Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@marenkaF děkuji,musime ted uz jen jenom doufat no..ale určitě bychom zase šli do toho pgs..trvej na něm příště taky ![]()
@Petitchat ja vubec nevim jakej je rozdil mezi pds a pgd mi mame mit pdg monogennich chorob
@marenkaF Je to víceméně to samé, pgd je podle me na konkretni choroby a pgs je na chromozonalni odchylky obecne..to pgd se děla na něco konkretniho…takhle to chápu ja..a jak to ted budete mít? Necháváš ted tělo odpočívat?
@Petitchat brala me krev na imuno tak 2.9. jedu na konzultaci uz by mely byt vysledky a budem se dal bavit co bude nejlepsi ale rikala ivf jedine s pgd skoda ze me to neudaly hned to poprvi jak jsem chtela
@marenkaF me dnes boli břicho jak pri stimulaci.. Děje se to čeho jsem se trosku obávala, tělo šílí..Jj, to imuno je určo fajn, kdyz ho udelaj…je to škoda no..hlavně at to příště vyjde! : ![]()
@Petitchat jo taky me dost bolelo bricho je to pro telo velkej zasah, kdyby to nevyslo tak uz nevim by me asi odvezli ![]()
Ahoj holky
ani PGD ani PGS asi není všechno. Po KET-u jsem otěhotněla, byla jsem nejšťastnější HCG krásně rostlo, UTZ potvrdil těhu v děloze..
a další kontrola se nějak nezdála..dutinka je malá, žádné embryonální rysy v ní..
za další týden kontrola a potvrdilo se to co se očekávalo..NIC v dutince
v úterý proběhla revize a další snažení nejdřív po 2.-3.MS.. ![]()
vajíčko bylo zdravé a krásné a nic z něj, imuno naprosto v pořádku..
prostě se to stává..to byla odpověď..
jinak všem přeji pohodové těhu a hlavně prosperující těhu!! ![]()
já svůj boj nevzdávám jdu dál..počkám až se tělo i duše zahojí.. ![]()
omlouvám se za anonymitu..
Ahojky, to me strasne moc mrzi, opravdu. A to jste po Pgd meli jen jeden kousek?
@jarunka13 píše:
Ahojky, to me strasne moc mrzi, opravdu. A to jste po Pgd meli jen jeden kousek?
naštěstí máme ještě něco v mrazu ![]()
tobě přeji pohodové a klidné těhu ![]()
Tak aspon, ze tak, ze mate zasobu, to je dobre.Ale opravdu me to moc mrzi, doufam, ze ten dalsi pokus vyjde
.Dekuji, snad to pujde u me dobre ![]()
Jj, bohužel úspěch nic nezaruci…sama se vnitřně připravuji na obě varianty..na tu spatnou i na tu krasnou..musim, abych to pak snaze rozdychala…musime to zvladnout ![]()
Ahoj holky, to jste vsechny na dovolene, ze sem nikdo nic nepise?
Co je u vas noveho? U me nic moc, porad stejne, jen posledni dobou strasne moc zeru, mam hrozne chute a porad bych jen spala
Jsem porad unavena.
@jarunka13 ahoj kocko
taky jsem koukala ze jsem nikdo uz nepise, to ja od te doby co jsem prestala brat prasky tak jsem ready,,,:D a co ty a mimous?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.