1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
539
5.8.14 22:12

@Monika1987 ahoj kocenko, dekuji moooooc :hug:, moc jsi me potesila.Tak to je krasna zpravicka, jsem rada, ze se vam obema dari mooooc dobre.Taky se opatrujte a zase napis, jak se vam dari. Myslim na vas :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
6.8.14 19:12

@jarunka13 ahojky no to je skveli ze se to povedlo moc gratuluju :kytka: ale je to zajimave ze 10den nic a 12teprve to zacalo byt videt. a jak se citis je ti blbe nebo je to zatim v poho zitra jdes na krev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
6.8.14 19:16

@zulil ahojky kocko, dekuji moooc :*, je to divne, taky jsem tomu uz neverila, ale dokonce tu jedna kocka taky psala, ze se ji to ukazalo az 12 den, uvidim zitra na krvy. Citim se tak nejak unavene a poboliva me v podbrisku, treba to byl jen duch, ale dneska rano na testu zase // carky, tak uvidim, jestli se to zitra potvrdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
7.8.14 09:43

@jarunka13 držím palce, aby to tam opravdu bylo. Určitě to na krvi potvrdí a na ultrazvuku už uvidíš miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
7.8.14 09:47

Koukám, že je tady spousta dobrých zpráv. Nečetla jsem vše, ale gratuluju všem co našly //! :hug:

@Pindrušenka fotečku sem přihoď jsem zvědavá na tu tvou malou princeznu. :*
Já už třetí den peru a žehlím. Vyšlo mi to na 7 praček! Ten malej chlapík má víc hader než celá naše rodina dohromady :D
Včera mě chytli poslíčci a docela jsem dostala strach z porodu. Po prve… Tak jsem si zakázala na to myslet. Do termínu mám měsíc. Tak uvidím, jak dlouho u mě opravdu vydrží :mrgreen:

Příspěvek upraven 07.08.14 v 10:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
7.8.14 09:52

@Adona-i ahoj kocko, dekuji moooc. Konecne, ze se tu ukazes :).A co ty, jak jsi na tom? Vsechno dobre, povedlo se? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
7.8.14 10:50

@jarunka13 ano, povedlo se na první pokus. Ale rozhodla jsem se, že do potvrzení srdíčka to nikde neřeknu, mám toho za sebou hodně, tak abych nic nezakřikla. Srdíčko potvrzeno a jsem v 9tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
7.8.14 12:25

@Adona-i kocko, moc ti blahopreji, to je krasne, hlavne at se vede dobre a bez problemu roste brisko :hug: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
7.8.14 12:26

Ahoj holky, tak krev potvrdila tehotenstvi, HCG 1364, ale ultrazvuk je spatny.Asi to bude mimodelozni tehotenstvi :,(.V pondeli jdu na dalsi ultrazvuk, tak se uvidi.Ja jsem si to myslela, ze se nemam radovat predcastne. :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
7.8.14 12:30

@Adona-i Já taky mooc grauluji :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
7.8.14 12:37

@jarunka13 Ahoj, tak to mě mrzí, z celého srdce ti přeji, aby se to v pondělí vyloučilo. Musí to být pro tebe těžké, hlavně se drž Jarunko a moc se nestresuj. Myslím na tebe a držím všechny palce co mám ať to dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
7.8.14 12:40

@Monika1987 ahojky kocko, dekuji mooooc, snad to bude dobre, ale moc tomu neverim.Ted si to procitam na internetu a po umel. oplodneni se to stava cim dal casteji.Ani bych se nedivila. kdybych ten pripad byla ja :,(.Ale jsi hodna, ze na me myslis :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
7.8.14 13:27

Ahojky beruše, všem gratuluji a přeji aby vše bylo v pořádku. Já doma bojuju co se dá, malá trpí kolikou a ja mam od porodu 16kg dole a to je malé teprve 15dní. Tak mám pěkný tělocvik, ale i tak je to moje zlatíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
7.8.14 14:13

@jarunka13 ahoj tak snad ti to dopadne dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
7.8.14 14:28

@marenkaF s ad jo, ale nedavamtomu velkou sanci. A co ty, jak se citis? Kdy budes testovat? Dneska jsi 9 den, vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.