Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Laura87: My máme za sebou 3 KETy a bohužel se ani jedno nechytlo, absolvovala jsem nějaké vyšetření a vše je v pořádku. Dr. Tokareva nám taky řekla o té akupunktuře, ale až po tom třetím pokusu, tak jsme si nechali nějaký čas na uklidnění a na podzim půjdeme na další už poslední KET. Zbývá nám poslední zmrzlík.
@Lucanka píše:
Laura87: My máme za sebou 3 KETy a bohužel se ani jedno nechytlo, absolvovala jsem nějaké vyšetření a vše je v pořádku. Dr. Tokareva nám taky řekla o té akupunktuře, ale až po tom třetím pokusu, tak jsme si nechali nějaký čas na uklidnění a na podzim půjdeme na další už poslední KET. Zbývá nám poslední zmrzlík.
a měla jsi KET-y v nativním nebo ve stimulovaném cyklu???
Oskárek59: ve stimulovaném, mám nepravidelnou MS takže to v naživu nejde ![]()
@Lucanka píše:
Mělo tam být v nativu, ten iPad si píše co chce
@jarunka13 neboj, tři týdny utečou jako voda..Tak to máš taky po koupání jak ve vaně tak v bazénku, viď? my teď tady, ale ani mi to něják nevadí…Takže máš normálně, prednison, femibion, anopyrin, viď? a do Repromedy se budeš teprve objednávat?
@jarunka13 píše:
@Laura87 asi mas pravdu, ja si to prave ted taky procitam. Jedna pani psala, ze po ketu si obcas dala cervene vino a jedla chilli omacky, ze ji to tak nekdo poradil a asi po 3 pokusech se diky tomu zadarilo.
to bych asi nedala
Já se snažím jíst ty bílkoviny, těm jediným tak trochu věřím, i ten celý ananas jsem v den transferu snědla a to jsem se ten den fakt cpala, od rána, ananas, tuňáka, rýži, vajíčko, do toho trochu nutridrinku..a nějakou zeleninu, myslela jsem, že bouchnu
a hlavně myslet pozitivně…je toho spoustu, každý to má asi jinak… ![]()
@Lucanka píše:
To máte podobné jako my, my máme kompletně všechna vyšetření naprosto v pořádku, embryjka krásná a dvakrát to nevyšlo..Druhý Ket jsme měli někdy únor březen a jak ty říkáš, nemohla jsem se z toho psychicky vzpamatovat, tak jsme si nechali čas hodit se trochu do pohody a hlavně zapomenout na to negativní…Takže to máte v plánu až někdy v září? oni tam tu akupunkturu asi nedělají dlouho, protože mi to nabízela až vlastně teď při tom třetím KETu..a obecně se o ní asi moc neví.. ![]()
Laura87: no koncem září nebo začátkem října, ještě to nemáme přesně rozmyšlené, každopádně si chceme užít klidné léto, dát se do pohody, teda hlavně já, manžel je kliďas, sice ho to mrzí ale oklepal se z těch nezdarů rychleji než já. A ty jsi byla kdy na transféru?
@Lucanka Tak ti chlapi to celkově berou tak něják klidněji a prožívají si to spíš sami v sobě, než by si pobrečeli před náma..Na transferu jsem byla teď ve středu..Tak musím doufat a věřit… ![]()
@Laura87 jj, mam ty leky co pises.Budu se tam odjednavat v pondeli, tak jsem zvedava jak to pujde dal. Doufam, ze mas pravdu a bude to utikat ![]()
@jarunka13 zadnyho smutnyho smajlika, utece to a za chvilku budes taky premlouvat fazolku v brisku..ono se to vzdycky tahne, mne to ted taky prijde dlouhe ty dny…a jindy to utika, ani nevim jak…ja jsem si dnes navarila a napekla, aby mi utekl cas, to ja vetsinou varim
..tak to napis, kdy tam pojedes, treba to bude driv, nez myslis,. ![]()
@Laura87 dekuji, jeste pristi tyden v praci a pak 14 dni dovolene, to urcite pak utece. Urcite dam vedet co a jak ![]()
@jarunka13 ty děláš vlastně v té galanterce, viď? a frčíte někam na dovču nebo budete vegetit doma?..a jaké náplasti budeš lepit? kdybys chtěla, nechám ti ty moje, ať je nemusíš kupovat za draho…tak držím palečky, ať zítra ms dorazí a můžeš lepit… ![]()
@Laura87 jj, v galanterce.Meli jsme naplanovanou dovolenou na Kanarske ostrovy, ale bohuzel seslo z toho.Meli jsme nedavno umrti v rodine a dalsi starosti, tak nejak nemame naladu na takovou dovcu, protoze vim, ze bysme si ji neuzili, tak jak bysme chteli
.Mame chalupu na Lipne, tak pojedeme asi tam.Ty naplasti mam doma 16 kusu a jmenuji se estrapatch. Dekuji moc, musim rict, ze tak jak se ted tesim, aby dorazily, tak tak jsem se jeste nikdy netesila ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.