Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@jarunka13 Já mám spíš strach, aby nás tohle všechno nezačalo rozdělovat…říkám si, co bude pak…al jsme spolu 10 let, tak snad to zvládnem dál, kdyby to nevyšlo..ale pořád věřím, že se objeví duch…
@Laura87 píše:
@oskárek59 měla jsem mamatest a mám tam ještě jeden jakýsi pregnant 10, musím si ještě nějáký koupit..a jinak tam mám z repromedy test..A co ty, jak je?
já jsem 11 den po KET..a zítra chci testovat
@Laura87 kocenko, takhle vubec neuvazuj. Tohle nesmis ani vyslovit!! Urcite to bude dobre, uvidis. Vyckej jeste dva dny a otestuj znovu a urcite to tam bude.Jak jsem rikala ja memu chlapovy, kdyz se nam to nepovede, tak na nas ceka spousta deti, kterym u nas bude dobre.Ale nad timhle opravdu jeste neuvazuj. Pokud se mate radi a ja verim, ze urcite moc, jinak byste nebyli tam kde jste dneska, tak se to prekona.Ale uvidis, ze tu v nedeli napises, ze to tam je ![]()
@oskárek59 Jéé, tak to budu taky držet palečky, ať tam jsou // na testíku..:* ![]()
@jarunka13 Děkuju
..Taky si říkám, že je spoustu dětí, které nikoho nemají, i kdyby jen do pěstounské péče, ale nevím jak ten můj chlap, když jsme se bavili o adopci, tak radši chtěl jít do tohodle, kde by jsme měli vlastní…ale nikdo neví, co přijde a co bude… ![]()
@Laura87 ten muj to taky tak chtel. Prvne zkusit toto a adopce az na poslednim miste.Ale uvidis, ze ta nebude potreba ![]()
@Laura87 píše:
@oskárek59 Jéé, tak to budu taky držet palečky, ať tam jsou // na testíku..:*
děkuju a i já tobě budu držet palečky aby byli ty naše vysněné //
![]()
@Laura87 @oskárek59 holky moc vam to obema preji, aby to vyslo a meli jste uz toto za sebou
![]()
@vercaamartin @Reprovera chtela jsem ho taky v te dobe jak byl za darmo ale rekly nam ze to je zbytecne:( mame tet posledni pokus pak na to prdim dnes me opet prekvapily, volala jsem ze mam dnes 1 den ms a ze mam na uz 11-15 den obednaly me az 18 den tak jsem doma nad tim dumala a rikam ty jo to me ket nevyde budu mit po ovulaci tak jsem volala tet znovu a jsem na 15 den k pani hromadkove a jsem rada jinak chodim k tokareve a ta me neni moc sympaticka
Ahojky všem, tak jsem dnes byla na kontrole a malá se neotočila, sedí tam zaražená jak puk
. Na císaře jdu 23.7. rozhodl i primář. Tak za 12 dní budu držet cvrčka v náruči. Dneska váží cca 2850g. Začínám mít pěkný strach že to nezvládnu, že mateřske pudy jsou pořád tatam.
@Pindrušenka ahojky, neboj se niceho, az malou budes drzet v naruci, tak to bude neco jineho, je to krasny pocit, kdyz drzis toho prcka
.Uz se na to pripravuj. Drzim ti pesticky, at jde vsechno jak ma a jste obe zdrave ![]()
@Pindrušenka ahoj tak to je super ze do dvou tydnu budes mit mimco
![]()
Holky všem moc děkuju za podporu, opravdu to strašně rychle uběhlo. Pořád jsem počítala měsíce pak týdny a teď už jen pár dnů. Zdraví je to nejdůležitější a strašně si moc přeji aby malá byla zdravá a vše bylo v pořádku. Ale pořád musím ještě vydržet a dávat na nás pozor.
Vám holky taky přeju aby to konečně vyšlo opravdu je to zázrak. ![]()
@vercaamartin v to doufam kdyz uz tet to melo snahu se uchytit ale zas mam strach ze neprezije rozmrazeni
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.