1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
539
24.7.14 17:03

@marenkaF budu se snazit, dekuji.Tobe taky preji, at ti zitra ultrazvuk dopadne dobre a jdes co nejdriv na to :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
24.7.14 17:16

@jarunka13 dekuji :D :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
24.7.14 17:39

@jarunka13
Buď v klidu a mimís se určitě hezky a rád zabydlí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
24.7.14 19:22

@jarunka13 tak jsem si delala testik a nic mame posledni embryjka tak to zkusime na posled :,( kolikaty den cyklu ti zavadeli je dobry ze u toho mohl byt tvuj manzel na obilnaku nesmi byt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
24.7.14 19:30

@marenkaF ja mam taky treti ket a prvni umeli a ty mas kolikaty umeli taky prvni ja nemam ovulaci brala jsem costik ale po tem se my delali cysty a tobe davaj agolutin pred tim me rikaj ze je to na sliznici jsem z toho zmatena pokazdy rikaj neco jineho tak to zkusime jeste jednou a konec :,( a kdy jdes ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
24.7.14 19:34

@zulil ahoj jo mam 1 ivf, jinak ovulace me obcas blbne tak beru hormony. jinak jeste papam anopyrin, femibion, prednison, a ty hormony. zitra jedu na uz tak se dozvim kdy si muzeme jet pro posledniho mrazacka taky doufam ze uz nam to vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
24.7.14 19:36

@oskárek59 ahojky, zatim se snazim byt v klidu, chlap me obskakuje jak muze :D, dekuji mooooc :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
24.7.14 19:39

Ahojda holky, tak to dneska pročítám moc Vám všem držím palce ať Vám to výjde :hug: :hug: :hug: mě se to těhotenství zase krapet zkomplikovalo, tak chodím raději ven, abych nemyslela na nejhorší.

@marenkaF Maru a jak se daří Tobě beru??? :hug:

Příspěvek upraven 24.07.14 v 19:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
24.7.14 19:40

@zulil budu drzet pesticky, at uz to vyjde, ale urcite se povede, neboj se.Me to delali 24 den cyklu.Byla jsem prekvapena, protoze prvni termin jsem mela mit az 30 den, podle teda protokolu, ale kdyz jsem byla na ultrazvuku, tak me to doktorka zmenila na ten 24 den.Je to super, ze tam chlap muze byt, je to lepsi, aspon te podpori a citis se urcite lepe. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
24.7.14 19:42

@Clariss ahojky, dekujeme :hug:.Doufam, ze se u tebe nedeje nic vazneho? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
24.7.14 20:08

@Clariss ahoj kocko jo dari se dobre :D zitra jedu na UZ budem planovat posledni ket tak jsem drobatko nervozni a jak ty se mas??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
24.7.14 20:19

@jarunka13 me delali uz 15den dvakrat a ted az 18den jak dlouhy mas cyklus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
24.7.14 20:22

@marenkaF Koukám,že to máme sehraný já zas pro změnu jedu na konzultaci do Diaporadny do Hradce Králové, mám potvrzenou gestační cukrovku (těhotenská) :,(,jsem z toho trochu vyjukaná a nevím co mě čeká. Už jsem si myslela, že to doklepeme v klidu, ale to bych nebyla já, abych neměla něco extra, prostě by to byla asi nuda :zed:.Jinak je mi dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
24.7.14 20:26

@marenkaF a naco jsou to je nejaka podpora-anopyrin prednison a davas si nechat haging a medium ja jo a stejne je to k nicemu kolik u vas stoji ket

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
24.7.14 20:50

@Clariss pane jo koukam ze porat neco mas jak to je s tou cukrovkou neni to nebezpecny???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.