Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@jarunka13 je to strasny me taky chybely a musela jsem pro nove jelikoz ja mam car ale 50 km tak se me nevyplati tam furt jezdit tet su vdecna za ty prasky…no uz se ti to blizi budu ti drzet palce
@marenkaF ahojky, to jo, me rekla doktorka, ze naplasti jsou lepsi, tak uvidim. Dneska jsem byla na gynde a jsem na neschopence. Zitra v 9:30 jdem na to, bojim, bojim.Tobe to delala ktera doktorka?
@jarunka13 pokazde me to delala doktorka Hromadova, mam ji nejradsi je prijemna, taky se zacinam bat dalsiho zavedeni naposled me to docela zabolelo bala jsem se abych sebou netrhla a neusadilo se jinde
@marenkaF z toho mam taky strach
, ja ji mam taky moc rada, doufam, ze to zvladnu. U me co se tyce doktoru, nemocnic atd.tak jsem takova bojacna. Nevim co me ceka a jsem nervozni ![]()
@jarunka13 to ti verim taky nemam rada doktory ale bat se nemusis poprve zavedeni jsem necitila jen dobnuti, minule to bylo vetsi dobnuti to me vydesilo ale doktorka rikala ze se krasne prisalo tak to je k necemu dobre a na tu vterinu se to da vydrzet a neboj se
budes mit sebou teda pritele?
@marenkaF budu se snazit nebat
, asi pujde se mnou, chce tam u toho byt. A ty jdes v patek na ten ultrazvuk, vid? To ti reknou i ten den, kdy budes mit ket?
@jarunka13 jo vetsinou me daji vybrat mezi tremi dny samozrejmne jdu hned ten prvni co je mozny
ja si pritele vzdy beru sebou je me to prijemnejsi kdyz tam nejsem sama a kdyz nejsme u oplodneni spolu tak alespon u zavedeni ![]()
@marenkaF taky bych sla hned prvni den.To mas pravdu, kdyz ne u oplodneni, tak aspon u zavedeni, taky budu klidnejsi, kdyz tam bude se mnou ![]()
@jarunka13 na vic je to velka podpora, to semnou chodi jen k tomu zavedeni jelikoz uz je na car nastvanej ze sme do toho daly tolik penez a porat nic
@marenkaF ja se ani nedivim, ale uvidis, ze ted to uz vyjde a bude dobre ![]()
@jarunka13 snad jo, mame posledni vajicko
nezapomen zitra dat vedet jak si to zvladla ju?
@marenkaF urcite to vyjde, mooooc ti to preji a verim tomu
, musis taky verit a rikat si, tak dneska si jedu pro mimiska
.Urcite dam vedet.
@jarunka13 ja vzdy verim a premlouvam ho ale asi to je malo tet si na jednu stranu rikam kdyz uz to malem minule vyslo tak snad tet to dotahnu do konce ![]()
@marenkaF urcite jo, ver tomu.Budu na tebe myslet, budu premlouvat s tebou a uvidis, ze to bude ok ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.