Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@jarunka13 teda to je uplnej dojak bych asi odchazela s brekem, to je pomale jak louceni s rodinou ![]()
@jarunka13 Ahoj Jarunko, neměla jsem přístup k pc, tak teď pročítám příspěvky a pěkně sem se vyděsila a teď ze mě spadlo 100kg, když jsem se dočetla, že jste v pořádku
. Ještě, že to tak dobře dopadlo..uffff.
Já se chystám dnes v 17,00 na to vyšetření na ty vady, tak jsem pěkně už vystrašená, přítel je v zahraničí na montáži, tak musím jít sama
. Večer napíšu, jak jsem dopadla a Vám mooc gratuluji k holčičce
a že jste nakonec v pořádku a pevně věřím, že to tak už zůstane ![]()
@marenkaF to teda jo, taky jsem koukala jak jsou mili, ale moc me to potesilo ![]()
@Monika1987 ahoj kocenko, dekuji moc, ja si rikala, kde jsi
.Neboj se, urcite ti to dneska dobre dopadne, to uz je jen rutina
a to ze jdes sama, nevadi.On te podrzi chlap z ciziny a bude na tebe mooooc myslet. Samozrejmne, ze ja taky na tebe budu myslet
, pak se ozvy, jak jsi dopadla, to dostanes asi i 3d snimek ultrazvuku ![]()
@marenkaF to teda budu, budu jen lezet a nic delat
, to se budu mit
@jarunka13 ty plasilko!!!
su moc rada..jsem si včera říkala, ze to snad ani neni možný! ani nevíš jak su rada, holceno
opatruj te se s Kristynkou…kdyz vse bude ok, tak taky budeme mít holcicku ![]()
@Petitchat dekuji kocko, moc si toho cenim
jsi zlato, urcite se budeme opatrovat, neboj se vyjde ti to, kdyz to vyslo me, tak musi i tobe
,
Zdar holceny, tak jsem po KETu… Takže tedkon jen cekam…cítím, ze tam je něco jinak…ale treba to jsou jen zařazeny prdy
jak se mate?
@Petitchat ahoj kocko, tak ted jenom lezet, odpocivat a hodne papat.Zkus chilli omacky, ty me pomohli, i celi ananas si dej a jejakeho tunaka.Je to v techto dnech zdrave. Drzim pesticky, aby se zakouslo ![]()
@jarunka13 dekujiii, jo to ja papám rada.. To problém nebude
a co ty? Vse ok?
@Petitchat tak to je dobre, jsi sikulka. U me zatim dobre, jen se me posledni dobou chce nejak zvracet.Ale to prekonam, doufam, ze i nadale to bude dobre
. Hlavne se drz a odpocivej
@Petitchat snad mas pravdu, ale jeste nemam vyhrano
, kdyz si uvedomim co tu napsala adona, co ji potkalo, tak je me za ni strasne mooooc do breku a vim, ze se to muze stat klidne i me. Proste priroda je vsemocna a nespravedliva ![]()
@jarunka13 samozřejmě, ze se muže stát cokoli…ale nemá cenu kvuli tomu stresovat dopredu! musis se alespoň snažit myslet pozitivně..taky se snazim..Irina me dnes řekla, ze na to musim jít filozoficky
co se ma stát, stane se
ber to tak, ze jsi obrovsky krok prede mnou a uz to je obrovskej úspěch! Takže klid maminko, jasny!!? ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.