, tak je me za ni strasne mooooc do breku a vim, ze se to muze stat klidne i me. Proste priroda je vsemocna a nespravedliva :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
23.8.14 12:09

@jarunka13 samozřejmě, ze se muže stát cokoli…ale nemá cenu kvuli tomu stresovat dopredu! musis se alespoň snažit myslet pozitivně..taky se snazim..Irina me dnes řekla, ze na to musim jít filozoficky :) co se ma stát, stane se :) ber to tak, ze jsi obrovsky krok prede mnou a uz to je obrovskej úspěch! Takže klid maminko, jasny!!? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.