1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
468
7.7.14 16:53

@jarunka13 a co ty, stále čekáš? :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
7.7.14 17:05

@Laura87 už se to nedá vydržet, pořád čekám :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
7.7.14 18:53

Holky tak hcg bylo 5 tak negativny ale pry se uchytlo tak jsem ho asi potratila ve stredu jdu na uz a na dalsi rozpis zkusim posledni ket mam jeste jednoho mrazacka :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
7.7.14 19:03

@marenkaF kočko,tak to mě moc mrzí :,( ale ještě máš jeden pokus a ten už určitě vyjde, uvidíš, drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
7.7.14 19:06

@jarunka13 snad uz jo kdyz uz mel snahu tet tak to snad uz ten dalsi vydrzi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
7.7.14 19:23

@marenkaF určitě jo :) poslední pokus a uvidíš, že se chytne a nepustí se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
7.7.14 19:50

@jarunka13 snad jo pak uz na to prdime :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
7.7.14 20:09

@marenkaF To mě mrzí, vím, jak ti teď je, určitě se do třetice zakousnetakže ti to ukazovalo ducha proto, že se uhnízdil, ale pak bylo něco špatně? nebo co ti řekli?… :hug: To půjdeš rovnou další cyklus do KETu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
7.7.14 20:54

@Laura87 mluvily jsme kratce po telefonu vic se dozvim ve stredu ale jo zakousl se mi a pak me asi umrelo proto me to ukazovalo ty duchy. jinak jdu hned dalsi cyklus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
8.7.14 04:20

Ahoj holky. Tak včerejší kontrola dopadla na nervy :roll:. Zkracuje se mi rychle čípek. Prej to má takhle vypadat až za 3 týdny. V pátek jdu na přeměření a uvidí se, jestli mě nechají doma, nebo pošlou rovnou do nemocnice. Hrozijou předčasným porodem. Takže zase klid na lůžku :,(
Docela se bojím, i když ve většině diskuzí to všechny zvládly a donosily mrňousky aspoň do doby, kdy mělo dozrálé plíce. Tak ať u mě ještě aspoň měsíc vydrží…Lukášek můj malinkej… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
8.7.14 06:25

@Reprovera ahojky, neboj se, to bude urcite dobre. Musis se setrit, odpocivat a byt v klidu :hug:.hlavne se nenamahej a relaxuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
8.7.14 09:14

@Reprovera : Ahojky, tak uvidíš co ti řeknou v pátek. Mám pocit že plíce dozrávají kolem 34týdne, ale neboj malej už je životaschopnej a pokud ti doktor řekl že je to o tři týdny rychlejší, ale máš pořad 5 - 6 týdnů k dobru. Je pravda že ležet bych taky nechtěla ale ber to tak že jsi došla už tak daleko a pár týdnu už zvládneš :hug: :hug:. Hlavně se drž. A víš kolik malej váží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
8.7.14 10:23

@Reprovera Jejku, držíme palečky, ať se malej drží co nejdéle..Oni někdy straší a pak se i přenáší, ale kdyby tě poslali do nemocnice, tak neváhej, sice budeš ležet, ale nebude tě nic lákat něco dělat a malej pěkně doroste..Ale snad to zvládnete doma, chce to klidový režim a nožky hore.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
8.7.14 10:30

Diky holky. Vsak lezim… A ctu o tom a snad bude vse ok! Jak jsem psala, tasku do porodnice si asi zabalim driv nez @Pindrušenka :D Jinak malej vazi 1700 gr. Zivenej je dobre :potlesk: asi bych mu tam mela prestat posilat ty sladkosti :D
Ja vam v patek napisu jak jsem dopadla. Snad budu moct nadale lezet doma! Do nemocnice se mi fakt jeste nechceeee!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
8.7.14 11:30

@Reprovera : Tak to je super váha. Asi kdyby mě něco hrozilo tak budu nachystaná do porodky dřív a i kdyby se porod rozjel tak to bude šup šup a co nestihnu tak manžel doveze. Teď šuruju ložnic po malování a večer si máme frčet pro merunky na marmecku a kompotek, ale říkala jsem že dnes to zavařovat nebudu. Začínají mě otoky nohou a není to nic příjemného, ale kotniky zatím jdou vidět tak doufám jak se ochladí tak to splaskne. Já mám taky kontrolu v pátek v nemocnici, jsem tam až na 14hodku, tak se možná dozvím více k sekci, ale už jsem rozhodnuta pro Epiduralní anestezii aby u toho mohl být manžel. Samozřejmě pokud se malá otočí tak budu rodit přirozeně. A Lukášek má dobrou polohu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.