1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1303
24.8.14 21:30

@jarunka13 ty brdo to uz si v 7 tydnu? to leti, kdyz si vzpomenu na sestru tak ji to taky zacalo ale v tom osmym

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
24.8.14 21:35

@kratjana vem si heschopenku, at jsi v klidu a nestresujes se, opravdu to za to nestoji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
24.8.14 21:38

@marenkaF jj, leti to strasne rychle, taky jsem si rikala, ze je to nejake rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
24.8.14 21:57

A myslite ze si ji mam vzit i behem te stimulace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
24.8.14 22:01

@kratjana ahoj ja kdyz ji chtela behem stimulace tak me rekla ze mi ji dat nemuze az po transferu ze pri stimulaci nemaji na co tu neschopenku napsat a ze by byl pruser nejak je ani nezajimalo ze dojizdim daleko a ze jsem si vyplacala celou dovolenou ale za to kdyz to nevyslo tak me ji neukoncily jak to delaji nekde jinde a mohla jsem byt doma jak dlouho jsem chtela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
24.8.14 22:03

Jo abych to uvedla na pravou míru, neschopenku me napsal můj gynekolog..nechtěla jsem, aby v práci viděli, ze docházím do repromedy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
24.8.14 22:04

Behem te stimulace je to asi zbytecny ze? Ja to mam k dokt. kousek, a muzu si zajet i z prace. No doufam ze to vyjde. Tesim se ale zaroven se bojim zklamani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
24.8.14 22:07

@kratjana uz tady někdo psal: Počítat s nejhorším, doufat v nejlepsi! :palec: Mame strach všechny..ted zrovna cekam na výsledek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
24.8.14 22:13

@kratjana ja si ji radeji vzala i pres stimulaci, nevedela jsem, jak na to budu reagovat a nakonec jsem byla rada, ze jsem doma :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
24.8.14 22:17

Ja kdyz to tu prochazim, nektere ty diskuze tak si rikam ze vam to ted jolky jde. Prijde mi ze toto leto je uspesne. Tobe preji aby ti zo vyslo. Kdy testujes? Dokt.mi rikala ze mam hormonalni profil dobry. Co eme tedy ted ceka? 16.9.mam dostat menses. Rikala ze tyden pred budu neco strikat. Pak k ni budu chodit na kontroly kazde tri dny, ale od kdy? Dokdy? A kolikaty den se jde na odber.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303

@kratjana ja si na cast stimulace taky vzala dovolenou ale bylo to v pohode klidne bych ju odchodila celou do prace jen me pak dalo problem michani roztoku co jsem si musela pichat a to bych v praci asi nedala na wc to mame jak na vaclavaku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647

Ja si rikam aby nq me doktorka necumela ze ji chci tak brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
24.8.14 22:21

@kratjana pokud chces byt pak na neschopence po etu tak bez hned a mas to :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
24.8.14 22:22

Et je zavedeni? Protoze to chci byt doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
24.8.14 22:24

@kratjana jj zavedeni, ja taky byla doma je lepsi asi byt v klidu :D vem si neschopenku hned at nemusis nic resit a si v klidu :D ja doufam ze pujdu taky na dalsi IVF ale to si tet odchodim jelikoz me klid stejne nepomohl a uz jsem na palicu z toho jak jsem doma :D a kdy se chystas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.