Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@marenkaF ty jsi hodna sestricka
, dneska tam bude krasne, tak na nejakou malou prochazku bez.Ja jsem to taky tak kela ty prvni dny, taky pichani a prsa me bolela teda hodne, jeste ted me nekdy chytnou.Snad se nam to kocko povede a budeme ty nase milacky mit v brisku ![]()
@jarunka13 hruza uz tet musim spat v podprde
doufam ze nebudu mit stavy jak sestra ta se podiva na letak s jidlem a uz ju to kope ![]()
@marenkaF
ta se ma, co ty vis, treba to budes mit uplne jinak.Taky doufam, ze nebudu jist od rana do noci ![]()
Ahoj holky, tak dneska je to desaty den, rano test a zase nic
, ani malej naznak. ![]()
@jarunka13 ahoj kocko tak to me moc mrzi
strasne jsem ti to prala ale budu jeste doufat at ti to z krve vyjde ![]()
@marenkaF ahoj puso, jsi zlata, ale uz tomu neverim
.Takze budu muset podstoupit vsechno znovu, ach jo ![]()
@jarunka13 to me mrzi
ale snad vam to priste vyjde, skoda ze vsechny bydlite tak daleko rada bych pokecala a mohly jsme si vic pomahat navic vy ste holky ktere vite co prozivame ostatni mi nerozumi ![]()
@marenkaF snad jo, jsem z toho takova sklesla
, presne tak, pokecat si s nekym, kdo tim prochazi by bylo super.Ten kdo to nezazil, tak nemuze vedet, co citime a prozivame
.Je to skoda, ze jsme tak daleko od sebe.
@jarunka13 to jo na zakousnuti bych ti dala loupacek co jsem vcera upekla a udala moooc studeny kavy
a to chcete jit hned podstoupit vse znovu?
@marenkaF asi ano, sly bysme hned. Necekala bych ani chvilku. Zustala bych na neschopence a hned se vyrhla na to.Uz nechci zase cekat.
@jarunka13 to ti verim u nas kdyby to slo tak bych sla taky hned na dalsi,
@marenkaF neboj se, ty to nebudes potrebovat, tobe se to uz musi povest,
ty jsi si toho uz prozila dost.
@jarunka13 to me moc mrzí
je to šílený no, tak moc bych si prala, aby to vyšlo na poprvé, ale víme, ze se to bohužel povede jen par stastlivcum…příště to určo vyjde, proste to jen dele trva.. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.