Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky beret estrapach me po tom zacinaji padat vlasy myslim si ze po tom nic jineho neberu utrogestan beru dlouho tak po tom snad ne ja taky https://www.emimino.cz/…nkovani/412/#… menses kdyz nevysadim tu naplast a prasky
@zulil ahoj kocko, ja vim, ze tu jeste nejaka sance je, ale uz jsem s tim nejak smirena, ze to proste nevyslo. Radeji si to takhle rikam, nez abych se pak pred doktorkou rozbrecela. Proste to musim prekousnout a zkusit to znovu, neda se nic delat.Jsi hodna, ze me tak povzbuzujes. Chlapovi se ani nedivim, oni to neprozivaji tak jak my, nemaji potrebu o tom mluvit, ale ja kdybych vas nemela, tak nevim. Proste zenska si o tom musi promluvit.Ja to rekla jen sestre, ale neni to takove jak kdyz o tom mluvim s vama.Vy vite, co prozivame vsechny a berete to jinak, nez clovek ktery nevi oc jde. Sestra me vyslechne, neco malo rekne, ale v podstate nevi o cem mluvit.Ja ty naplasti taky beru, ale vlasy me zatim teda nepadaji. Nemuze to byt necim jinym? Treba stresem, nervama nebo tak?
@zulil ahoj ja ty naplasti mela a padani vlasu teda nevim me padaji dost i tak mam je moc husty ale tet misto nich mam prasky po naplastech jsem mela popaleniny a nedrzelo me to
@jarunka13 je pravda ze ja se taku porad pripravovala ze to nedopadne i kdyz doktori mi rikali az po krvi taky jsem si delala 10den testik nic tam nebylo tak jsem se vybrecela ze u doktorky jsem se drzela ale pak kdyz jsem vydela kocarek tak uz jsem mela nakrajicku je to hrozny mam za sebou 3ket a nic v so mam jit na ultrazvuk a pak na odber vzorku sliznice vubec nechapu proc uz jim prestavam verit prece 3ket a nic je mi to divny pripada mi ze nevi co tak zkousi to ja rekla kolegini v praci ale uz taky porodila otehotnela hned a to ji je uz36let moc jsme si rozumeli ale ted je to jiny ona porad mluvi o malym a me moc nerozumi co ji povidam jen me vyslechne tak se moc ani nestykame je mi hrozne lito kdyz ji vydim s mimcem a ja porad nic uz jsem ji ani nerekla o 2a3ketu pripadam si trapne ze se to nepovedlo to mas pravdu ze kdo si to nezkusi tim projit tak to nikdy nepochopi
ale ty se drz nadeje tu jeste je:hug:
@marenkaF ty ja nemam jen me to svedi o kolo ni a jaky prasky beres me jeste dali na tu sliznici estrofen takze beru estrofen a naplast utrogestan jsem mela vysadit
a jak ti je
@zulil tak ja jsem na tom stejne, s kolegyni jsem si rozumela strasne moc, neco malo jsem ji naznacila, ale nerekla co se deje presne.Ona je ted tehotna a uz si taky nemame co rict. Porad mluvi jen o sobe a o tom malickem a problemy ostatnich ji vubec nezajimaji. A to jsme byli nerozlucne jak sestry. Kocko, to me moooc mrzi, ze uz tri kety a nic
, treba ted uz zjisti cim to je. Nehazej jeste vsechno za hlavu.Moc ti drzim pesticky, aby to uz dobre dopadlo a vedelo se cim to je
, myslim moooc na tebe. A nepripadej si trapne, neni proc. Takovych nas je.Kdo vi, jak dopadnu ja. Mysly jen pozitivne a nenervuj se tim ![]()
No snad to zjisti dekuji ti za podporu snad nam to uz vyjde budu na tebe myslet:)
@zulil nemas zac, od toho tu jsme
dej pak vedet, co ti rekli.Ja taky dekuji.
@zulil ahoj tak okolo te naplasti me to taky svedelo, jinak beru femibion, utrogestan, prednison, anopyrin, estrofem, jinak nemam ten pocit ze bych mela byt tehotna, chtela jsem se zeptat tobe berou nejaky vzorky na to jak mas narostlou sliznici?
@marenkaF ahoj kocko, to nerikej, ze nemas pocit, ze jsi tehotna
, to od tebe nechci slyset
.Uvidis, ze to dobre dopadne.
@marenkaF ahojky takze misto naplasti beres estrofen chpu to dobre me asi budou brat vzorek sliznice ale to se dozvim az v sobotu nevim proc mi to chcou vzit kdyz ultrazvuk je vzdy v poho v sobotu ti pisnu co a jak ale bylo by to v narkoze na 5min a kolikaty den jsi po ketu neboj to uz musi vyjit hlavne na to nemysli
Děvčata, tak dneska jsem 1DC ( po utrogestanu to přišlo o tyden dříve) a za 10 dni bych měla jít na ultrazvuk… Akorát ty výsledky pgs stále nevíme… ![]()
@Petitchat ahojky, ja to tenkrat zase dostala o nejaky den pozdeji
, tak se pak ozvy jak jsi na tom a co ti reknli, snad ti to nebudou moc prodluzovat.Ja na vysledky pgd cekala tyky strasne dlouho a to jsem je jeste jusela nahanet.Kdyz jsem tam volala, tak me rekli, ze jeste nejsou, tak se me to nejak nezdalo, tak jsem se ptala, jestli urcite tam jeste nejsou a bylo me receno, ze bohuzel jeste ne. A za pet minut me volali z laborky, ze se omlouvaji, ze je jen nenasli a ze tam uz jsou ![]()
@jarunka13 tet me zacalo dost pichat v podbrisku ale ve ctvrtek bych mela mit ms tak jestly to nebude od toho, zatim to beru s chladnou hlavou jeste je cas ![]()
@zulil jj beru estrofem teda s tim vzorkem to slysim poprve hlavne me del vedet jak si dopadla a zeptej se jich proch to delaji budu drzet pesti
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.