Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@marenkaF PŘEJI TI TO
JINAK TO ODLOŽÍŠ NA JAKOU DOBU
A CO PAK TO PGD? ![]()
@Pindrušenka Jéé, to je stejně mazec, vědět,¨že za 12 dní budeš mít holčičku v náručí..A už máte jméno? To je veliká a za 12
dní muže ještě něco přibrat..:)
@marenkaF Já jsem vždycky chodila na 12tý den po začátku ms, ale záleží to na cyklu..U tokarevy jsem byla jednou a měla jsem z ní divnej pocit, takovej neuvolněnej, tak jsem se vždycky objednávala, kdžy tam bude Hromadová nebo jsem si ji vyžádala a pak jsem chodila jen k ní..A u Koukala jsem taky jednou byla, ale u Veselýho nikdy, ani jsem ho tam asi nikdy neviděla.. ![]()
@marenkaF - nedivim se ti, ze Tokarevu nechces. Ja si u Vesele vyslovene vyzadala, ze Tokarevu vuuuubec nechci. Rozhodne mi nepadla do oka a ani ja ji. A pak uz jsem mela na vse jen Hromadovou. Myslim, ze ta jim tam zachranuje povest.. Je sympaticka, usmevava a neresi prachy jako 1.zalezitost. Jinak jsou tam vsichni „Dobry den, deset korun“. Brrr, jen si vzpomenu na umelou Veselou… ![]()
Rozmrazeni se neboj, embryjko to zvladne. ![]()
@Pindrušenka - wauuu! To musi byt naprosto skvelej pocit!!! A zaroven verim, ze i desivej
Trosku i zavidim, ze uz ji budes mit
Ja mam strach, aby se mi nerozjel ten predcasnej. Malej ma jeste cas, min 4 tydny na dozrani plic. Snad bude vse ok. Kontrola dopadla dobre. Ale za tyden me chteji videt znovu a do te doby mam hlavne lezet… Ty jo, uzivej si ten „tehotnej“ pocit naplno
tesis je jak bude mala vypadat? Ja jsem na Lukaska moooc zvedava ![]()
@Reprovera mi si nechali udělat fotku 3D a povedlo se pěkně a opravdu když se narodil vypadal přesně jako na tý fotečce ![]()
@Pindrušenka sestřenka rodila ve 37+0 a malej měl 2700g rodila přirozeně já ve 38+0 a malej měl 3100g ![]()
@Pindrušenka takže si ani neužiješ porod???Ted nevím nečtu postupně vše máš už děti? ![]()
@vercaamartin : Ahojky, no vypadá to na císaře. Ještě si nechávaj zadní vrátka, doktorka říkala že váha je v poho u malé, nic přerostlého. Ne ne děti ještě nemám, bude to náše první. Doktorka říkala že porodní váha male odhadem 3100- 3300g, ale je to hruby odhad.
@Reprovera : Ahojky, tak to je super že jsi dopadla dobře. Hlavně nic nedělej a jen hajej. Zvědavá jsem a to strašně moc, ale zaroven se strasně bojím jestli to s manželem zvladnem, ale to asi patří k tomu. Já jen doufám že se doktor nesekl při určování pohlaví, protože to máme jen z ultrazvuku. A kdyby se narodil kluk tak hlavně aby byl zdravej, to je nejdulezitější. Dneska jsem doma začala dělat nějaky okna a v týdnu si nachystám věci do porodnice a pak už budu jen čekat. Teda ještě v práci mám v pátek rozlučku, tak naposled trochu zapařím a ve středu hurá do porodnice. Ve čtvrtek mám teda ještě poradnu kdyby nahodou se otočila a další týden ve středu v 7:00 mám nástup do nemocnice a možná kolem 8:00 na sál, prý záleží kolik císařů budou mít na seznamu.
@Laura87 : Ahojky, no já bych chtěla Elenu ale manžel se ještě nevyjádřil. No doktorka říkala že je to super váha když jsem 37+2, odhad porodní váhy 3100-3300g tak uvidíme.
@vercaamartin ne deti nemam
nevim jestli dokazu znova nasetrit tolik penez mam jeste pujcku na byt tak mozna treba pozdeji iui
@Laura87 ja ma taky radsi hromadovou taky na me tokareva blbe pusobi no snad uz to tet vyjde a pak uz tam nebudu muset
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.