1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1303
21.7.14 11:27

@jarunka13 ja mela naplastit taky jmenovaly se estrapatch a bylo to napustene hormonama aby me to tu ovulaci vyvolalo ze ji mam nepravidelnou ale byla jsem s tim nespokojena nedrzelo me to a do tet mam z toho popaleniny na kuzi tak jsem minule konecne dostala prasky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
21.7.14 11:42

@marenkaF a mela jsi je pouzivat i pri Ketu a po nem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
21.7.14 11:44

@jarunka13 jo jak jsem dostala mesicky tak jsem je myslim lepila poprve, nejhorsi na tom je ze kdyz zacnes ty hormony lepit tak to lepis ale az do 12 tydne to me tu psaly holky i tokareva me to pak rikala a kdyz ket nevysel tak jsem je prestala lepit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
21.7.14 11:52

@marenkaF at uz to mame za sebou a hlavne, at to vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
21.7.14 11:56

@jarunka13 budu drzet pesti a verim ze se nam to uz povede :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
21.7.14 11:57

@marenkaF urcite ano, pak napis jak jsi v patek dopadla a kdy pujdes.Budu na tebe mooooooc myslet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
21.7.14 12:00

@jarunka13 urcite napisu :D a uz se nestresuj a bud v klidku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
21.7.14 12:28

@marenkaF budu se snazit, dekuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
22.7.14 10:46

@marenkaF ahojky, jeste te budu otravovat s jednou otazkou, ty naplasti muzu nalepit na misto kde jsem je uz mela? Poprve jsem je mela na brise, ted na zadku, ale na zadku sem musela uz asi 7 prelepovat a na brise ani jednou.Tak jsem si rikala, ze to zase nalepim na bricho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
22.7.14 21:17

@jarunka13 ahoj nemelaq by si to lepit na stejne misto muzes mit popaleniny kuze, nebo se ti tam muze udelat nejaka vyrazka, me to se zacatku drzelo taky jen na brise pak uz ani ne tam a dalo me to ta popaleniny tak tet mam prasky, nebo to jeste zkus na stehno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
22.7.14 21:44

@marenkaF ja nastesti ty popaleniny nemam. A a ty stehna to mam lepit ze predu nebo ze zadu? A na obe nebo jen na jedno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
22.7.14 21:51

@jarunka13 tak ja lepila 4 naplasti lepila jsem to na stehno z boku vzdy 2 vedle sebe abych ty mista mohla obmenit a kdyz jsem si to lepila na bricho tak 2 na pravo a 2 na levo :D jinak to mas jedno jak si to nalepis ja to stridala zadek, stehna, bricho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
22.7.14 21:53

@marenkaF dekuji za info, jeste ze te mam, jinak bych opravdu nevedela, dekuji mooooooc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
22.7.14 21:58

@jarunka13 ja se tady holek taky ptala a porat jsem procitala ten letak :D ale jsem rada ze uz to nemam kdyz bylo teplo tak se me to hned odlepilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
22.7.14 22:30

@marenkaF presne tak, vcera jsem to prelepovala asi 5×, musela jsem jeste rano bo Caru pro nove, protoze dosly. V tom teple se me to taky na zadku odlepuje porad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.