Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojte devcata tak vcera jak jsem spinila jsem byla trochu v soku dnes me bolelo brisko na ms tak jsem si tet udala test a vykoukala jsem si slabouckyho ducha ![]()
@marenkaF Ahoj beru
,hurá, tváří se to nadějně, tak nožky hore a drrrrž
A jak se cítíš, pupík mě taky bolel jako na ms. ![]()
@Clariss citim se super
akorat prsa pobolivaji a obcas to bricho mam to dostat 3.7. mam strach jak to dostanu aby to embrijko ze me neodeslo:( test jsem schovala pro pritele schvalne jestli toho ducha taky vykouka ![]()
@marenkaF Jéé, to je krásný, uplně mi naběhla husina, tak to určo vyjde..To se mimísek zakousává a za pár dní bude čárka silná
![]()
@Laura87 jo odedneska delam test kazdy den at vidim jak sily ![]()
@marenkaF : Ahojky, tak tiše gratuluju
.Hlavně relaxuj a nic nedělej, mě taky doktorka říkala že můžu špinit od 7dne.
@Pindrušenka dekuji
jsem jak zasekla porat na ten test koukam ![]()
@marenkaF : Tak se rychle odsekni at si užiješ dovču
. Ale taky si pamatuji ten den, kdyz jsem tam našla dvě čárky, vůbec jsem tomu nemohla uvěřit. A kdy v sobotu odjíždíte na dovču?
@Pindrušenka jedem v 8 rano bohuzel tam neni internet tak vas nemuzu sledovat ale hned vam dalsi sobotu napisu jestli carka zesilila ![]()
@marenkaF : To neva, hlavně at jsi v poho. Budeme tu čekat na super zprávy
![]()
@Pindrušenka mi máme monitor dechu a jsem spokojená protože, vím že mě upozorní když nebude dýchat já bych bez něj nebyla ![]()
@marenkaF - To je úžasná zpráva!!!
Přeji ti aby jen sílila a sílila!!! ![]()
@marenkaF : Ahojky, neztrácej hlavu
. Test by neukázal ducha jen tak. Ber to tak že je to pořád brzo, vem si že to máš teprve 10 den včetně transferu. Já jsem testovala 13 den a měla jsem světlulince růžovej. Budu na tebe myslet
a hlavně se už dnes netestuj až třeba v neděli.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.