1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
539
26.7.14 11:56

@marenkaF se ti ani nedivim :), ja doufam, ze ti to dopadne dobre a tu nadhernou malou hracku budes mit v brisku :hug:, budu na tebe mooooc myslet a drzet pesticky. A hlavne dej vedet v kolik to mas :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
26.7.14 12:29

@jarunka13 urcite hned v pondeli napisu na kolikatou jdu :D uz se nemuzu dockat az toho mimousa budu mit:D vcera jsem z brna jela za kamoskou pomazlit malou uplne se mi rozbourily hormony :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
26.7.14 12:46

@marenkaF to se ti nedivim, ja taky kdyz vidim neterinku a synovce, tak bych je nejradeji umackala. :D Jsou to zlaticka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
27.7.14 11:34

@jarunka13 to jo, tet mam tehotnou sestru tak se taky tesim :D skoda ze me to nevyslo hned na poprvy to by sme mely stejne i porod :D ale kdyby nahodou se nezadarilo tak muzu alespon k ni chodit mazlit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
27.7.14 11:46

@marenkaF to jo, taky by me to mrzelo, ale neboj, ted uz to vyjde. Budete aspon vozit spolu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
27.7.14 11:52

@jarunka13 a co ty a to brisko porat tak boli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
27.7.14 11:56

@marenkaF dneska uz je to lepsi, dneska jen odpocivam a nic nedelam. Snazim se jen lezet a relaxovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
27.7.14 12:12

@jarunka13 tak je to spravne ja se chystam zitra trochu poklidit at muzu od utery taky jen polehavat :Dkdy budes testovat? vy ste mely taky posledni embrijko? vcera jsem se bavila s pritelem ze kdyby se nahodou nezadarilo tak bych chtela jit darovat vajicka aby pomohla jinym

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
27.7.14 12:17

@marenkaF ja to taky tak mela pred transferem, celi den jsem uklizela, abych pak jen odpocivala. Nevim jestli to 14 dni vydrzim netestovat, tak to zkusim asi tak 11 den :).My jsme meli po Pgd jen to jedno, tak doufam, ze to vyjde :(.To delas dobre, taky jsem nad tim uvazovala, ze bych sla.Kdyz muzu pomoct, tak proc to neudelat, nas to nic nestoji a pritom muzem pomoct a udelat radost jinym :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
27.7.14 12:30

@jarunka13 presne tak, jinak jsem taky chtela pgd a rekly nam ze u nas je to zbytecny a ejhle tet jsem potratila ze mimco melo vyvojovou vadu na to me rekla ze testy embrijka jsou zbytecne ze stejne nevi jak se budou casem vyvijet ze test jim ukaze jak na tom zrovna vajicko je a ne jak na tom bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
27.7.14 12:39

@marenkaF to je tada fakt zajimave, ja bych jim to asi potom vycetla, ze me to neudelali. A kdo ti to rekl? Nam to nabidl primar Vesely a jsem moc rada. Stejne vam zavidim, ze to takhle zvladate. Nevim co budu belat, kdyz nam to nevyjde, asi se zhroutim :,(.Jste moc statecne a silne a to vam zavidim.Ale neboj, tobe to uz urcite dodre dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
27.7.14 12:43

@jarunka13 rekla me to tokareva,,,no statecna taky me to mrziale zase mam kamaradku a ji v centru rekly ze nebude mit nikdy deti a ma vlastni cestou dve:D jinak zdani klame kdyz to nevyde tak se chystam k psychiatrovy pro prasky na uklidneni :D treba jak bych se uklidnila tak by to slo samo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
27.7.14 12:53

@marenkaF snejne nechapu podle ceho usuzuji, komu to vysetreni udelaji a komu ne :nevim:, nam to nabidl a pojistovna nam to cele proplatila, delalo to kolem 45 tisic a kdyz jsem pak sla na vysetreni za Tokareva, tak se divila, ze me to pojistovna proplaci, byla z toho paf.To se nekdy stane, ze to proste nejde a kdyz se s tim clovek smiri, tak ejhle a je to tu :D. Pak me musis dat cislo na psychiatra, kdyz to nevyjde, asi bych ty prasky pak taky potrebovala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
27.7.14 13:02

@jarunka13 me to poradila ta kamaradka jak nemohla mit deti ze se tim uklidnila a tim jak prestala na to myslet tak se to povedla a ze ona uz byla posuk mam strach ze me to taky potka ze vylezu ven a kdyz uvidim kocar ze se rozbrecim. jinak pujdu k psychiatrovi u nas to by si mela asi velkej kus, pry ty leky pisou bez reci ze staci rict ze to psychycky nezvladas a ona ti da leky muze ti dat i na snazeni neschopenku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
27.7.14 13:14

@marenkaF neboj nepotka te to, verim, ze ti to uz tedka vyjde. :hug:.a neboj, nejsi jedina, ktera vidi kocarek a je ji do breku.Ja to mam podobne.Kdyz vidim miminko, tak uz pomalu natahuji a rikam si, proc zrovna ja musim mit takove problemy, ale zase na druhou stranu si rikam, ze nekteri jsou na tom mnohem hur, tak proc se litovat. U me je ale jiste, ze prirozene to nepujde, mam nepruchozi vajecniky.Tak proste kdyz to nevyjde, tak to zkusime vsechno jeste jednou znovu a kdyz ani potom nic, tak nezbiva nic jineho nez adopce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.