Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@jarunka13 jee a ja myslela ze jsem divna a nejsem
boze tet jsem mela malem v gatich hrmi tady a tet rana na parapet hmm venkovni teplomer neustal ten dest ![]()
@jarunka13 pro mimi podle výsledku pgd, dnes jsem volala a 3 uličníci jsou zmrazeni…takže zase a opět čekám na mesicky…
@marenkaF boze, nestras, ja bourky nesnasim, tady v Brne se to uz taky nejak honi, pocitam, ze bude pekne bourliva noc, tak to asi spat nebudu ![]()
@Petitchat ja jsem taky dlouho cekala a pak jsem musela jeste cekat dalsi mesic na transfer, kvuli spatne ovulaci, ale neboj, ten vysledek stoji za to cekani
@jarunka13 tady se to honi porat dest me nevadi jelikoz prselo vsude okolo jen u nas ne, vzdy zabouri a to je vse ale vcera jsme mely taky peknou bourku
jeste ze jsem mela doma chlapa
boze tak vecer a ja laduju sulc to je tim ze se doma nudim pak furt zeru
![]()
@marenkaF to me povidej, ja taky kdyz se nudim a nevim co delat, tak jen jim a jim. A jeste ktomu, ksZ jsem na neschopence a pomalu nemuzu jit ven.Ja jsem zase ted dostala chut na cesnekove bramburky
, tak si asi pujdu dat…
@jarunka13 vim jak se citis taky jsem na neschopence a hruza uz jsem nabrala 2 kila jsem takove male prasatko
ale co zadnej stres vcera jsem snedla milku
tet radsi nic nekupuju
ale kdyz jsme u bramburek tak bych si dala jadel ![]()
@marenkaF boze ty me delas chute, ted nevim co driv si dat.Ja se radeji ani nevazim, ani nevim jestli jsem neco nabrala.Ale ted za posledni rok, jsem pribrala asi deset kilo, bohuzel kvuli stitne zlaze
, tak se musim krotit.Ale mela jsem stesti, ze jsem byla moc hubena, kazdy rikal priber, no a aniz bych chtela, tak se stalo ![]()
@jarunka13 tak jsme holky krev a mliko, stejne az budu tehotna tak naberu me staci se na jidlo podivat a tloustnu jinak ja vahu nemam ale vazily me 2× na repromede ![]()
@marenkaF presne tak, tak to ma byt, lepsi nez kost a kuze.Ja teda vahu mam, ale uz se na ni bojim vlest ![]()
@marenkaF kocko, tak ja padim, chlap si chce pustit film, dneska v telce nic neni. Zitra se drz, mysly na to, ze to dobre dopadne, rikej si, ze si jedes pro mimiska a ono se povede.Budu na tebe moooooooc myslet
a az budes mit chut, napis jak se citis.Budu na to cekat ![]()
Jj, stejně tak, dámy… Jsem na neschopence a úspěšně kynu.. Min. 2 kila nahoře..a vycházky využívám k nákupu dalšího jídla ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.