1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
539
2.8.14 10:17

@marenkaF ty jsi hodna sestricka :potlesk:, dneska tam bude krasne, tak na nejakou malou prochazku bez.Ja jsem to taky tak kela ty prvni dny, taky pichani a prsa me bolela teda hodne, jeste ted me nekdy chytnou.Snad se nam to kocko povede a budeme ty nase milacky mit v brisku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
2.8.14 10:27

@jarunka13 snad jo, ty prsa to je sila :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
2.8.14 10:28

@marenkaF me povidej, pockej az ti budou natikat mlekem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
2.8.14 10:47

@jarunka13 hruza uz tet musim spat v podprde :D doufam ze nebudu mit stavy jak sestra ta se podiva na letak s jidlem a uz ju to kope :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
2.8.14 11:12

@marenkaF :lol: ta se ma, co ty vis, treba to budes mit uplne jinak.Taky doufam, ze nebudu jist od rana do noci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
3.8.14 08:38

Ahoj holky, tak dneska je to desaty den, rano test a zase nic :,(, ani malej naznak. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
3.8.14 09:42

@jarunka13 ahoj kocko tak to me moc mrzi :( strasne jsem ti to prala ale budu jeste doufat at ti to z krve vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
3.8.14 09:49

@marenkaF ahoj puso, jsi zlata, ale uz tomu neverim :,(.Takze budu muset podstoupit vsechno znovu, ach jo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
3.8.14 10:22

@jarunka13 to me mrzi :( ale snad vam to priste vyjde, skoda ze vsechny bydlite tak daleko rada bych pokecala a mohly jsme si vic pomahat navic vy ste holky ktere vite co prozivame ostatni mi nerozumi :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
3.8.14 10:26

@marenkaF snad jo, jsem z toho takova sklesla :,(, presne tak, pokecat si s nekym, kdo tim prochazi by bylo super.Ten kdo to nezazil, tak nemuze vedet, co citime a prozivame :,(.Je to skoda, ze jsme tak daleko od sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
3.8.14 10:34

@jarunka13 to jo na zakousnuti bych ti dala loupacek co jsem vcera upekla a udala moooc studeny kavy :D a to chcete jit hned podstoupit vse znovu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
3.8.14 10:39

@marenkaF asi ano, sly bysme hned. Necekala bych ani chvilku. Zustala bych na neschopence a hned se vyrhla na to.Uz nechci zase cekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
3.8.14 10:42

@jarunka13 to ti verim u nas kdyby to slo tak bych sla taky hned na dalsi,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
3.8.14 11:02

@marenkaF neboj se, ty to nebudes potrebovat, tobe se to uz musi povest, :hug: ty jsi si toho uz prozila dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
3.8.14 11:26

@jarunka13 to me moc mrzí :( je to šílený no, tak moc bych si prala, aby to vyšlo na poprvé, ale víme, ze se to bohužel povede jen par stastlivcum…příště to určo vyjde, proste to jen dele trva.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.