Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Reprovera taky ma nejradsi hromadovou je mi hodne sympaticka
Devcata chtela jsem se zeptat, sestra ma jit na screening a nevi jestli muze jit najezena nevi co od toho cekat
@marenkaF : Ahojky klidne se muze napapat. A v kolikatym je tydnu?
@marenkaF Ahoj
před odběrem krve na lačno a před UZ může jíst. A co ty, co dovča???
@Pindrušenka Páni toto tak uteklo, moc držím palce beru.
![]()
@Clariss na lacno??? chudak to hodi tycku
jinak na dovolene to uslo az na to skarede pocasi
@marenkaF To určitě zvládne
a za 14dní po odběru mi udělali UZ a pak hodnoty Mudra zadala do počítače ten jí vypliv výsledky a bylo.
@marenkaF : Tak asi na lačno mám to už popleteno tolik ultrazvuku a krve pokažde to bylo jinak
. Takový tyden si taky pamatuju měla jsem ho před vánocama, musela jsem bucat abych nepotratila. To se jen tak nezapomene. A co ty jsi pořád na neschopence?
@Clariss : Ahojky, to je dost že se tu ukažes. No jo uteklo to děsně rychle a ted bojím, bojím. A v kolikátem jsi už vlasně ty týdnu? Už se v tom ztrácím.
@marenkaF Asi záleží co berou, mě toho brali víc, tak mi řekli, že mám dojít na lačno.
a ještě mi to vyšlo pěkně i s poradnou takže v 7:15 odběry a potom jsem tam pěkně čekala skoro do 9ti, takže super. Ještě, že jsem nebyla ![]()
@Pindrušenka to víš, teďka jsem nějako nestíhala hodně jsem hlídala a chodila venčit neteřinku
no a ani nemrknu
a ty už budeš mít princeznu u sebe.No a já dneska kroutím 24+0tt.
@Clariss : No se ani nenadeješ a budeš taky rodit. A už víš kde budeš rodit?
@Pindrušenka
nooooo to mi povídej, jinak budu rodit u nás ve Svitavách.
@Clariss : Když jsem byla v pátek na kontrole, tak mě dala termín na vyber a já šla hned do toho prvního, protože ta přectava že bych měla břošek nosit ješte o 4-6 dní dele, tak to jsem rekla to ani nahodou tak jdu 39+0. A jak krotíš váhu, daří se ti to nějak. To já mám 16 kg na hoře a jednu nohu jak bačkurku.
@marenkaF JE TO PÁLKA ALE VĚŘÍM ŽE TO TED DOPADNE.
ZKUS POTOM FAKT JEN HAJAT A FAKT JEN ODPOČÍVEJ ![]()
@Clariss sestra ma uz i ten den ale ma potrebu porat jist je necelej rok po bandazi zaludku a musi jist kazde 2 hod. jinak ji je spatne teda to s ni bude cesta
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.