1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
539
23.7.14 16:29

@marenkaF jak se rika, do tretice to nejlepsi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
23.7.14 16:32

@jarunka13 presne tak :D :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
23.7.14 16:35

@marenkaF urcite ano :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
23.7.14 17:28

Ahojky holky chtela bych se zeptat chodim na obilnak a nejsem tam moc spokojena nebyla jste tam nektera jestli mate srovnani s repromedou premyslim ze bych sla tam mam za sebou treti ket a asi nic zitra je to desaty den budu si delat testik prijde mi jak kdyby nic nevedeli dvakrat mi davali embrija 15den a ted az 18den davaj vam taky utrogestan a aglutin pred tim dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
23.7.14 17:40

@zulil ahojky, ja na repromedu nemuzu dopustit.Co jsem slysela, tak obilnak stoji za nic.Byt tebou, tak opravdu zajdu jinam.Je tam mile prostredi a strasne moc mili doktori.Oni nehledi na penize, ale na tebe. Opravdu doporucuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
23.7.14 17:59

@zulil ahoj tez jsem spokojena s repromedou ale kdyz si proctes vic caru tak vsude neco najdes ja jdu tet na 3 ket jsem s pritelem zdrava a taky nam to umely nejde asi hodne zalezi i na psychyce jinak utrous po ketu beru vzdycky mas to na udrzeni embria

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
24.7.14 08:46

@Pindrušenka - Ahoj, jak se máš? Jak zvládáte počasí? Mě každou noc napuchnou prsty, že nedám ruku v pěst.. Co kontroly, vše probíhá jak má? A kolik váží malá? Lukášek už 2,1kg a to byl měřenej před týdnem :)Má čím dál větší sílu a kope do žeber. Myslím, že půjdu ještě 2× na kontrolu na gyndu a pak mě konečně pošlou na kontroly do porodnice. Málá je pořád KP? A máš už uuuuplně všechno připravené? A už sis sbalila tašku do porodnice, konečně? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
24.7.14 11:33

Ahoj holky, tak uz to mam za sebou.Byla jsem nervozni, ale zvladla jsem to :D. Trosku me to zabolelo, ale dalo se to vydrzet.Ted uz musime jen cekat a cekat, jak to dopadne.Nase prvni a zaroven posledni sance :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
24.7.14 12:14

@jarunka13 Ahoj Jarunko, uvidíš, že to dobře dopadne, mi měli také jen jednu šanci, po PGD jen jedno embrijko a vše to dobře dopadlo :) Držím moc pěsti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
24.7.14 12:16

@Monika1987 ahojky kocko, musim v to doufat, snad to tak bude. Dekuji moc, jsi hodna :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
24.7.14 13:47

Ahojky a kolikaty umeli oplodneni mas za sebou? mi mame prvni a treti ket. davaj ti taky ten agolutin? stres je hrozny hlavne pri tom cekani je mi tam uz trapne chodit na krev kdzy se sestra pta na test reknu negativni tak se tak podiva proc tam vubec jdu no uz je to hrozny tak at ti to dopadne dobre to posledni embryjko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
24.7.14 14:03

@zulil ahojky, dneska to bylo prvni. Vubec ti to nemusi byt blbe tam chodit i kdyz ti test ukazuje negativni :(.Nejsi prvni ani posledni a oni jsou na to zvykle.Nene, tenhle lek neberu, ja beru utrogestan a lepim naplasti, ale kazda to mame jinak. Dekuji za povzbuzeni :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
24.7.14 16:56

@jarunka13 ahoj tak to jsem rada ze si to tak pekne zvladla :D budu drzet palecky at se pekne zavrta :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
24.7.14 16:58

@marenkaF ahojky kocko, dekuji moooc, snad ano. Musim byt v pohode a nestresovat se a snad to vyjde :hug: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
24.7.14 17:01

@jarunka13 jasne tak hlavne tet odpocivej a bud v klidu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.