1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1303
12.7.14 15:32

@Reprovera taky ma nejradsi hromadovou je mi hodne sympaticka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
12.7.14 17:46

Devcata chtela jsem se zeptat, sestra ma jit na screening a nevi jestli muze jit najezena nevi co od toho cekat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
12.7.14 18:13

@marenkaF : Ahojky klidne se muze napapat. A v kolikatym je tydnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
12.7.14 18:34

@Pindrušenka je v 9 a jede tam za mesic :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
12.7.14 18:40

@marenkaF Ahoj :mavam: před odběrem krve na lačno a před UZ může jíst. A co ty, co dovča???

@Pindrušenka Páni toto tak uteklo, moc držím palce beru. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
12.7.14 18:45

@Clariss na lacno??? chudak to hodi tycku :( jinak na dovolene to uslo az na to skarede pocasi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
12.7.14 18:57

@marenkaF To určitě zvládne :lol: a za 14dní po odběru mi udělali UZ a pak hodnoty Mudra zadala do počítače ten jí vypliv výsledky a bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
12.7.14 19:06

@marenkaF : Tak asi na lačno mám to už popleteno tolik ultrazvuku a krve pokažde to bylo jinak :mrgreen: :mrgreen:. Takový tyden si taky pamatuju měla jsem ho před vánocama, musela jsem bucat abych nepotratila. To se jen tak nezapomene. A co ty jsi pořád na neschopence?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
12.7.14 19:09

@Clariss : Ahojky, to je dost že se tu ukažes. No jo uteklo to děsně rychle a ted bojím, bojím. A v kolikátem jsi už vlasně ty týdnu? Už se v tom ztrácím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
12.7.14 19:29

@marenkaF Asi záleží co berou, mě toho brali víc, tak mi řekli, že mám dojít na lačno. :lol: a ještě mi to vyšlo pěkně i s poradnou takže v 7:15 odběry a potom jsem tam pěkně čekala skoro do 9ti, takže super. Ještě, že jsem nebyla :poblion:

@Pindrušenka to víš, teďka jsem nějako nestíhala hodně jsem hlídala a chodila venčit neteřinku :lol: no a ani nemrknu 8o a ty už budeš mít princeznu u sebe.No a já dneska kroutím 24+0tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
12.7.14 19:43

@Clariss : No se ani nenadeješ a budeš taky rodit. A už víš kde budeš rodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
12.7.14 19:49

@Pindrušenka :lol: :lol: :lol: nooooo to mi povídej, jinak budu rodit u nás ve Svitavách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
12.7.14 20:28

@Clariss : Když jsem byla v pátek na kontrole, tak mě dala termín na vyber a já šla hned do toho prvního, protože ta přectava že bych měla břošek nosit ješte o 4-6 dní dele, tak to jsem rekla to ani nahodou tak jdu 39+0. A jak krotíš váhu, daří se ti to nějak. To já mám 16 kg na hoře a jednu nohu jak bačkurku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
12.7.14 20:49

@marenkaF JE TO PÁLKA ALE VĚŘÍM ŽE TO TED DOPADNE. :lol: :hug: ZKUS POTOM FAKT JEN HAJAT A FAKT JEN ODPOČÍVEJ :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
12.7.14 21:54

@Clariss sestra ma uz i ten den ale ma potrebu porat jist je necelej rok po bandazi zaludku a musi jist kazde 2 hod. jinak ji je spatne teda to s ni bude cesta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.