1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1303
27.7.14 13:23

@jarunka13 tak to me mrzi,,,mi na dalsi uz nemame penizky uz tet mam popujcovany ale zas jsme zdravi tak jsem si rikala ze treba i zkusit IUI treba by to taky pomohlo ale radsi na to nebudeme myslet urco nam to tet vyjde a za chvilu si budeme psat jak nam rostou briska :D ty jsi z brna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
27.7.14 13:27

@marenkaF presne tam, myslet pozitivne a je to jasna vec :hug:, jj jsem Brnacka a do caru to mam dokonce za rohem, jednou jsem sla i pesky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
27.7.14 13:33

@jarunka13 tak to je parada ze to mas takovej kousek ja jezdim ale 50km :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
27.7.14 13:35

@marenkaF to je. Jejda, to mas teda opravdu daleko :(.Tto jsou dalsi vydaje za cestu a urcite ne male :,(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
27.7.14 13:39

@jarunka13 to ne no benzin porat zdrazuji nemluvne o tom kolik dovolene jsem si musela vzit kuli to mu jsem tet i na neschopence ze bych uz nemela dovolenou, nastesti to muj mistr chape rikal me ze kdyz me to vyjde at uz jsem doma aby se me neco nestalo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
27.7.14 13:51

Holky nám PGD po prvním neúspěšném IVF doporučila Mudr. Hromadová a pojišťovna to schválila..i když nemáme v genetice nějaký problém :nevim:
ale jsem za to ráda..protože z 8 embryjek byli 2 nemocné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
27.7.14 13:55

@marenkaF tak to mas dobre, ja jsem byla na neschopence kdyz jsem stimulovala, to bylo jeste dobre, ted jsem podruhe a uz u me v praci nastali problemy.Jsme na prodejne jen dve, delame kratky a dlouhy tyden a uz prvni den neschopenky, me volili sefove, jako jak si to predstavuji a jestli je to normalni a tak.Tak jsem se rozcilila a rekla svoje. Doufam, ze to opravdu vyjde, abych se tam nemusela vracet.Mam dva sefi, maminku a syna.Mama,ta to pochopila, ale ten syn je opravdu vul, sice nevi, proc jsem na neschopence, nechci aby to vedeli…Ale to otravovani a vyvolavani kazdy den, kdy se uz vratim do prace, me opravdu moc nepomuze, porad mam nervy s cim zase prijdou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
27.7.14 13:58

@jarunka13 to jo mela by si byt v klidu me zas taky vola predacka a rika me co tam je noveho a co tam maji za problemy a taky ji nejak nemuzu vysvetlit ze me to nezajima kdyz tam nejsem a ze se nebudu kuli nim nervovat, volaji me casto jelikoz neco jeste nevi driv jsem dala vedouci smeny ale rekla jsem mistrovi ze to delat nechcu ze chci na materskou a ze to tahani krabic neni pro me tak jsem zaucovala starsi zenskou :D ale jinak pohoda kdyz tak ji to nevemu at si to vyresi s mistrem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
27.7.14 14:00

@oskárek59 ahojky, tak to je dobre.My meli genetiku taky bez problemu a primar to doporucil hned. Podle me, je to lepsi a asi by to meli delat automaticky.Ja si myslim, ze nam to doporucil kvuli veku, teda aspon to tak naznacoval. Chlap bude mit letos 36 a ja mam za par dni 32 let.Tak by to byl i pekny darek k mim narozeninam :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
27.7.14 14:02

@marenkaF presne tak, nevim proc otravuji, kdyz jsi na neschopence.Taky jsem si rikala, ze jim to nevezmu, ale to by bylo asi horsi a vyvolavali by stejne dokud bych jim to nevzala.Tak si to radeji odbydu hned a mam klid :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
27.7.14 14:03
@jarunka13 píše:
@oskárek59 ahojky, tak to je dobre.My meli genetiku taky bez problemu a primar to doporucil hned. Podle me, je to lepsi a asi by to meli delat automaticky.Ja si myslim, ze nam to doporucil kvuli veku, teda aspon to tak naznacoval. Chlap bude mit letos 36 a ja mam za par dni 32 let.Tak by to byl i pekny darek k mim narozeninam :) :D

Tak mě je taky 32. a můj bude letos slavit 35.
a bylo by nejlepší dělat to všem aby se zaváděly jen zdravé embryjka aby
pak nebylo zklamání..
to bys měla opravdu nej dárek k narozkám..budu držet palce aby to taky dobře dopadlo!!! :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
27.7.14 14:04

@jarunka13 preju ti at se ti to povede asi to ani v praci nemas lehky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
27.7.14 14:05

@oskárek59 tak to je super nam to tokareva nechtela udelat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
27.7.14 14:09

@oskárek59 presne tak, vsem by to ulehcilo zklamani, kdyz se to nepovede :( Ale asi maji mysleni jinde, nez clovek ktery to podstupuje a je jim to asi jedno, jestli to vyjde hned nebo az treba na potreti.Ale uz si neuvedomuji, jak moc je to na psychyku narocne. Dekuji, bylo by to fajn, kdyby se zadarilo.Ten muj porad chodi, hladi me brisko a rika:Kikino musis se zavrtat a byt na maminku hodna :lol: at ji nic neboli a at jsi v poradku, je to roztomile.Pral by si holcicku Kristynku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
27.7.14 14:10

@marenkaF dekuji mooooc :hug:, to opravdu nemam lehke, ted si aspon chvilku od nich odpocinu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.