Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, chtela jsem se zeptat, jestli vas chlap byl pri Ketu nebo ne? Cekal v cekarne nebo byl s vama? ![]()
@jarunka13 zalezi na vas, nas se minule ani neptaly a sly sme oba ![]()
@marenkaF tak uvidime jak to bude probihat, uz se trosku bojim
, jo a chtela jsem se zeptat, v papirech mam napsano, ze si mam vzit sukni sebou, to jako mysli na sebe nedo do tasky? Ja totiz sukne nenosim, jsem spise sportovni typ, tak abych vedela. ![]()
@jarunka13 vem si ji do tasky a pak nez ti budou zavadet mimco tak si ji v satne obliknes at tam nestojis nahata
mi tam jeste cekavame ale 5 min nez pride doktorka tak je lepsi mit tu sukni ![]()
@marenkaF dekuji za info, nervy uz pracuji, tak se asi ptam na same blbiny
. A co ty, jak se vede?
@jarunka13 v pohode ja se poprve taky ptala na kazdou kravinu a nechapala jsem proc mam mit sukni:D jinak uz zacinam byt nervozni v patek jdu na UZ a dozvim se kdy pujdem na KET jelikoz mame posledniho mrazacka tak mam dost strach
@marenkaF neboj se, ted to uz urcite vyjde, budu na tebe mooooooooooooc myslet a drzet uplne vsechno co muzu
.Uvidis, ze se to uz opravdu povede
@jarunka13 tak to mas za chvilu, budu drzet palce tet uz to vyjde
![]()
@marenkaF dekuji moooc, snad ano.Jen me nejde do hlavy, proc mam porad brat naplasti na potlaceni ovulace, kdyz se bude delat Ket.Mam je brat i potom
.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.