Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@marenkaF Jj, minuly tyden jsem byla na odběru vajicek a ted čekáme na výsledky pgs našich 3 mrazacku a potom snad KET.. Doufáme… ![]()
@Petitchat jj ja uz to tady mam nejaky popleteny
snad vam to dopadne dobre a to cekate mesic na vysledky???
@marenkaF
vpoho! V pondělí mi řekli, ze výsledky budou tak za tyden či dva
i tak je to čekání šílený..tak snad příští tyden budeme vedet vic.. ![]()
@Petitchat boze to je doba co mi si nemusime vse vytrpet, dnes me kamaradka rekla ze kdyz slysi ty problemy o kterych mluvim tak ze pujde asi darovat vajicka
tak jsem ji rekla ze je hodna ze kdyz me to nedopadne ze chcu jit taky pokud to povoli
Jo, jestli se příští tyden dozvím, ze ani jedno není vhodny pro transfer, tak me to asi porazí..ale nenadelala bych nic..jo potom, co řešíme toto, mam na darování vajicek taky úplně jinej názor a také bych šla.. ![]()
@Petitchat prosim te ani na to nemysly nejaky ti zbyt musi tolik smuly na jednou mit snad nemuzes ne?
@marenkaF mno počítám se vsema variantama… Ale doufám, ze alespoň jeden bojovník tam bude
ale su rada za toto vysetreni… Proste musime bejt trpelivi… ![]()
@vercaamartin
jasně všude se najde někdo, kdo by zasloužil kopanec
,ale jste šikulky zvládli jste to a to je hlavní. Jak se vám vede, vše v pořádku??U mě to vypadá, že asi rodit nakonec v Sy nebudu, ale uvidíme, snad se něco dozvím 11.8.Teďka poslední 3 tejdny jsem měla docela perný, snad to zvládnem.
@Pindrušenka - Pane jo, to je krásný číst
Já jsem ležela jen asi týden. Pak jsem se na to vykašlala a čípek už se nezkracuje. Nebo resp. zkracuje, ale už odpovídá termínu
Teď hodně uklízím, aby to tady měl mrňous krásný, až si ho přivezem
A o víkendu bych si ráda zabalila tašku. I kdyby tady měla měsíc jen ležet a čekat.. Čím dál víc cítím poslíčky. A vůbec tak celkově cítím jak se spodek chystá. Tak budu raději, když bude nachystaná. Za cca 10 dní mám kontrolu a pak už mě asi pošlou na kontroly do porodnice.
A jaká je Elenka? Hodná? Brečící? Jak to zvládáš ty? A co kojení? A co porod všeobecně? Bylo to ok? Co pocity? Já z toho mám strach, ale zároveň se těším!
@Pindrušenka
Teda, ta tě teda pěkně vysává ![]()
Termín mám až 15.10. Ale mateřská už se blíží ![]()
Neni nad to kdyz mam chut na dzus a pritel me doveze 6 litru ![]()
@marenkaF ahoj kocko, tak to mas dobre, jde videt, ze se o tebe pekne stara
, chtela jsem se te zeptat, nevis jak dlouho to spineni muze trvat? Mam to slabounke, ale uzdruhy den ![]()
@jarunka13 ahoj jo pritel je hodnej rano udal nadobi a me kakao
jinak ja spinila jen chvilku hned to prestalo ale nektere holky jsem cetla ze ale az 3 dny
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.