1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1303
26.6.14 15:51

Ahojte devcata tak vcera jak jsem spinila jsem byla trochu v soku dnes me bolelo brisko na ms tak jsem si tet udala test a vykoukala jsem si slabouckyho ducha :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
26.6.14 15:56

@marenkaF Ahoj beru :mavam:,hurá, tváří se to nadějně, tak nožky hore a drrrrž :hug:A jak se cítíš, pupík mě taky bolel jako na ms. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
26.6.14 16:01

@Clariss citim se super :D akorat prsa pobolivaji a obcas to bricho mam to dostat 3.7. mam strach jak to dostanu aby to embrijko ze me neodeslo:( test jsem schovala pro pritele schvalne jestli toho ducha taky vykouka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
26.6.14 16:01

@marenkaF Jéé, to je krásný, uplně mi naběhla husina, tak to určo vyjde..To se mimísek zakousává a za pár dní bude čárka silná :hug: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
26.6.14 16:03

@Laura87 jo odedneska delam test kazdy den at vidim jak sily :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
26.6.14 16:51

@marenkaF : Ahojky, tak tiše gratuluju :kytka: :kytka:.Hlavně relaxuj a nic nedělej, mě taky doktorka říkala že můžu špinit od 7dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
26.6.14 16:52

@Pindrušenka dekuji :D jsem jak zasekla porat na ten test koukam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
26.6.14 17:06

@marenkaF : Tak se rychle odsekni at si užiješ dovču :mrgreen: :mrgreen:. Ale taky si pamatuji ten den, kdyz jsem tam našla dvě čárky, vůbec jsem tomu nemohla uvěřit. A kdy v sobotu odjíždíte na dovču?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
26.6.14 17:14

@Pindrušenka jedem v 8 rano bohuzel tam neni internet tak vas nemuzu sledovat ale hned vam dalsi sobotu napisu jestli carka zesilila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
26.6.14 17:28

@marenkaF : To neva, hlavně at jsi v poho. Budeme tu čekat na super zprávy :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
26.6.14 17:54

@Pindrušenka mi máme monitor dechu a jsem spokojená protože, vím že mě upozorní když nebude dýchat já bych bez něj nebyla :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
26.6.14 18:21

@marenkaF - To je úžasná zpráva!!! :hug: Přeji ti aby jen sílila a sílila!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
26.6.14 18:50

@Reprovera dekuji snad pujde vse jaak po masle :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
27.6.14 08:20

Dnes jsem si dala test rano a nic :( ten test vcera lhal :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
27.6.14 08:51

@marenkaF : Ahojky, neztrácej hlavu :hug: :hug:. Test by neukázal ducha jen tak. Ber to tak že je to pořád brzo, vem si že to máš teprve 10 den včetně transferu. Já jsem testovala 13 den a měla jsem světlulince růžovej. Budu na tebe myslet :hug: :hug: a hlavně se už dnes netestuj až třeba v neděli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.