Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kratjana ja jsem mela neschopenku na tu stimulaci od praktickeho doktora. Vsechno jsem mu vysvetlila a on me ji napsal, zalezi na domluve. V caru ti ji ted urcite nenapisi, to az po transferu.
16.9.mam menses takze nekdy asi pulka rijna. Nevim ajk zo presne funguje. Vas se nezadarilo? Za jak dlouho se muzes pokousetznovu? Takze jsi porad na neschopence od prvniho ivf?
@kratjana nam se zadarilo hned, cekame mimiska.Kdy muzes jit na dalsi pokus, asi zalezi na tobe, muzes asi hned
@kratjana nezadarilo ale mela jsem 2 mrazacky tak jsem mohla dalsi mesic jit znova,,,jinak na neschopence jsem ale od 1 KET jinak jsem si brala dovolenou..jinak tet mam mesic pauzu cekame na vysledky imuna jestli neco nenajdou a pak budem resit dalsi IVF s PGD ale to asi jen pokud me to daji na splatky tet uz nas to stalo moc penez
Holciny jdu spat, dekuji za odpovedi. Urcite budu hlasit jak bude neco noveho ![]()
@kratjana urcite, kdyz budes s necim potrebovat pomoct, tak koceny jsou tu pro tebe, hezky se vyspi ![]()
@kratjana ja testují az tak za 12 dni..ja to měla tak, ze od prvního dne mesicku jsem začala brát anopyrin a prednison a od druhého dne jsem píchala gonal - 10 dni, jeden kontrolní utz, a odber vajicek..a pak uz jen cekat a cekas, jak se bude darit..měli jsme transfer az v dalším mým nativní cyklu..protože jsem měla pgs vysetreni embryjek…a transfer byl ted v sobotu.. A klasika..dalsi čekání
jo, ale jeste pred tím vším jsme čekali na genetiku 6 týdnu…
Tak kocky dnes jsem zjistila ze po praskach za ty 3-4 mesice jsem nabrala 5 kg no je to dost ale jsem rada ze jen to kdyz jsem cetla ze nektery nabraly ale 10 uf,,,ten zbytek naberu asi pri dalsim ivf a to doufam ze uz budu nabirat na brisku porat
a jak se mate?? ja tady procitam nikdo tu moc nepise
@marenkaF ahoj kocko, tak to ja se radeji ani nedivam, kolik jsem pribrala
.Chlap me donesl v patek dve knizky pro maminky s jidlama, co bych mela jist, abych nebyla moc unavena a miminko melo zdravou stravu, tak ted kuchtim, delam tvarohovou pomazanku se sunkou, nejake testoviny a jeste se vrhnu asi na rajskou, je toho pozehnane ![]()
@jarunka13 teda ty vyvarujes
ja dnes mam pohodu, donesla jsem si ze sklepa zavarene leco tak ho udelam s klobasou a k tomu chleba
takove rychlovky muzu
a jak jinak je?? co mimous?
@marenkaF ty me delas chute, taky bych si dala, asi jeste udelam fazole s klobasou a pecivem
.Porad bych jen jedla a jedla. Mrnous zatim dobry, uvidime co bude dal. Nevolnosti mam porad, ale snad uz bude po nich. Vcera me na zvraceni bylo celi den. ![]()
@marenkaF @jarunka13 Jj, hlásím taky tak 5 kg nahore..a dlabu vesele dal..počkám jak totok dopadne..dnes jsem mi udělalo soufl v krámě nad čerstvým tvarohem..malem to se mnou seklo..ale jeste je brzo..spis asi nějaká chvilkova slabost…snad nebudu marod jeste do toho vseho..trosku me hoří obličej ![]()
@Petitchat ahoj kocko, tak bud na sebe opatrna, musis se setrit.Ber si sebou vzdycky neco na piti a kdyz ucitis slabost, tak si nekde sedni a napij se, to neni sranda ![]()
@jarunka13 Jj, hned jsem valila domu..a jdu si lehnout..jsem se trosku precenila asi..nechtělo se mi varit, pac manza odjel na sluzebku a tak jsem si vyrazila na obidek do města…a nějako me to znavilo teda
su pekelne nervózní z toho vseho
tak hezky studuj v knizkach, at nám pak můžeš rozdávat rady! ![]()
@Petitchat hajni si a pekne se vyspinkej, at naberes silu. Nebud z toho nervozni, to se muze stat kazdemu, jen se trosku setri. Urcite pak budu delat chytrolina a radit vam, co si varit na oded ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.