1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1239
14.8.14 13:14

@marenkaF děkuji,musime ted uz jen jenom doufat no..ale určitě bychom zase šli do toho pgs..trvej na něm příště taky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
14.8.14 13:19

@Petitchat ja vubec nevim jakej je rozdil mezi pds a pgd mi mame mit pdg monogennich chorob

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
14.8.14 13:25

@marenkaF Je to víceméně to samé, pgd je podle me na konkretni choroby a pgs je na chromozonalni odchylky obecne..to pgd se děla na něco konkretniho…takhle to chápu ja..a jak to ted budete mít? Necháváš ted tělo odpočívat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
14.8.14 13:27

@Petitchat brala me krev na imuno tak 2.9. jedu na konzultaci uz by mely byt vysledky a budem se dal bavit co bude nejlepsi ale rikala ivf jedine s pgd skoda ze me to neudaly hned to poprvi jak jsem chtela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
14.8.14 13:55

@marenkaF me dnes boli břicho jak pri stimulaci.. Děje se to čeho jsem se trosku obávala, tělo šílí..Jj, to imuno je určo fajn, kdyz ho udelaj…je to škoda no..hlavně at to příště vyjde! : :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
14.8.14 14:02

@Petitchat jo taky me dost bolelo bricho je to pro telo velkej zasah, kdyby to nevyslo tak uz nevim by me asi odvezli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
14.8.14 14:41

@marenkaF musí nám to vyjit!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
14.8.14 14:42
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.14 11:15

Ahoj holky
ani PGD ani PGS asi není všechno. Po KET-u jsem otěhotněla, byla jsem nejšťastnější HCG krásně rostlo, UTZ potvrdil těhu v děloze..
a další kontrola se nějak nezdála..dutinka je malá, žádné embryonální rysy v ní..
za další týden kontrola a potvrdilo se to co se očekávalo..NIC v dutince
v úterý proběhla revize a další snažení nejdřív po 2.-3.MS.. :,(
vajíčko bylo zdravé a krásné a nic z něj, imuno naprosto v pořádku..
prostě se to stává..to byla odpověď..
jinak všem přeji pohodové těhu a hlavně prosperující těhu!! :srdce:
já svůj boj nevzdávám jdu dál..počkám až se tělo i duše zahojí.. :srdce:
omlouvám se za anonymitu..

• Citovat
  • Upravit
539
15.8.14 11:18

Ahojky, to me strasne moc mrzi, opravdu. A to jste po Pgd meli jen jeden kousek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.14 12:36
@jarunka13 píše:
Ahojky, to me strasne moc mrzi, opravdu. A to jste po Pgd meli jen jeden kousek?

naštěstí máme ještě něco v mrazu :srdce:
tobě přeji pohodové a klidné těhu :srdce:

• Citovat
  • Upravit
539
15.8.14 12:45

Tak aspon, ze tak, ze mate zasobu, to je dobre.Ale opravdu me to moc mrzi, doufam, ze ten dalsi pokus vyjde :hug:.Dekuji, snad to pujde u me dobre :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
15.8.14 18:53

Jj, bohužel úspěch nic nezaruci…sama se vnitřně připravuji na obě varianty..na tu spatnou i na tu krasnou..musim, abych to pak snaze rozdychala…musime to zvladnout :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
20.8.14 10:24

Ahoj holky, to jste vsechny na dovolene, ze sem nikdo nic nepise? :( Co je u vas noveho? U me nic moc, porad stejne, jen posledni dobou strasne moc zeru, mam hrozne chute a porad bych jen spala :) Jsem porad unavena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
20.8.14 13:34

@jarunka13 ahoj kocko :D taky jsem koukala ze jsem nikdo uz nepise, to ja od te doby co jsem prestala brat prasky tak jsem ready,,,:D a co ty a mimous?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.