1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
539
24.8.14 22:28

@kratjana ja jsem mela neschopenku na tu stimulaci od praktickeho doktora. Vsechno jsem mu vysvetlila a on me ji napsal, zalezi na domluve. V caru ti ji ted urcite nenapisi, to az po transferu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
24.8.14 22:31

16.9.mam menses takze nekdy asi pulka rijna. Nevim ajk zo presne funguje. Vas se nezadarilo? Za jak dlouho se muzes pokousetznovu? Takze jsi porad na neschopence od prvniho ivf?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
24.8.14 22:34

@kratjana nam se zadarilo hned, cekame mimiska.Kdy muzes jit na dalsi pokus, asi zalezi na tobe, muzes asi hned

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
24.8.14 22:35

@kratjana nezadarilo ale mela jsem 2 mrazacky tak jsem mohla dalsi mesic jit znova,,,jinak na neschopence jsem ale od 1 KET jinak jsem si brala dovolenou..jinak tet mam mesic pauzu cekame na vysledky imuna jestli neco nenajdou a pak budem resit dalsi IVF s PGD ale to asi jen pokud me to daji na splatky tet uz nas to stalo moc penez

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
24.8.14 22:39

Holciny jdu spat, dekuji za odpovedi. Urcite budu hlasit jak bude neco noveho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
24.8.14 22:40

@kratjana urcite, kdyz budes s necim potrebovat pomoct, tak koceny jsou tu pro tebe, hezky se vyspi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
24.8.14 23:05

@kratjana ja testují az tak za 12 dni..ja to měla tak, ze od prvního dne mesicku jsem začala brát anopyrin a prednison a od druhého dne jsem píchala gonal - 10 dni, jeden kontrolní utz, a odber vajicek..a pak uz jen cekat a cekas, jak se bude darit..měli jsme transfer az v dalším mým nativní cyklu..protože jsem měla pgs vysetreni embryjek…a transfer byl ted v sobotu.. A klasika..dalsi čekání :D jo, ale jeste pred tím vším jsme čekali na genetiku 6 týdnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
25.8.14 13:10

Tak kocky dnes jsem zjistila ze po praskach za ty 3-4 mesice jsem nabrala 5 kg no je to dost ale jsem rada ze jen to kdyz jsem cetla ze nektery nabraly ale 10 uf,,,ten zbytek naberu asi pri dalsim ivf a to doufam ze uz budu nabirat na brisku porat :D a jak se mate?? ja tady procitam nikdo tu moc nepise

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
25.8.14 13:52

@marenkaF ahoj kocko, tak to ja se radeji ani nedivam, kolik jsem pribrala :,(.Chlap me donesl v patek dve knizky pro maminky s jidlama, co bych mela jist, abych nebyla moc unavena a miminko melo zdravou stravu, tak ted kuchtim, delam tvarohovou pomazanku se sunkou, nejake testoviny a jeste se vrhnu asi na rajskou, je toho pozehnane :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
25.8.14 13:56

@jarunka13 teda ty vyvarujes :D ja dnes mam pohodu, donesla jsem si ze sklepa zavarene leco tak ho udelam s klobasou a k tomu chleba :D takove rychlovky muzu :D a jak jinak je?? co mimous?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
25.8.14 14:08

@marenkaF ty me delas chute, taky bych si dala, asi jeste udelam fazole s klobasou a pecivem :lol:.Porad bych jen jedla a jedla. Mrnous zatim dobry, uvidime co bude dal. Nevolnosti mam porad, ale snad uz bude po nich. Vcera me na zvraceni bylo celi den. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
25.8.14 14:54

@marenkaF @jarunka13 Jj, hlásím taky tak 5 kg nahore..a dlabu vesele dal..počkám jak totok dopadne..dnes jsem mi udělalo soufl v krámě nad čerstvým tvarohem..malem to se mnou seklo..ale jeste je brzo..spis asi nějaká chvilkova slabost…snad nebudu marod jeste do toho vseho..trosku me hoří obličej :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
25.8.14 15:00

@Petitchat ahoj kocko, tak bud na sebe opatrna, musis se setrit.Ber si sebou vzdycky neco na piti a kdyz ucitis slabost, tak si nekde sedni a napij se, to neni sranda :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
25.8.14 15:05

@jarunka13 Jj, hned jsem valila domu..a jdu si lehnout..jsem se trosku precenila asi..nechtělo se mi varit, pac manza odjel na sluzebku a tak jsem si vyrazila na obidek do města…a nějako me to znavilo teda 8o su pekelne nervózní z toho vseho :| tak hezky studuj v knizkach, at nám pak můžeš rozdávat rady! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
25.8.14 15:08

@Petitchat hajni si a pekne se vyspinkej, at naberes silu. Nebud z toho nervozni, to se muze stat kazdemu, jen se trosku setri. Urcite pak budu delat chytrolina a radit vam, co si varit na oded :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.