1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
348
11.7.14 05:48

@marenkaF NÁM HO DOPORUČIL A ZROVNA BYLA NATO SLEVA :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
11.7.14 07:07

@marenkaF - My za to dali 80.000,– a to nám PGD (nebo PGS) dělali zdarma. Teď nevím. Když jsem šla na 3. pokus, už jsem tam nesnášela všechny doktory, kromě Hromadové. Říkala jsem si, že je to naposled, že už tam pak nepáchnu. Že je to právě jen byznys a na nás kašlou. A povedlo se.. Peněz je to spousta…ale věřím, že ti další pokus vyjde. Teda, doufám… nechápu, proč ti neudělali to PGD, když jsi chtěla.
@Laura87 - Tobě to PGD dělali? Jestli jo, nestresuj! A počkej ještě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
11.7.14 10:24

@Reprovera JJ, my jsme si PGD platili a zbyli nám právě tři kvalitní mrazáčci a jak říkáš, je to byznys..Já jsemsi většinou vyžádala Hromadovou, protože ostatní doktoři mi nesedli..A teď, jestli se to nepovede, tak už nechci kolem Repromedy ani projet. POřás di dávám naději, nestresuju se…A když to nevýjde, musuíme dál zkoušet přirozeně a doufat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
11.7.14 10:37

Ahoj holky, já mám z toho taky strach, že to nevyjde. Nám taky dělali PGD a neplatili jsme za něj nic. Máme jen jeden pokus, protože víc kousků bohužel nemáme, tak mám strašný strach jak to dopadne. Dneska jsem se objednávala na ultrazvuk.Jdu na něj za týden v pátek a 30.7. jdem na KET. MOOOOOOC se bojím, že to dobře nedopadne. Já chodím k panu primáři Veselému, je úžasný, ale ted asi 3× jsem byla u paní doktorky Hromadové, ta je opravdu hodně dobrá. Tak uvidíme :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
11.7.14 11:13

@jarunka13 Beruško, tohle si vůbec nesmíš připouštět, musíš mít jen pozitivní myšlenky, že to musí dopadnout dobře, já se o to taky snažím…někdy ta černá myšlenka naběhne, tak ji rychle vymau a myslím na to, že to bude ještě dobré..tobě budu držet palečky, śtejnak to uteklo, že? před chvilkou jsi se nemohla dočkat ms, za týden utz a pak KETík :) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
11.7.14 11:18

@Laura87 děkuji kočko, já vím, že bych takhle uvažovat neměla, ale je to někdy těžké :,(,chlap mě říká, at takhle nemyslím, že musím myslet jen na to, že se to povede, všechno bude v pořádku a za nedlouho budeme mít mrnouska doma.Ale jak říkáš, ta černá myšlenka tam je. Uteklo to rychle, to je pravda, příští týden dovča, tak to uteče ještě rychleji a bude to tu. Tobě taky držím pěstičky, aby to tam bylo, uvidíš, že tentokrát už ano :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
11.7.14 11:52

@jarunka13 to je právě to, máš to někde vzdau v hlavě a stejně s tím nic neuděláš..Já už jsem pro ti víc udělat nemohla, podtoupila jsem vše, co se dalo, dodržela klidový režim a správně jedla a te´d už jen čekat..Takže prostě příroda je mocná a udělá sama, co uzná za vhodné…A s tím mě pěkně štve, když už pro to člověk obětoval tolik úsilí, času i peněz…kam razíte na dovču?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
11.7.14 11:57

@Laura87 přesně tak, jak já říkám, ta která se o dítě nechce nebo neumí postarat, ta má vždycky štěstí, ale člověk, který by pro to malé udělal první, poslední, tak ne a ne se zadařit, copak je to spravedlivé. Ale musíme tomu dát čas a uvidíme :),třeba to vyjde. Nakonec jedeme na Lipno na chatu, trošku se odreagovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
11.7.14 13:13

@jarunka13 Ajo, vždyť já už se na to ptala, hlava děravá :)to máš pravdu, tyhle typy ženských ti otěhotní na hned, porodí jako by se nechumelilo a o děti se pak nestarají…to nespravedlivé je..My jsme chěli v srpnu Chorvatsko nebo BUlharko, ale uvidíme, kdyby se fazolka uchytila, tak by jsme byli doma..A na druhou stranu, když se to nepovede, tak stejně nebudu mít náladu na nějáký moře.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
11.7.14 13:14

@Laura87
a už jsi testovala?? kolikátý den jsi po KET-u??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
11.7.14 13:14

Tak mě napadlo, když jsem v nativním KEtu, tak když se fazolkan euhnízdila, přijde normálně ms nebo až po vysazení utrogestanu? předtím jsem měla náplasti a léky, tak přišla až pak, ale teď nevím…už mi asi z toho všeho fakt hrabe..
:roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
11.7.14 13:16

@oskárek59 Zkoušela jsem to 7mý a 8mý den a vůbec nic, ani slabý duch, ať jsem koukala a čekala, jak jsem chtěla :,(..dnes jsem 9tý den po KEt..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
11.7.14 13:19
@Laura87 píše:
@oskárek59 Zkoušela jsem to 7mý a 8mý den a vůbec nic, ani slabý duch, ať jsem koukala a čekala, jak jsem chtěla :,(..dnes jsem 9tý den po KEt..

nestresuj se..vím jaké to je..zkus zítra 10.den už by mohla být čárka :palec:
a jaký máš testík???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
11.7.14 13:21

@Laura87 to znam, taky na more nemam naladu, ale uzijes si to i tak s chlapem spolu, to je hlavni :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
11.7.14 13:22

@oskárek59 měla jsem mamatest a mám tam ještě jeden jakýsi pregnant 10, musím si ještě nějáký koupit..a jinak tam mám z repromedy test..A co ty, jak je? :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.