Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tonyax, @Pindrušenka Ahojky holkyyyyy, omlouvam se, ze pisu az ted. Jak se Vam dari, jste s miminkama v poradku? DOufam, ze ano? a tak kdy mate termin, povidejte prehanejte, pohlavi znate? Moc se omlouvam, ze pisu az ted, ale nejak to cele uteklo, delali jsme novou strechu, prestavovali a rekonstruovali cele spodni patro, takze delnici, prace a prace. Me nevolnosti me pronasleduji do ted. Jinak v pondeli nastupuju do nemocnice a v utery odpoledne mam planovany cisar. Prdolka je taaak velikej, ze i kdyz budu rodit o 14 dni driv cisarem ocekavaji 4 kila, odpovi uz ted o 3 tydny dopredu, malej ma porad naskoktrictvrte kila uz nekolik mesicu, potvrdili to tri ruzni doktori, takze poklizim, balim a bojim se. Takze mi drzte v utery odpoledne palce, urcite jak budu schopna, tak se ozvu a poslu Vam fotku. Vy my napiste, jak se Vam dari, at je vse v poradku.
A ostatnim, ktere neznam preju jen to nejlepsi, at je vse v poradku, at jste zdravi a uzivejte si to, utece to jako voda a pak budete mit prcka v naruci. Hezky vecer, ahooooj
![]()
@Clariss samozřejmě že ano já ji to přeji nám to vyšlo na poprvé ale skoro 3 roky jsme se snažily přirozeně
a nic
do druhého opět asi umělé když už tam mám tři zmrzlíky
čekáme na složenku aby jsme mohli zaplatit další rok co budou v mrazáčku kdy to tak chodí nevíš??? ![]()
@kacgaba : Ahojky, tak at jste oba v pořádku a dej vědět až budete doma. To já mam mít císaře planovanýho až za cca 3týdny a za 14 dní budem domlouvat termín, protože se malá neotočila a přirozeně rodit nemůžu, jen kdyby se otočila. Zatím doktorka říkala že to vypada že bude drobná, ale to se uvidí až po porodu. Tak hlavně se drž a hodně štěstí
![]()
Ahojte devcata tak se tady mejte krasne ja valim na tu dovolenou, pristi tyden budu informovat jak me dopadl test
dnes rano jsem si opet nemohla pomoct a udala si test duch se mi vratil a je malinko silnejsi
tak se tu mejte pekne a nezlobte
![]()
@marenkaF - ty nas napinas…
Moooc si uzij dovcu!!! My se budem tesit na dobre zpravy!!!
@marenkaF ty jsi užij krásně dovču, odpočin si a pak dej vědět. Měj se krásně ![]()
@marenkaF Pěkně si to užij, myslím na tebe, když je duch silnější, tak to bude mimííísek…to určitě dopadne…My taky pojedeme pryč, tak se taky co nejdřív ozvu…už jsme po UTZ, sliznici mám krásně nachystanou, tak můžeme na KET…mějte se holky, já budu asi i mimo internet..A na tebe budu myslet..a na vás rodičky taky, třeba se něco vyklube
![]()
@kacgaba
ahooj
no ty brďo, takže už si v nemocnici a zítra bude po všem
Držím moc palce, ať máš krásný zážitek a ať je všechno v pořádku
![]()
Já jsem teď 25tt, mám za sebou test na cukrovku a výsledek bude zítra. A vůbec všechno v pořádku ![]()
@marenkaF
moc držím palce. Hlavně že tam duch je
![]()
@Pindrušenka kolem 20.6?
No to už je za rohem ![]()
@Tonyax : Ahojky, tak to jsi už taky hodně daleko. Strašně rychle všechno uběhlo. No doktorka v Bohunicich říkala po 20.7.,a že příští pátek 11.7. pokud se cvrček neotočí tak se asi bude plánovat. Ale mám pocit že pořád doufa že se otočí, že je celkem malá, ale mám tu děložní přepážku a ta jí v tom hodně brání. Jinač si už připadám jak Vorvaň na suchu
Mám 15 kg na hoře, sice za poslední měsíc jsem přibrala jen 1 kg ale i tak je to hrozný. Dnes jsme jeli něco pokoupit a já všude hledala WC
![]()
Mam z vas radost holky
jinak oznamuji.ze dnes v 8:09 hod jsem se stala hrdou matkou Dominicka. Vazi 3,75 kg a meri 51 cm. Oba jsme v poradku. ![]()
@kacgaba píše:
Mam z vas radost holkyjinak oznamuji.ze dnes v 8:09 hod jsem se stala hrdou matkou Dominicka. Vazi 3,75 kg a meri 51 cm. Oba jsme v poradku.
gratuluju
Tak si to užívejte ![]()
@Pindrušenka držím palce. Už to budeš mít za sebou ![]()
@kacgaba : Ahojky, taky přidávám velkou gratulaci
. A drž se mamčo. ![]()
@Tonyax : Ahojky, moc děkuju. Mám pocit že to ted letí čím dál rychleji, jak se blíží termín.
@kacgaba gratuluji strašně moooooc
,hlavně at jste v pořádku a malej vám dělá jen a jen velkou radost ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.