1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
348
10.7.14 11:50

@jarunka13 děkujem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
10.7.14 11:52

A vy??? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
10.7.14 11:53

@jarunka13 vy čekáte na Ket???Čtu dobře??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
10.7.14 11:59

@vercaamartin jj, cekame :), uz se nemuzu dockat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
10.7.14 12:29

@vercaamartin Jé, ten už povyrost, bobíšek..moc sluší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.14 13:06

Ahoj, chci se zeptat. Jsem 14 dní po KET a našla jsem //. Mám Repromedu hodně daleko, na krev jdu ke svému gyndr a pak mám přijet na UTZ. NEvíte, za jak dlouho od KET se na UTZ chodí?

• Citovat
  • Upravit
1303
10.7.14 13:09

@Laura87 @vercaamartin no ja jsem se jich zeptala cim to jako je ze me taky nic nerekly tak me rekla at se netrapim ze to moje chyba neni ze to vajicko nejspis melo vyvojovou vadu a proto jsem ho potratila a ze nikdo do predu nevi jak se to bude vyvyjet ze to proste tak je a s tim to ketem uz jsem tez na 50 000

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
10.7.14 13:10
@Anonymní píše:
Ahoj, chci se zeptat. Jsem 14 dní po KET a našla jsem //. Mám Repromedu hodně daleko, na krev jdu ke svému gyndr a pak mám přijet na UTZ. NEvíte, za jak dlouho od KET se na UTZ chodí?

ahoj me vzdy rekly ze 14 den udelat test, dojet na krev a kdyz by to bylo pozitivni tak i ultrazvuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
10.7.14 13:42
@Anonymní píše:
Ahoj, chci se zeptat. Jsem 14 dní po KET a našla jsem //. Mám Repromedu hodně daleko, na krev jdu ke svému gyndr a pak mám přijet na UTZ. NEvíte, za jak dlouho od KET se na UTZ chodí?

Ahojky, v přvní řadě gratuluju k pozitivnímu testíku, určitě máš v papírech napsáno, že máš zavolat výsledky do Repromedy..Nesmíš vysadit utrogestan a jestli máš nějáké léky, to by nemuselo dopadnout dobře..Tak zavolej do Repromedy a tam ti řeknou co a jak..Ale podle mě taky na utz ano..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
10.7.14 13:44

@marenkaF Já když bse ptala, tak mi neřekli nic.. :think:..já mám taky všechny faktury schovaný a teď jsem to ani nepočítala, naposled yjsem skončila někde u 90000Kč, takže pořád doufám, že to nebylo zbytečné.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
10.7.14 19:26

@Laura87 to je taky dost penez,,,jen mam strach aby to nebyl jen jejich byznys:( a jak jsi na tom ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
10.7.14 19:37

Já si myslím že mají uspěch ale jsou dražší :roll: ale za ty peníze to @marenkaF nevím čím to je a jakej jsi měla ten postup mi icsi a pgd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
10.7.14 19:58

@vercaamartin ja mela ocsi a pcsi pgd nam nechtely udelat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
10.7.14 22:59
@marenkaF píše:
@Laura87 to je taky dost penez,,,jen mam strach aby to nebyl jen jejich byznys:( a jak jsi na tom ty?

Manžel už to taky říkal, že to je dobrej byznys…co se dá dělat..bídne, jsem osmý den po KEt a ani duch, nic…Pořád doufám, ale nevím…Chjo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
10.7.14 23:19

@Laura87 no snad se ti tam jeste obevi :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.