Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Monika1987 ahoj kocenko, dekuji moooooc
, moc jsi me potesila.Tak to je krasna zpravicka, jsem rada, ze se vam obema dari mooooc dobre.Taky se opatrujte a zase napis, jak se vam dari. Myslim na vas ![]()
@jarunka13 ahojky no to je skveli ze se to povedlo moc gratuluju
ale je to zajimave ze 10den nic a 12teprve to zacalo byt videt. a jak se citis je ti blbe nebo je to zatim v poho zitra jdes na krev
@zulil ahojky kocko, dekuji moooc
, je to divne, taky jsem tomu uz neverila, ale dokonce tu jedna kocka taky psala, ze se ji to ukazalo az 12 den, uvidim zitra na krvy. Citim se tak nejak unavene a poboliva me v podbrisku, treba to byl jen duch, ale dneska rano na testu zase // carky, tak uvidim, jestli se to zitra potvrdi.
@jarunka13 držím palce, aby to tam opravdu bylo. Určitě to na krvi potvrdí a na ultrazvuku už uvidíš miminko.
Koukám, že je tady spousta dobrých zpráv. Nečetla jsem vše, ale gratuluju všem co našly //! ![]()
@Pindrušenka fotečku sem přihoď jsem zvědavá na tu tvou malou princeznu. ![]()
Já už třetí den peru a žehlím. Vyšlo mi to na 7 praček! Ten malej chlapík má víc hader než celá naše rodina dohromady ![]()
Včera mě chytli poslíčci a docela jsem dostala strach z porodu. Po prve… Tak jsem si zakázala na to myslet. Do termínu mám měsíc. Tak uvidím, jak dlouho u mě opravdu vydrží ![]()
Příspěvek upraven 07.08.14 v 10:02
@Adona-i ahoj kocko, dekuji moooc. Konecne, ze se tu ukazes
.A co ty, jak jsi na tom? Vsechno dobre, povedlo se? ![]()
@jarunka13 ano, povedlo se na první pokus. Ale rozhodla jsem se, že do potvrzení srdíčka to nikde neřeknu, mám toho za sebou hodně, tak abych nic nezakřikla. Srdíčko potvrzeno a jsem v 9tt.
@Adona-i kocko, moc ti blahopreji, to je krasne, hlavne at se vede dobre a bez problemu roste brisko
![]()
Ahoj holky, tak krev potvrdila tehotenstvi, HCG 1364, ale ultrazvuk je spatny.Asi to bude mimodelozni tehotenstvi
.V pondeli jdu na dalsi ultrazvuk, tak se uvidi.Ja jsem si to myslela, ze se nemam radovat predcastne.
![]()
@jarunka13 Ahoj, tak to mě mrzí, z celého srdce ti přeji, aby se to v pondělí vyloučilo. Musí to být pro tebe těžké, hlavně se drž Jarunko a moc se nestresuj. Myslím na tebe a držím všechny palce co mám ať to dobře dopadne.
@Monika1987 ahojky kocko, dekuji mooooc, snad to bude dobre, ale moc tomu neverim.Ted si to procitam na internetu a po umel. oplodneni se to stava cim dal casteji.Ani bych se nedivila. kdybych ten pripad byla ja
.Ale jsi hodna, ze na me myslis ![]()
Ahojky beruše, všem gratuluji a přeji aby vše bylo v pořádku. Já doma bojuju co se dá, malá trpí kolikou a ja mam od porodu 16kg dole a to je malé teprve 15dní. Tak mám pěkný tělocvik, ale i tak je to moje zlatíčko.
@marenkaF s ad jo, ale nedavamtomu velkou sanci. A co ty, jak se citis? Kdy budes testovat? Dneska jsi 9 den, vid?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.