Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@jarunka13 ty brdo to uz si v 7 tydnu? to leti, kdyz si vzpomenu na sestru tak ji to taky zacalo ale v tom osmym
@kratjana vem si heschopenku, at jsi v klidu a nestresujes se, opravdu to za to nestoji
@marenkaF jj, leti to strasne rychle, taky jsem si rikala, ze je to nejake rychle.
@kratjana ahoj ja kdyz ji chtela behem stimulace tak me rekla ze mi ji dat nemuze az po transferu ze pri stimulaci nemaji na co tu neschopenku napsat a ze by byl pruser nejak je ani nezajimalo ze dojizdim daleko a ze jsem si vyplacala celou dovolenou ale za to kdyz to nevyslo tak me ji neukoncily jak to delaji nekde jinde a mohla jsem byt doma jak dlouho jsem chtela
Jo abych to uvedla na pravou míru, neschopenku me napsal můj gynekolog..nechtěla jsem, aby v práci viděli, ze docházím do repromedy
Behem te stimulace je to asi zbytecny ze? Ja to mam k dokt. kousek, a muzu si zajet i z prace. No doufam ze to vyjde. Tesim se ale zaroven se bojim zklamani.
@kratjana uz tady někdo psal: Počítat s nejhorším, doufat v nejlepsi!
Mame strach všechny..ted zrovna cekam na výsledek…
@kratjana ja si ji radeji vzala i pres stimulaci, nevedela jsem, jak na to budu reagovat a nakonec jsem byla rada, ze jsem doma ![]()
Ja kdyz to tu prochazim, nektere ty diskuze tak si rikam ze vam to ted jolky jde. Prijde mi ze toto leto je uspesne. Tobe preji aby ti zo vyslo. Kdy testujes? Dokt.mi rikala ze mam hormonalni profil dobry. Co eme tedy ted ceka? 16.9.mam dostat menses. Rikala ze tyden pred budu neco strikat. Pak k ni budu chodit na kontroly kazde tri dny, ale od kdy? Dokdy? A kolikaty den se jde na odber.?
@kratjana ja si na cast stimulace taky vzala dovolenou ale bylo to v pohode klidne bych ju odchodila celou do prace jen me pak dalo problem michani roztoku co jsem si musela pichat a to bych v praci asi nedala na wc to mame jak na vaclavaku ![]()
Ja si rikam aby nq me doktorka necumela ze ji chci tak brzo.
@kratjana pokud chces byt pak na neschopence po etu tak bez hned a mas to ![]()
@kratjana jj zavedeni, ja taky byla doma je lepsi asi byt v klidu
vem si neschopenku hned at nemusis nic resit a si v klidu
ja doufam ze pujdu taky na dalsi IVF ale to si tet odchodim jelikoz me klid stejne nepomohl a uz jsem na palicu z toho jak jsem doma
a kdy se chystas?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.