Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@marenkaF ty taky kocko a drzim pesticky na utery.Pak se ozvy jak se citis ![]()
@jarunka13 dekuji jeste ze vas mam takova podpora a to uz me chlap zakazoval sem chodit ![]()
@marenkaF od toho tu jsme, abysme se se podporovali navzajem, chlap tomu nerozumi ![]()
@marenkaF presne tak
, ale myslim, ze treba nechce, abys byla vystresovana z toho, ze tu ctes, ze se to te e te nepovedlo a pak mas cerne myslenky, ze tak treba dopadnes i ty. Proste te ma moc rad a chce te usetrit, takovych myslenek ![]()
@jarunka13 to asi jo minule me chtel odpojit internet ze porat neco hledam a ctu na netu ale nemuzu si pomoct potrebuju informace, rika me ze zacinam byt nemocna
na chvilu se vzdalim ohreju si obidek ![]()
@marenkaF chlapi tomu opravdu nerozumi
, preji dobrou chut.Ja ted taky mizim, jedem za tchanem do nemocnice ![]()
Ahojte všichni, tak uz mám po císaři a jsme doma narodila se nám Elenka váží 3560g a měří 50cm tak nakonec celkem narostla. Ted spolu bojujeme nechce si po jídle odříhnout tak jsem z toho neštastná protoze pak blinka. Snažím se kojit od dnešní půlnoci se mě nalévaji prsa ale vytáhne si pořad málo. olky musim frčet křikloun je vzhuru.
@Pindrušenka Maminko, moc gratuluji k miminku. Preji at vam dela samou radost a jste obe zdrave. Neboj se ono se to poda, zvykne si. Jeste jednou velka gratulace
![]()
@marenkaF ahojky jo mam toho za sebou dost byla jsem tam v so a reklimi ze sice mam sliznici na ultrazvuku dobrou ale ze by chtel udelat nejake vysetreni pry je to 5min v narkoze aby mohly odebrat vzorek nebyla jsi na tom mam strach co to zas bude.ja tam volam ten den rano jestli mam dojed tak to je taky jine
@zulil tak tohle me nedelaly akorat me zkontroluji sliznice jak ji mam narostlou a hned planujem ket, mela si se na to vic poptat proc to chcou udelat zda tam neco mas nebo neco o tom jsem jeste neslisela, vsude to je asi jinak ja zitra zavolam na kolikatou dojet a az tam se dozvim jestly prezilo
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.