Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@jarunka13 vím, ze se to lehce říká, ale hlavně žádnou paniku a černý myšlenky…jeste to nemusí vůbec ňic znamenat! drzim palce ![]()
@Petitchat dekuji moc, snad ne.Ted jsem si projizdela internet a nekdo psal, ze se muze zahnizdovat, coz me pripada trosku pozde a nekdo zase, ze odchazi, tak opravdu nevim.Ale mam strasny strach, protoze my uz mrazacky nemame ![]()
@jarunka13 ahoj kocko ja kdyz spinila a pobolivalo me bricho tak se me uchytlo muze to byt z toho uhnizdovani a kdyz jsem nespinila tak se me to neuchytlo tak nemej strach asi se zakousava ![]()
@marenkaF ahojky kocko, dekuji za povzbuzene, snad to tak bude, opravdu mam strach. Uvidim jak to bude dal, zkusim v sobotu testovat, bude to 10 den i s transferem, bojim, bojim ![]()
@jarunka13 ja si myslim ze to dobre dopadne a mela by si to mit i psany v papirech ze muzes spinit neboj fakt ja kdyz spinila tak se me uchytlo a hodne holek to tu tak pise
tak uz jen pozitivne ju???
@marenkaF dekuji jsi zlaticko, hned jsem si oddychla.Mas pravdu, ted jsem si cetla ten papir a je to tam.Tak snad to bude dobre, dekujiiiiii moc
![]()
@jarunka13 jo ja se citim fajn jen me obcas trochu picha ve vajecnikach ale jinak dobry, vcera jsem udala studenej dortik abych mela co mlsat ![]()
@marenkaF taky jsem to tak mela, ze me tam obcas pichlo, ale to asi k tomu patri
.Jeeee, taky bych si dala, nechces kousek dovest? ![]()
@jarunka13 no to mam drobatko z ruky ale kdyz prijedes tak ti rada nabidnu i ledovou kavu ![]()
Holky, meli jste pred ket nejake leky? Na kolik vyjde ted ket v repromede…Uz planujeme, ze zase do toho pujdeme, akorat si musim prvni srovnat hodnoty stitne zlazy.. vsem cekatelkam na // drzim pesti ![]()
@kelynka ket stoji 7500 a leky beru anopyrin 79kc, estrofem ale 110, prednison 50kc utrous 25kc, femibion ale pres 300 to je docela dost na delsi brani to da dost penez
@marenkaF píše:
@kelynka ket stoji 7500 a leky beru anopyrin 79kc, estrofem ale 110, prednison 50kc utrous 25kc, femibion ale pres 300 to je docela dost na delsi brani to da dost penez
Tak to je v pohode.. jaka je sance u ketu? Asi vetsi jako u et, ze.. Davate jedno nebo dve?
@kelynka daji ti kolik chces ale doporucuji jedno u ket je sance mensi ale 25 % ja s pritelem jsme zdravi mely sme 1 et a vcera jsme mely 2 ket
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.